Ολυμπιακός

Χεχ. Τι ωραία που μας κοροιδεύατε όταν δε μπορούσαμε να τον κλείσουμε.

Ο Ντιόγο 1) δεν είναι άγνωστος, 2) είναι παιχταράς και αξίζει την αναμονή. Αυτό δε σημαίνει ότι δε χρειαζόμαστε έναν επιθετικό και έναν ακόμα αμυντικό χαφ (εγώ και DC θα ήθελα αλλά τέλος πάντων).

Άντε ρε αλήτη, καλορίζικος.

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.

να δουμε πρωτα και μετα…
γτ μαλλον προς φιασκο παει η υπο8εση.β εθνικη βραζιλιας δεν ειναι και λιγο πραμα

Χμου, ΑΝ παρακολουθούσες θα ήξερες πως δεν έχουν και τρομερή διαφορά δυναμικότητας οι κατηγορίες εκεί πέρα. Δεν είναι παντού Ελλάδα ε. Στην τελική, δε χάλασε κανέναν ο Μπλάνκο ας πούμε.

Αλλά μιας και τρέξατε όλοι δω να ποστάρετε, δεν έχει αλλού τόπικ για το ΜΕΛΙΣΣΗ να τα λέτε και εσείς;

και ο μπελουτσι παικταρας ειναι, αρχηγος ριβερ απο τα 21 δεν εχει ομως φυσικη κατασταση για ευρωπη.

αλλο β βραζιλιας και αλλο τσαμπιονς λιγκ, ουτε οι ταχυτητες ειναι ιδιες ουτε η δυναμη που χρειαζεται.
τωρα αν για σενα δεν υπαρχει ρισκο σε τετοοιες μεταγραφες…

Μιλαμε για τεχνικη και στοφα παιχτη, οχι φυσικη κατασταση.Σε ενα χρονο εισαι ετοιμος απο την αποψη αυτη.

Δες ο Ρομπινιο στην Ρεαλ.Οταν πηγε δεν την παλευε.Τωρα βγαζει ματια.Βεβαια τωρα ειναι 3πλασιος αποτι οταν πηγε.

μα αυτο λεω, μεχρι να βρεθει σε καλη φυσικη κατασταση, να λυσει οποια προβληματα προσαρμογης, γιατι οι βραζιλιανοι ειναι και λιγο παραξενοι και να μαθει πως παιζουμε στην ευρωπη θα περασει πολυς χρονος, που ο ολυμπιακος δεν εχει.
τεχνικη μπορει να ειναι εκπληκτικος, το θεμα ομως ειναι να βοηθησει αμεσα

βασικα τα 10 εκατομμυρια ειναι παρα πολλα για ένα ουσιαστικα αγνωστο παιχτη (οσο ελπιδοφορο δυναμικο και αν έχει)… ποσοι απο τον ξερατε πριν ακουστει το ονομα του για τον ολυμπιακο???εγω προσωπικα πρωτη φορα τον ακουγα… επισης προερχεται απο ομαδα β εθνικης βραζιλιας…θα μου πειτε και ο μπλανκο προερχεται απο β κατηγορια, αλλα ποσο ευκολο ειναι να ξανα τυχει τετοιο κελεπουρι… σιγουρα μπαλιτσα ξερει ο ντιογκο αλλα θα πιασει ελλαδα?? και τελικα με 10 εκατομμυρια έχω την εντυπωση οτι χτυπουσε ο ολυμπιακος μεγαλο ονομα πολυ χαλαρα και θα το είχε και στους αγωνες με ανορθωση… ο χρονος θα δειξει…

σωστο το ποστ σου!πολυ σωστο…
με 10 επαιρνε 2 πολυ αξιολογους παιχτες αν οχι το ενα τρομερο ονομα (γτ κακα τα ψεματα δυσκολα ερχονται ΟΝΟΜΑΤΑ σε καλη κατασταση στην ελλαδα)
τεσπα εγω ΠΑΟ ειμαι αλλα σαν φιλαθλος δεν μπορω να βλεπω να κοροιδευει τους φλαθλους μιας ομαδας ο προεδρος της.(εγω ειδικα ξερω πολυ καλα πως ειναι να σε κοροιδευει ο τζιγκερ :stuck_out_tongue: )

μεταγραφες γιοκ λεει μετα απο ντιογο!! :? [-X

ε μετα απο τοσα φραγκα που εριξαν για ενα παιχτη και μονο, αλλες μεταγραφες μονο σαν πολυτελεια ακουγονται…

Για μένα τα ποσά που ακούγονται για Ντιόγο είναι πλασματικά. Απλά έβγαλαν στον τύπο ένα μεγάλο ποσό για να δικαιολογήσουν το τέλος των μεταγραφών. Ίσως να πάρουμε κανάν παίκτη εάν γίνει κανά θαύμα και περάσουμε την Ανόρθωση. Θαύμα όχι επειδή είναι ομαδάρα η Ανόρθωση, αλλά επειδή σερνόμαστε εμείς…Πάντως με ένα γκολάκι στο 18 και ένα δεύτερο μέχρι το 65 όλα γίνονται. Άντε να δούμε!

ο ζούγκλας έχει δίκιο. δεν θεωρώ εντελώς απίθανο να προκριθεί ο ολυμπιακός, αλλά κ οι κύπριοι θεωρώ ότι πρώτη φορά είναι τόοοοοσο κοντά στο τσουλου για να το αφήσουν να χαθεί. προβλέπω ταμπούρι κ προσευχές…

αλήθεια έχουν περάσει ποτέ σε τσουλου οι κυπριακές ομάδες?

Δεν έχουν.

Κοίτα, εγώ αυτό που λέω σε όλους είναι πως το θέμα δεν είναι πως δεν πιστεύω πως η ανόρθωση μπορεί να φάει ένα 4-0 ή ένα 5-1.
Εμείς δεν πείθουμε πως μπορούμε όπως είμαστε αυτή τη στιγμή να βάλουμε 4 ή 5 γκολ (άσε το χθεσινό ματς)

Μεταγραφες τελος ? Μαλιστα…
Θα βγαλουμε την χρονια με 3 επιθετικους ? Ωιμε τι εχουμε να δουμε φετος…

Πάντως η Ανόρθωση 3 είχε ρίξει και στη Ραπίντ και από διάβαζα στα ρεπορτάζ παραλίγο να αποκλειστεί στον επαναληπτικό. Αποκλείω το ενδεχόμενο να εμφανιστούμε τόσο χάλια όσο στο 1ο παιχνίδι. Ο Άντζας θα συμμαζέψει την άμυνα και ο Ντούντου ελπίζουμε να δέσει κάπως με τον Στολτίδη. Εάν Λέτο και Μπελούσι μπορέσουν να μας δώσουν λίγη από τη μαγεία τους , με δεδομένο πως οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουν( του πούστη δηλαδή στο Καραισκάκη παίζουμε) γίνεται η ανατροπή. Όσο περνάνε οι μέρες όλο και το πιστεύω…Παίζει βέβαια να φάμε μεγάλο κάζο :stuck_out_tongue:

με 1-0 στα πρώτα είκοσι λεπτά, κάτι γίνεται (που δεν το εύχομαι βεβαίως). διαφορετικά, δύσκολα, πολύ δύσκολα

Κι εγώ δυσκολο το κοβω, αλλά δεν είναι και απίθανο, ε?:slight_smile: Δε νομιζω ότι δε μπορουμε να βάλουμε 4 γκολ πχ, στην Ανορθωση αν θέλουμε. Κι απο’κει και πέρα να προσεχουμε μη φαμε γκολ τελευταια στιγμη, και μας κοπει η χαρα…
Ποιος θα πάει γηπεδο οεο?

μοντεκριστο, αμα μας ριχνεις τις καταρες σου να μη περασουμε, να ξερεις ε, η καταρα ειναι γαιδαρα και γυρναει στο νοικοκυρη!:p:p

Ειναι απο τις πιο δυσκολες καταστασεις.Ενα ματς που πρεπει να πιασεις καλη αποδοση αλλα παραλληλα να μη φας γκολ γιατι μετα πρεπει να βαλεις 5…Οποτε εγω μπορω να φανταστω μια λυση…πιεση απο την αρχη ακομα και στα σημαιακια του κορνερ τους,ποδοσφαιρο με κατω τη μπαλα και καλες επιστροφες…
Κατα τη γνωμη μου ειναι αρκετα εφικτο.Ειναι τελειως διαφορετικο ματς και ειδικα με ενα γκολ απο νωρις παιρνουμε για τα καλα το πανω χερι.Εξαλλου εδω ολοκληρο πρωταθλημα κρινοταν και ριξαμε χαλαρη 3αρα:p

Και στη τελικη ελεος με τον Μπεκιαι,το Δελλα και το Σκοπελιτη παιζουμε.

Η ανατροπη γινεται.Ετσι και αλλιως η Ανορθωση στον προηγουμενο με 3-0 & 1-3 περασε.
Στο γκολ δηλαδη.
Δεν μ’αρεσει αυτη η ελλειψη πειθαρχιας στην ομαδα και οτι ΔΕΝ εχουμε παιχτες γαμω!
Με 13-14 θα βγαλουμε ολη τη χρονια ?