Kαι επίσης το ότι δεν κάνουμε τον σταυρό μας κάθε φορά που γίνεται πικ εν ρολλ και πρέπει να βγει για hedge out ο ψηλός
Σωστός ο Floydized, το πικ εν ρολλ των Διαμαντίδη/Σπανούλη/Γιασικεβίτσιους με τον Μπατίστ που κατέληγε σε κάρφωμα στη μάπα των Σχορτσιανίτη, Ζίζιτς, Μπουρούση, Βούισιτς, Μαυροκεφαλίδη κλπ, κλπ κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές το έχουμε δει τα τελευταία 6-7 χρόνια. Ειδικά στο Βερολίνο το κακό παράγινε, ακόμα και στην τελευταία επίθεση του Παναθηναικού το καλάθι μπήκε με πικ εν ρολλ. Η επόμενη φάση που ακολούθησε είναι για γέλια και για κλάματα…
Αν δεν κάνω λάθος, με Ντόρσει παρόντα, πάλι μας τάραξαν στο πικ εν ρολ στο ματς του ΣΕΦ και αυτή τη φορά δεν ήταν καν ο Μπατίστ. Ο Βουγιούκας γύρισε το ματς (μαζί με τα τρίποντα).
Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στις παρατηρήσεις μας…
Με πικ εν ρολλ από τον Βουγιούκα δε χάνεις ούτε μετά από δέκα παρατάσεις. Αντίδραση απελπισίας από τον Ομπράντοβιτς, δοκίμασε τα πάντα. Εκ του αποτελέσματος δεν δικαιώθηκε.
απελπισιας ξεαπελπισιας, λιγο ελειψε ετσι; 17 ποντους γυρισε. Οποτε το αν δικαιωθηκε η οχι ειναι καπως σχετικο.
Δεν είναι καθόλου σχετικό, υπάρχει ζητούμενο και αυτό είναι η νίκη που δίνει την πρώτη θέση.
…αυτός ο Μήτρογλου, τι πρέπει να κάνει για να αρέσει στον μαστροΕρνέστο…ναι ξέρω ότι είναι παλιόπαιδο ατίθασο, αλλά και ο μαστροΔώνης πως τον κουμαντάρει;:):!:
Κάνεις λάθος.
Ο Ντόρσει δεν έφαγε πικ εν ρολλ σε όλο το 3ο δεκάλεπτο που έπαιξε,παραδίδοντας σεμινάριο άμυνας(ειδικά στην φάση με τον Λόγκαν όπου κάλυψε δύο παίκτες),ενώ στο 4ο μπήκε κάπου 5’ πριν το τέλος και βγήκε στο 1,37’,ή κάπου εκεί,όπου και πάλι έπαιξε εκπληκτικά.Τότε ο Βουγιούκας πρέπει να του πήρε ένα φάουλ μόνο στην ρακέτα,και αυτό γιατί ήταν ο Μάντζαρης ψηλά όπου έφαγε το πικ και δεν συνεννοήθηκαν καλά.
Όποιος θέλει αναλύουμε και φάσεις
Δεν είναι το point μου να αναλύσουμε φάσεις, αν και ο ΠΑΟ το ματς το γύρισε από το 6.30 και μετά. Με τον Ντόρσεϊ παρόντα δηλαδή. Χωρίς καν να του ρίχνω το βάρος σε αυτόν για την απώλεια της διαφοράς.
Επίσης προφανώς και δεν πρόκειται να διαφωνήσω ότι αμυντικά ο τύπος είναι ογκόλιθος.
Αλλά πώς να το κάνουμε, δεν είναι καλύτερος συνολικά από κανέναν από τους βασικούς ψηλούς που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα είχε θέση σε εκείνες τις ομάδες για 10-15 λεπτά σε κάθε αγώνα.
Βλεπω το παιχνιδι το οποιο δεν θα αναλυσω τωρα αλλα το γκολ του Ελληνα Χολεβα ειναι παρα πολυ ωραιο…
δεν ξερω ποσο ωραίο ειναι αλλά μας γάμησε το στοίχημα…δεν μπορούσατε να το βάλετε 1 λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου!!!
…χρήσιμη νικη, και τώρα Γιουρόπα και μετά Άρης…ο Φουστέρ γιατί μπήκε πέντε λεπτά πριν λήξει;:):!:
Εμείς κάναμε λόγο για την άμυνα του και μόνο,η οποία και στο ματς με τον ΠΑΟ ήταν εκπληκτική.Βασικά όσο μπάσκετ δεν ξέρει επιθετικά,το ξέρει αμυντικά.
Το ότι δεν είναι ο καλύτερος ψηλός που πέρασε είναι αλήθεια,αλλά δεν νομίζω να υποστήριξε κανείς κάτι τέτοιο:-s
Απλώς η παρουσία του στην άμυνα έχει δώσει πολλά στην ομάδα.
Ναι ρε Παοκ!
Ξανά κορυφή, αυτά είναι! Για να πω πάντως την αλήθεια, πίστευα πιο πιθανό να κόψει η αεκ βαθμούς από τον βάζελο παρά ο παοκ! Πάμε έτσι γερά μέχρι το τέλος!
Απλα δν γινοταν να χασει αυτη η ομαδα το (οποιο) πρωταθλημα απο τους πουθεναδαϊκους ,απο τον Νοεμβρη τα λεγαμε.Δν υπηρχε καν λογος ανησυχιας οταν εγιναν οι γκελες.
Aντε του χρονου παλι πελατες.
αμα μαλακιστει το χανει ανετα παντως. σοβαροτητα χρειαζεται και τπτ αλλο. εχουμε ευτυχησει να ειμαστε ψιλοφορμαρισμενοι σε πολυ καλη χρονικη περιοδο.
τι γκολαρα εβαλε ο χολεμπας? τελειως ριβαλντο το γκολ.
για να δουμε. παμε γερα την πεμπτη τωρα.
Eιναι καλη και σοβαρη η ομαδα φετος ρε.Οι γκελες ειναι μες στο προγραμμα μην τρελαθουμε.Ξεχναμε συνεχως πως παιζουμε σε τρεις διοργανωσεις,ενω οι απο κατω ενα ματς τη βδομαδα απο τον Αυγουστο.Αυτο τους κραταγε,αλλωστε.Κανεις μας δν πρεπει να χει παραπονο φετος ,ουτε απο την μπαλα που βλεπουμε,ουτε απ την πορεια.
δεν εχω τετοια παραπονα, απλα επειδη ειμαστε αυτοι που ειμαστε, συνηθζιουμε να καβαλαμε το καλαμι μερικες φορες. το ματς την πεμπτη ειναι δυσκολο πολυ παντως.
Πέρσι έκραζα Χολέμπας όσο δεν πήγαινε και φέτος το παλικάρι με έχει εκθέσει όσο δεν πάει! Τελικά, έχει θέση στην 18άδα του Ολυμπιακού και είναι και για βασικός στην Εθνική. Αν συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνεται έτσι, τότε του χρόνου ίσως να μη χρειάζεται να ψάξουμε βασικό αριστερό μπακ.