Ολυμπιακός

Άτυχο αποτέλεσμα…

loooooool

Ξεκινησε ο μεταγραφικος σχεδιασμος ? εβαλε και προστιμο λεει…

…το σήριαλ Βαλβέρδε ξεκίνησε μάλλον με σκηνές λίγο πριν το φινάλε, και σαν τα σήριαλ που ξεκινούν μαυτόν τον τρόπο, τωρα πάει την πλοκή τρες εβδομάδες πίσω, και αν δεν έχουμε ανατροπές, θα φτάσουμε στο χαρούμενο ή όχι τέλος
…μπερδεμένο το ξέρω, αλλά είστε άνθρωποι με επίπεδο και θα το καταλάβετε εύκολα
…εγώ θέλω να μείνει ο Βαλβέρδε, τον θεωρώ πετυχημένο, και πολύ καλό προπονητή, και αρκετά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, αλλά δεν πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα, κυρίως στον τρόπο που διαχειρήζεται παίκτες σαν τον Φετφα
…δεν χωρούσε χθες ο Φετφά, αλλά και ο Παπάζογλου;…έτσι θα κάνει και με Τάτο, αν μείνει, και τον Μήτρογλου αν γυρίσει;…δεν λέω ότι αυτό έκρινε το αποτέλεσμα, αλλά πότε θα παίξουν αυτοί οι παίκτες;…τον Μαρκάνο δεν τον έχει δει;
…καλύτερα που δεν έγινε η φιέστα χθες…τώρα τρεις νίκες, δυο πρωτάθλημα και μια τελικό, γιατί αλλιώς δεν βλέπω κανένα νόημα για καμιά φιέστα
…μεταγραφές με τους παίκτες πού’χουμε δανείσει συν αυτούς που έχουμε, χρειαζόμαστε λίγες για βασικούς και ίσους δυο-τρεις για ρεζέρβες
…απ’τους τέσσερις δανεικούς, που παίζουν στην ομάδα μας, μόνο για Ορμπάηθ καίγομαι, και λίγο για Μακούν…ίσως αδικώ τον Καζίμ, αλλά αυτός έχει και την τιμωρία της Ουέφα
:):!:

stef διαβαζεις νικολακοπουλο ε? :lol:

…μπα τα έχω κόψει αυτά:p :slight_smile: :!:

σημερα λεει τα ιδια ακριβως!

Ο Ορμπάιθ σύμφωνα με συνέντευξή του το καλοκαίρι γυρίζει στο Bilbao…

επισης χωρις βαλβερδε να πω οτι και ο φουστερ δυσκολα θα ξαναπαιξει ε?
τον ορμπαιθ τον εχουμε δανεικο με οψιον ή χωρις?

…χωρίς Βαλβέρδε θά’χουμε μια εντελώς διαφορετική ομάδα, καλύτερη ή χειρότερη, με μάλλον Ισπανό ή Ισπανοθρεμένο προπονητή
…μην ξεχνάμε ότι σαυτόν τον τουμποΦλόρες ο Βαλβέρδε τού’χει ρίξει μια ξεγυρισμένη 5άρα
…με τον Ισπανό προπονητή, όλοι οι Ισπανοί παίζει και να μείνουν
:):!:

Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η αβεβαιότητα με τον Βαλβέρδε για ένα ακόμα καλοκαίρι.

Είναι προφανές ότι για τον άνθρωπο συγκρούεται η οικογενειακή ηρεμια/ευτυχία (καθώς δεν μπορεί να φέρει την οικογένειά του στην Ελλάδα) και το επαγγελματικό του μέλλον (λογικά θα ήθελε να μείνει άλλον έναν χρόνο και να προσπαθήσει να γράψει τουλάχιστον μια πρόκριση από ομίλους τσ.λ. στο βιογραφικό του).

Είχε μια ολόκληρη σεζόν να αποφασίσει τι από τα δύο υπερισχύει, νομίζω πλέον θα έπρεπε να ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί με το θέμα του προπονητή της επόμενης περιόδου. Για να μην πω κιόλας ότι σε περίπτωση που ο Βαλβέρδε έχει αποφασίσει να φύγει, ήδη έπρεπε να έχουν προχωρήσει διαπραγματεύσεις με τον επόμενο.

Από την άλλη αναμένεται τέτοιο μπουρδέλο πρωτάθλημα του χρόνου που και τον Αλέφαντο να φέρουν, το ίδιο μου κάνει.

το θεμα το πρωταθλημα ειναι τωρα? εδω λεμε τελειωσε η σεζον στο 2ο ματς με τη μεταλιστ

Χαβαλέ κάνω, απλά αν του χρόνου έχουμε το πρωτάθλημα που προμηνύεται, και τον Μουρίνιο να φέρουν αποκλείεται η ομάδα να είναι σε ανταγωνιστικό επίπεδο για να ανταπεξέλθει στην Ευρώπη.

συμφωνα με την goal news και την πρασινη φαγαμε χυλοπιτα απο τον σιμαο 2 φορες…

Ω Θεέ μου. Πώς να το αντέξουμε αυτό; Δύο φορές; ΔΥΟ;

νομιζω δεν θα κοιμηθω πολλα βραδια. ηταν οτι ταιριαζε περισσοτερο στην ομαδα μας τετοιο ταλεντο… μας εφτυσε καταμουτρα γμτ…

Να βγει ο Μώραλης να διαψεύσει ΤΩΡΑ για Σιμάο

Πάντως αν δεν σοβαρευτούμε βλέπω το κύπελλο να το παίρνει ο Ατρόμητος

Και επίσης μεγάλο δίκιο έχει ο ChrisP…κάθε φορά τα ίδια με τον Βαλβέρδε…
τον βλέπω πάντως να φεύγει φέτος…πολύ προπονητολογία έχει πέσει στις εφημερίδες και δεν μου αρέσει…και άντε να έρθει κανας περίεργος και να αρχίζουμε πάλι να αλλάζουμε 3 προπονητές τη χρονιά :?

Εντωμεταξύ οι υποψήφιοι αντικαταστάτες είναι τα ΙΔΙΑ έξι ονόματα που διαβάζουμε κάθε χρόνο αν δεν ανανεώσει ο βαλβέρδε. :lol:

εγώ αν φύγει πάντως ο Βαλβέρδε θέλω Τάκη Λεμονή στον πάγκο να ρίχνει 4αρες και να τρέχει να πανηγυρίζει με τους παίκτες στο απέναντι σημαιάκι του κόρνερ :respect:

και εδω πετάγεται ο άκυρος και λεει οτι στους ημιτελικους-τελικους κ-17 που ειχαν γινει στη λαρισα, σας ειχα πει οτι ένας παίχτης του ολυμπιακού μου ειχε αρέσει πολύ.

σήμερα τον εχει εξώφυλλο(!!) ο γαύρος.!

Aυτό θα πει δικαίωση :!: