Ολυμπιακός

Όχι, δεν είναι πιο ομαδικός από τον Μιραλάς.
Το αντίθετο θα έλεγα, τις περισσότερες φορές που βγαίνει στα πλάγια και υποδέχεται με πλάτη, αντί να δώσει με τη μία, κρατάει τη μπάλα πολύ παραπάνω απ’ όσο πρέπει.

Να μου πεις ότι είναι καταπληκτικός εκτελεστής, ειδικά στα μεγάλα ματς, να συμφωνήσω 100%.

Ο Ιμπαγάσα δεν χρειαζόταν καν να ξεκινήσει σήμερα, σε τέτοια ματς η ηρεμία και η τεχνική κατάρτιση του Μακούν είναι υπερπολύτιμη.

Mατς αλανας θυμισε το σημερινο.Πρεπει να εγιναν απειρα λαθη στο κεντρο και απ τους δυο.

Ο Ροι τα βγαλε τα λεφτα του σε 110 λεπτα μονο και λογικα (δυστηχως) θα μεινει κανα μηνα εξω.Εχω περιεργεια να δω δηλωσεις Βαλβερδε για το λογο που δν τον εκανε αλλαγη.

υ.γ. Παρτε δωρο μια γραβατα στο μικρο Χομπιτ ως ανταποδοση για τις μαλακιες που πε (και) σημερα .

εντιτ.α, μιας και μου το θυμισε ο Κρισπ .[B]ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΝ ΜΑΚΟΥΝ ΧΤΕΣ ΚΙΟΛΑΣ .[/B]

Πολυ νευρικη και επιπολαιη η ομαδα σημερα.
Τσαμπα τοσες κιτρινες και τοσες κακες επιλογες στην επιθεση
και στην αμυνα σε ενα ματς που ημασταν απο το 13 στο 1-0
και με τους Ρωσους μεχρι το τελος του πρωτου ημιχρονου
να αντιδρουν σπασμωδικα.
Πρεπει να τα προσεξουμε λιγο αυτα τα πραγματα αν θελουμε
να προχωρησουμε και αλλο.Καναμε ντερμπυ ενα ματς που οι
αλλοι θελανε δυο γκολ για να περασουν και δεν ειχαν βαλει
κανενα.

πόσο θεούλης είναι ο κάρολ??? μα πόσο θεούλης??? και για μένα καλά έκανες που δεν τον έβγαλε. ο κάρολ μετά από ένα σημείο είχε γίνει τοτέμ.ελ σιντ. η παρουσία του και μόνο τρομοκρατούσε τους αντιπάλους και γέμιζε αισιοδοξία και δύναμη τους συμπαίχτες του. αν έμπαινε ο πιτσιρικάς όλοι θα είχαν ένα έξτρα 50% βάρος στα πόδια.

διαφωνω μονο και μονο γιατι ο οποιοσδηποτε ειναι πιο ομαδικος απο τον μιραλας, σε καθε ματς προσεξε το και θα δεις ποσο πιο αποτελεσματικη θα ηταν μια πασα και αυτος προτιμαει να παει στο ενας με ενας (περα απο αυτα που κανουν μπαμ, οπως σουτ απο κλειστες γωνιες αντι γυρισματος)…
ο τζιμπουρ μια χαρα ομαδικος ειναι και η δουλεια του οταν βγαινει στα πλαγια ειναι και να κραταει την μπαλα, μεχρι να βγει η ομαδα μπροστα. δε θυμαμαι καμια φαση που να εχει καθυστερησει το παιχνιδι χωρις λογο (και στο κατω κατω μιλαμε για striker ε, με ολη τη σημασια του ορου)

Ρε τι είναι αυτός ο Κάρολ ρεεε:D

Kαι μιάλμε για έναν άνθρωπο που η πιο μεγάλη ομάδα που είχε παίξει μέχρι πριν ένα μήνα, ήταν ο Οφη…Μπράβο του.

Εεεμ για 4 χρονια επαιζε στην Γιουναιτεντ.Εχει περασει απο Γουεστ χαμ,Ρειντζερς,Γουγκαν…

γελαω ρε

:lol::lol::lol::lol:

Ξέρω που έπαιζε…

Τωρα το καταλαβα αλητη Τοξικε :stuck_out_tongue:

Εδιτ:Ρε αυτη η Μεταλιστ τοσο καλη ειναι;Ή ειναι αναπηρη η Σαλσμπουργκ;

Πολυ μέτρια η ομάδα σήμερα!!!Ρόυ Κάρολ απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!

Μην ξεχνάμε και τον υπερπολύτιμο Ορμπάιθ…

…αυτά τα δυο παιχνίδια έχουν την σφραγίδα του Ρόη Καρολ…άξια αποθεώθηκε…καλά στην απέκρουση στο τέλος δάκρυσα…απίστευτος…τι να πούμε για τους συμπάικτες του που τον άφηναν με μισό πόδι να εκτελέσει ελεύθερο…τεσπα, είναι χαρούμενο βράδυ αυτό για γκρίνιες, αλλά εκεί που ο Τοροσίδης του γύρισε την μπάλα…τα Γαλικά μου του τά’ριξα:):!:

βρείτε εκείνο το ποστ μου που σας έλεγα οτι πήρατε γκαφατζή τερματοφύλακα να γελάσουμε λίγο

:D:D:D

:lol: μεχρι στιγμης σε διαψευδει πανηγυρικα crimson!
επομενη η μεταλιστ, και νομιζω οτι μιλαμε για πολυ καλη ομαδα. αν παιξουμε οπως χτες, μετραμε 3 μπαλακια στο νερο…

Xα χα ναι το θυμόμουνα κι εγώ χθες το βράδυ… Γεια σου ωρέ Κρίμσον…

την ώρα που έβλεπες την ομάδα σου με σκεφτόσουν?!! τιμή μου :lol:

*ελα στα μισά έπεσα μέσα.πιάνει τα δύσκολα λέω.περιμένω να φάει τα εύκολα τώρα :stuck_out_tongue:

To highlight και των 2 αγωνων ομως, ηταν η ατακαρα απο ραδιοφωνο στον πρωτο αγωνα.

“Ο Ροϋ Καρολ ειναι ηρωας! Ειναι και κολοσσος!”

:’)

Του SentraFM την περιγραφη πρεπει να λες, ειχα κλεισει τη φωνη του ANT1 και ακουγα απο εκει

“Το πιασε ο γιγαντας απο τη Βορεια Ιρλανδια! Γιγαντας και κολοσσος μαζι ο Carroll!”