…πολλές οι απουσίες σήμερα, αλλά κάτι μου λέει ότι θα τρέχουμε σαν δαιμονισμένοι:):!:
Θύμισέ μας να στείλουμε και σε σας για το 0-3 στην Περούτζια…
τη βγαλανε και στη μπουτικ :lol:
http://officialstore.olympiacosbc.gr/p/37/t-shirt-18-2-olbc-paobc-missmatch
Εχω να γραψω κατι αιωνες στο thread και ηθελα να πω οτι ο Ολυμπιακος παιζει μεγαλη μπαλα φετος. Μετα τις γιορτες υπηρξε ενα διαστημα που η ομαδα ηταν χαλια, αλλα πηρε μπρος παλι. Και ειναι δειγμα μεγαλης ομαδας οι νικες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που η ομαδα καθαρισε τα ματς γρηγορα και με ανεση και μετα εκανε συντηρηση δυναμεων. Και η νικη στην Ρωσια τεραστιο διπλο σε συνθηκες πολικου ψυχους.
Παμε για νικη και θεαμα σημερα.
…εντάξει…άρχισα να ανησυχώ:):!:
edit…οκ Μακούν!
Φοβερα πραγματα.Οι υπαλληλοι της ομαδας του δημοσιου αγωνιζονται για το …καλο(ελεος!!!) του ελληνικου ποδοσφαιρου και κραζουν τον αλλο δημοσιο υπαλληλο(κοντρες συνδικαλιστων μαλλον).Σαν να βγει ο …ντι τρου και να μιλησει για την διαπαιδαγωγηση των παιδιων.Αθανατη ελλαδαρα.:roll:
σωστα, μονο η παναθα εχει δικαιωμα να αγωνιζεται. δεν μας παρατας πρωινιατικα…:lol:
Στο Φως έγραφε πως ήταν τα φάουλ που είχε δώσει ο Ψαριανός (που σφύριζε το Σάββατο) σε ένα παιχνίδι μας με τον βάζελο πέρυσι στα play off
Είναι οι βολές του δευτέρου δεκαλέπτου στον περσινό δεύτερο τελικό των play offs. Διαιτητής ο Ψαριανός…
Γελαω για ακομη μια φορα με τον Παπαδογιαννη,παροτι στο τελος λεει καποια σωστα πραγματα.Προσπαθει πολυ να κρυψει το ποια ομαδα υποστηριζει,αλλα σε στιγμες απλα δεν κρατιεται,τον πνιγει το δικιο της παναθας.
τον σιχαίνομαι τον παπαδογιάννη. είναι ικανός να ευχηθεί να πάθεις καρκίνο αν του πεις ότι σαρέσει το ποδόσφαιρο.
Μη γράφετε μαλακίες. Ο Παπαδογιάννης πρώτα και κύρια είναι σοβαρός άνθρωπος και δημοσιογράφος. Βλέπει αυτά που βλέπει όποιος δεν φοράει πράσινα, κόκκινα, κίτρινα , εμπριμέ γυαλιά. Επειδή δεν ικανοποιεί την οπαδική σου αρρώστια δεν σημαίνει ότι είναι κρυφοβάζελος. Ο τύπος το έχει γράψει εμμέσως πλην σαφώς ότι παλιά, όταν ήταν 15 χρονών υποστήριζε τον Ολυμπιακό.
Επίσης έχει και μια μεγάλη απέχθεια για το ποδόσφαιρο που καταντά στην καλύτερη, κουραστική. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Βασια εγω για αρκετο καιρο ειχα την ιδια αποψη με σενα για τον Παπαδογιαννη,μεχρι τον 4ο τελικο του 2010 και τα αρθρα του σε καθε μεσο οπου γραφει και στα οποια προσπαθουσε να μας πεισει οτι δεν υπηρχε καμαι ευνοια του ΠΑΟ στον αγωνα.Δεν περιμενω να εξυπηρετησει καμια ‘‘οπαδικη μου αρρωστια’’ βλεπω ομως πως γραφει με δυο μετρα και δυο σταθμα σχετικα με τις δυο ομαδες μερικες φορες .
Δεν προσπαθεί να πείσει κανέναν ότι δεν ευνοείται ο Παναθηναικός ή ότι δεν αδικείται ο Ολυμπιακός. Προσπαθεί να πείσει τον κάθε κάφρο ότι ακόμα κι αν υπάρχει εύνοια ή αδικία, δεν δικαιούται σε καμία περίπτωση κανένας να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και να επιβάλλει το νόμο της ζούγκλας. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.
Όποιος παρακολουθούσε μπάσκετ τη δεκαετία του '90 θα γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Παπαδογιάννης και ο Συρίγος θωρούνταν περσόνες non grata στη Γλυφάδα από τους οπαδούς του Παναθηναικού.
Και που ακριβως ο Αγγελοπουλος με αυτο το μπλουζακι συντελλει στα καφριλικια?Εδω πριν τρια χρονια τα χομπιτ πετουσαν χαρτονομισματα στους ανθρωπους της Ευρωλιγκα για τη διαιτησια του Αρτεαγκα,το μπλουζακι τον πειραξε?
Δεν ξέρω για το τι έκανε στα 15 του, πάντως την δεκαετία του '90 ο Παπαδογιάννης στο Τελ Αβιβ ήταν στο γραφείο τύπου του Ολυμπιακού γιατί του άρεσαν τα λεφτά του Κόκκαλη! Δύο χρόνια μετά βγήκε και έγραψε για τον τελικό του Παρισιού πως ¨Καλύτερα το κόψιμο του Βράνκοβιτς να ήταν στο κατέβασμα, για να τσούζει περισσότερο κάποιους". Μετά από αυτό βέβαια έγινε σίγουρα personna non grata στο ΣΕΦ όπου αν δεν κάνω λάθος πρόλαβε και να μαζέψει μερικές κάποια χρονιά!
Για την απέχθεια του για το ποδόσφαιρο τι να πώ; Nα τον χαίρεται η Nova που μας τον έβαζε και να περιγράφει Αγγλικά παιχνίδια…
Αν θέλεις τη γνώμη μου και αυτή επιτηδευμένη ήταν, στα πλαίσια της προσπάθειας των “μασόνων” δημοσιογράφων να ανεβάσουν το κασέ του μπάσκετ (και κατ’ επέκταση το δικό τους) τη δεκαετία του '90 σε βάρος του ποδοσφαίρου και των αντίστοιχων “ποδοσφαιρικών” δημοσιογράφων… #-o
Δεν ξέρω για το ΣΕΦ αλλά στο Σπόρτινγκ το 2003 σίγουρα τον τραμπούκισαν οι βάζελοι στους ημιτελικούς με το Περιστέρι (δεν θυμάμαι σε ποιον απ’ τους δύο, τον πρώτο ο ΠΑΟ τον είχε χάσει).
Γενικά τείνω να συμφωνήσω με Country Joe στα περισσότερα, σαφώς άστοχη η κίνηση του Παναγιώτη με το μπλουζάκι. Ας άφηναν τον Ομπράντοβιτς, τον Ιτούδη και κυρίως τον Μάνο Παπαδόπουλο να ξεφτιλίζονται μόνοι τους που ζητάνε τα ρέστα από τον Γκόντα και τη διαιτησία γενικότερα.
PS. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Παπαδόπουλος είναι ο “Σάββας Θεοδωρίδης του μπάσκετ”, από τις πιο εμετικές περσόνες των ελληνικών γηπέδων -βέβαια οι βάζελοι συμφορουμίτες επιλέγουν να τον ξεχνάνε όταν λένε ότι “εγώ αν είχα Σάββα στην ομάδα μου θα ντρεπόμουν”. Καλή καρδιά, δεν πειράζει.
…σωστός…τώρα με την Τσεσεκά Τετάτρη παίζουμε;:):!:
Τι διαβαζουμε ρε πουστη μου νυχτιατικα!Ο ενας λεει τον παπαδογιαννη βαζελο,ο αλλος τον παπαδοπουλο “θεοδωριδη”,σε λιγο θα πεταχτει κανενας και θα πει τον μπιτσαξη Παναθηναικο και τον μαρινακη πολιτισμενο.Μα ολη η βλακεια του κοσμου πανω σας?:roll: