Ολυμπιακός

…αυτό είναι έπος…μπράβο παιδιά:):!:

μόνο και μόνο για την ανατροπή έπρεπε να ειναι νικητής ο ολυμπιακός.
μπραβο σας

*και στην ρωμη πάλι τέτοια διαφορά δεν γυρίσατε??:-k
**ο floydized λογικά νοσηλεύεται

μεγαλη ανατροπη κανανε!!
παιξανε με ψυχη!!!

…ναι αλλά στα μέσα του παιχνιδιύ…και όχι τόσο μεγάλη διαφορά:):!:

θα κλαψω ρε μαλακες

[COLOR=“Red”][SIZE=“7”]559 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.ΤΗΝ ΑΛΩΣΕΣ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ[/SIZE][/COLOR]

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ

:lol: πεθαίνω :lol:

[QUOTE=Elric83;1350160]χωρίς λόγια.[/QUO

επισης…

τρεμουν τα χερια μου, με εχει ακουσει ολη η πολυκατοικια, και δεν μπορω να σταματησω να χοροπηδαω !!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!

[B][SIZE=“7”][COLOR=“Red”]ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!

ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΑΜΩ!!![/COLOR][/SIZE][/B]

[SIZE=“7”][B][COLOR=“Red”]ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ[/COLOR][/B][/SIZE]

MEGA-RESPECT:bow2::bow2:

δεν εχει ξαναγίνει αυτό. ποτέ. τέρμα. τελεία. μπούλο οι ρώσοι και ο υπερφίαλος τεόντοσιτς. μπουλο :smiley:

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

…το αυτό

:bow2::bow2::bow2::bow2: :):!:

Απλά μπράβο! Πολλά συγχαρητήρια!

Γενικα, δεν υπηρχε περιπτωση να υποστηριξω καποιον απο του παο, οσφπ σε τελικο.

Το φετινο, ομως, ολυμπιακο για καθαρα μπασκετικους λογους, τον εκτιμας …μια ομαδα με νεαρα παιδια, φιλοδοξιες και ορεξη για ωραιο μπασκετ.

Ακομα, ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις μια υπερβολικα μετρια ομαδα πολλων αστερων (που ηταν για να χασει και στα δυο παιχνιδια) αυτη τη φορα να πληρωνει την αλαζονεια της.

1000 μπραβο στον (αντιπαθητικο κατα τα αλλα) γαυρο που σημερα ολοκληρωσε μια ομορφη μπασκετικη (αθλητικη) ιστορια.

Μπράβο στον Ολυμπιακό. Μεγάλη ψυχή. Έφυγαν οι λιγόψυχοι και η ομάδα είδε προκοπή.

LOL. Δε φανταζόμουν ότι στο 600ο μήνυμά μου θα δίνω συγχαρητήρια στο γαύρο!

Απίστευτο. Άπειρα μπράβο. Κάθε φίλος του αθλήματος ανεξαρτήτου ομάδος,όπως ο σκώληξ πιο πάνω και εγώ, δεν γίνεται να μην εκτιμήσει και να σεβαστεί αυτή την ομάδα(όχι τον σύλλογο μην το γαμάμε8)). Συγχαρητήρια και πάλι!

κι εγω ποτε δεν εχω πανηγυρισει αλλη ομαδα ετσι αλλα σε τετοιες στιγμες ειμαι
με τις ελληνικες ομαδες γενικα και χαιρομαι που ανεβαινουμε επιπεδο
Και στα δικα σας καποια στιγμη :smiley:

είδα ξανά την φάτσα του κιριλενκο όταν εχει φύγει απο σπανουλη και πάει σε πριντεζη. [B][I]“ωχ τι κανει αυτός”[/I][/B] :lol:

*παπανικολαου φορ πρεζιντεντ
**ο πριντεζης εχω την εντύπωση οτι ξεχρέωσε παλιό χαμένο του καλάθι…λογικά με παναθηναϊκό.
***στο site της ευρωλιγκα λεει οτι γύρισε το ματς απο το -14

οτι λεει