Ναι ρε πούστη μου! Αντέξαμε και τους πάγους και βάλαμε και σκαστό γκολάκι. Roy Carroll ωραίος στο τέλος.
όταν λέω ότι σοβαρεύει εννοώ ότι λογικά έχουμε αποκλείσει τη ρουμπιν και στην επόμενη φάση έρχεται ακόμα ευκολότερη αντίπαλος.με λίγη προσοχή ίσως να είμαστε στους 8!
εντάξει όντως τα εχουμε δει όλα από τον ολυμπιακό αλλά φέτος δείνχει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία!λέω εγώ…
θέλει σοβαρότητα με όποιον κι αν παίζεις.κι ο βάζελος πέρσι απέκλεισε πανήγυρικά την ρόμα και τον ήπιε από την σταντάρ (που την είχε αποκλείσει ο ζήκος). κι ο μπάοκ απέκλεισε το πρώτο φαβορί για το ουέφα φέτος. κι εσείς αρπάξατε από το πουθενά 5-6 από τη σεντ ετιέν μέσα έξω όπως πολύ σωστά ειπώθηκε. οπότε αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από ένα πολύ καλό αποτελέσμα,που όμως αν δε δωθεί η απαραιτήτη προσοχή σε κάθε επόμενο παιχνίδι ξεχωριστά, θα πάει άπατο. αυτά.
Ε αυτα τα ξερουμε ρε σεις.Μιλαμε για το σημερινο δειγμα που μας εδωσε ο ολυμπιακος.Σοβαροτητα εννοειται πως χρειαζεται σε καθε ματς και ποσο μαλλον στον επαναληπτικο!
θεουλης μακουν, κλαίω με μανιατη που κατάφερε να χτυπήσει 12+ φορές(:lol:), και σιγουριά για καρολ οταν μπήκε οτι θα πιάσει το πέναλτι(δεν είναι ντε χεα :p).
στο πρώτο η καζαν έμοιαζε με την λιβαδεια.
*με ποιον παίζει ο ολυμπιακός να περάσει?
[B]edit[/B] για αυτους που δούλευαν και δεν το είδαν, το ξαναεχει στις 6
με το νικητη σαλτσμπουργκ-μεταλιστ.
καλα δεν το χουμε και τπτ να παρουν τα μυαλα ολων αερα. ηδη ξεκινησανε να λενε για τελικο καποιοι ειδημονες. ελεος…
Έλα, παιδιά…παιδιάααα. Από Βουκουρέστι σας γράφω, μόλις προσγειώθηκα, να τσεκάρω ξενοδοχεία, μπαράκια και τα χμμ… υπόλοιπα. Όσοι δεν έχετε ακόμα κάνει κρατήσεις, πείτε μου, να σας κάνω εγώ… Γεια σας παιδιάαα…
κλεισε πολλα ρε συ, θα φερουμε λαο! χαχαχαχα
Φουλ πανσιόν, συσπανσιόν, ου…πλονζόν…
Ρεζερβουάρ…
…Όλοφ παικταρά και ψυχάρα:respect:, περαστικά σου…έπαιξε 11 λεπτά με το ένστικτο κα μόνο, και έκανε και δυο καλά τάκλιν…τώρα διάβασα ότι συνήλθε ο Όλοφ αλλά δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να ταξιδέψει σήμερα
…πολύ μεγάλη απόκρουση Κάρολ:bow2:, σε καλά εκτελεσμένο πέναλντι…Φουστέρ από…πέρσι είδαμε σήμερα…και γενικά όλοι ήταν καλοί…προσοχή τώρα στη ρεβάνς
:):!:
γυριζει και ο μελμπεργκ. επισης ηταν πολυ καλος ο μακουν με τον παπαζογλου που μπηκε αλλαγη στη θεση του μελμπεργκ. και ο μαρκανο επαιξε καλα.
O Μακούν τεχνικά και από άποψης εμπειρίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι μακράν ο ανώτερος χαφ που έχουμε. Δυστυχώς τον πήγε πίσω ο τραυματισμός του πάνω που έδειχνε να έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα. Για μένα πρέπει να ενεργοποιηθεί οπωσδήποτε η ρήτρα αγοράς του ώστε να νιώσει ακόμα περισσότερο μέλος της ομάδας.
Heavy Metal σήμερα ο Ολυμπιακός δεν μάσησε ούτε απο κρύο, ούτε απο τραυματισμούς, man of the match ποιός άλλος ο Κάρολ που έκανε την κορυφαία απόκρουση σε πέναλτυ που έχω δει στον Ολυμπιακό…άξια η μεταγραφή του το έπιασε στην γωνία και τον ψάρεψε τον ρώσο
Άντε γεια τώρα και ραντεβού στον επόμενο γύρο
Πως πανε τα ζευγαρια στην επομενη φαση αλλα και στους 8 ξερει κανεις ? Καλυτερος ο Ολυμπιακος σημερα απο την Καζαν και αυτη η ομαδα δειχνει να επιβεβαιωνει τις φημες οτι ηταν στημενο το ματς με την Μπαρτσελονα… Στην επομενη φαση βεβαια ο Ολυμπιακος θα εχει ενδιαμεσα το ματς με τον Παναθηναϊκο… Μπορει εκει να προτιμησει το πρωταθλημα…
ρε σεις,ξέρει κανείς αν μπορώ να δω κάπου, κάπως το ματς? κανά download κάτι?
Αν με το καλο περασει παιζει με τον νικητη του ζευγαριου Μεταλιστ - Σαλτσμπουργκ.
Και μετα ? Γινεται κληρωση ή υπαρχει ηδη ο συνδυασμος των ζευγαριων ?
…μάλλον κλήρωση:):!:
κληρωση εχει μετα,
ζουγκλα το δειξε επαναληψη ο αντ1. τωρα λογικα σε κανα torrent.
Καμμια εντυπωση δν μου εκανε το σημερινο διπλο.Απλα επιβεβαιωνει αυτο που λεμε εδω και καιρο.Ο Θρυλος πλεον μπαλα παιζει μπαλα σε αυτα τα επιπεδα.Η ομαδα ειναι πολυ σοβαρη και μπορει να κανει μεγαλα πραγματα φετος.
Λογικα με αυτο το διπλο πανηγυριζουν και οι αιωνιοι δευτεροι καθως κακα τα ψεμματα οι συνεχομενοι αγωνες που λογικα θα συνεχισουμε να εχουμε θα φερει κουραση και πιθανως γκελες στη σουπερλιγδα.