Βγαζει ματια η σειρουλα !!!
Εγω παντως ομολογω πως φετος παρακολουθω απο μεγαλυτερη αποσταση γτ πολυ απλα δν θελω να απογοητευτω οσο τα τελευταια 3 χρονια .
Βγαζει ματια η σειρουλα !!!
Εγω παντως ομολογω πως φετος παρακολουθω απο μεγαλυτερη αποσταση γτ πολυ απλα δν θελω να απογοητευτω οσο τα τελευταια 3 χρονια .
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ! Χαίρομαι που με διέψευσε η ομάδα με αυτήν την επική ανατροπή στην 4η περίοδο, φαίνεται ότι κάτι πάρα πολύ καλό χτίζεται!
Απλώς όταν κάποιοι φωνάζουμε ότι αυτή η ομάδα με την δέουσα προσοχή και προσθήκες θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια κάτι ξέρουμε…
Μεγάλη νίκη σήμερα,ήδη έβγαλε τα λεφτά της η ομάδα σε σύγκριση με την περσινή και το μπάτζετ της!
μπραβο στα παιδια. εχουνε κανει την υπερβαση απο καιρο τωρα. προσοχη στη συνεχεια και τιποτε αλλο.
Πολύ το χάρηκα χθες. Κάποια στιγμή πανηγύριζα πιο πολύ από τους γαύρους που το βλέπαμε μαζί Χτυπάω τατού με τον Ντόρσυ χθες!
…μεγάλη νίκη-μαγκιά…αν έχει και συνέχεια:):!:
[B]ΞΥΠΝΑ ΝΤΟΥΝΤΑ !!![/B]
Πω ρε τρικυμία, Ίβκοβιτς βάλε Γλυνιαδάκη και Βασιλόπουλο να γυρίσουν το ματς. Επίσης τεράστια εμφάνιση Σπανούλη! Για να δούμε στο β’ τι θα γίνει…
Εδω ο σπικερ λεει σπανουλης σε πολυ κακη μερα.
Αισχρός είναι, ειρωνικά το είπα! Λέτε να γίνει το θαύμα;;;
Aααα
Δεν ειδα το πρωτο ημιχρονο.
Απαιτω νικη με μπαζερ μπιτερ πισω απο τη μεση.
α ρε πριντεζη δωσε μια πασα ρε γμτ! πωπω δεν το πιστευω.
ειναι απιστευτο!
κριμα…
εδω μεσα θα την παρει ο Ολυμπιακος ευκολα η δυσκολα
ο σπανουλης 5 ποντους σημερα αν δεν κανω λαθος
παντως καθοριστικος για αλλη μια φορα ο λο
Ειμαι ειλικρινα συγκινημενος απο την υπερπροσπαθεια που εκαναν οι παικτες μας, που πραγματικα δεν στεναχωρεθηκα τοσο με το πως χαθηκε, ενα παιχνιδι που ετσι και αλλιως εμοιαζε χαμενο στα 3/4 του. Δεν πειραζει, αμα δεν επαναληφθουν τα λαθη των 2 πρωτων αγωνων (γιατι δεν μπορεις να γυρνας συνεχως παιχνιδια απο το +10) παμε για 3-1. Πουτανα ολα στα ΣΕΦ, περιμενω ανακοινωση για εισιτηρια
Υ.Γ. Τους δυο Αμερικανους να φροντισει να τους κρατησει η διοικηση και για του χρονου, οπωσδηποτε
Mπορουσατε να το παρετε και αυτο το ματς αλλα δεν πειραζει.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα τα παρετε αρκετα ευκολα τα ματς στο ΣΕΦ.
P.S απαιτω ο floydized να φτιαξει δηθεν ανεκδοτο που να περιλαμβανει τον Λο και το γνωστο τραγουδι των Priest.
:lol::lol:
Ο Πρίντεζης έκανε βασικό λάθος στο τέλος,αλλά τέλος πάντων,έχει βελτιωθεί απίστευτα φέτος.
Τι όνειρο είδε ο Ντούντα με τον Λάζο δεν ξέρω.
Μπράβο στην ομάδα που το γύρισε,ΠΡΕΠΕΙ να περάσει για μένα και ας ήταν όνειρο θερινής νυκτός.Παίζει καλύτερα και του αξίζει.
Μετά τους τραμπουκισμούς και σήμερα το ΣΕΦ πρέπει να είναι καμίνι
τον αντερσεν να ειχαμε αντι του ταγαριου του λαζου ε?? καλα θα ηταν.
…η ομάδα μπάσκετ τα δίνει όλα, και αν και ακόμα είναι δύσκολο, πιστεύω ότι θα περάσει
…κιεγώ πιστεύω-ελπίζω και ο Ντόρσει, και ο Λο, θα μείνουν
…για τον Σπανούλη πιστεύω ότι εμείς τον θέλαμε για ηγέτη, ενώ δεν είναι, κιαυτό είναι λάθος…το ίδιο λάθος είχαμε κάνει και με τον Τσίλντρες
:):!: