οποτε πρέπει να γινει διαγωνισμός? ποιος θα βάλει περισσότερους μέσα?
έχω να πάω γλυφάδα μετά τη δουλειά, κανονίστε να τα κάνετε πουτάνα πάλι και να φάω 8 μέρες στο δρόμο από την κίνηση:!:
…να δούμε τι θα γίνει…δεν συμφέρουν κανένα πια τα επισόδεια…αγωνιστικά τώρα, άντε να κάνουμε το 1-0 γιατί αυτ’ο το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο:):!:
Πάμε γερά για την μεγάλη νίκη και το 1-0
Θα αντιμετωπίσουμε εχθρική διαιτησία που θα σώσει τον εξάστερο να έχουμε τον νού μας!!!
Ποιο κανάλι το δείχνει?
Ωραίο ματσάκι, μέχρι στιγμής, νεύρο, πάθος.
Και οι δύο παίζουν μονοδιάστατα βέβαια, ο ένας βάζει καλάθια, ο άλλος βολές, καλά είναι πάντως…
Έδιτ: Άιντε και εύκολη νίκη κατά τα προβλεπόμενα. Πάμε για το 2-0 τώρα την Πέμπτη.
Πολύ ανώτερος ο Θρύλος σήμερα. Από το '97 και δώθε δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί τον Ολυμπιακό τόσο φανερά καλύτερο από τον ΠΑΟ. Σε φυσιολογικές συνθήκες με τόσες χαμένες βολές θα έπρεπε στην καλύτερη το ματς να πάει στον πόντο. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι η δικιά μας ομάδα είναι σαφώς ανώτερη αθλητικά, κάτι που φάνηκε στα ριμπάουντ. Μακάρι να τελειώσουμε γρήγορα τη σειρά. Φυσικά δεν ξεγράφει κανείς ποτέ ομάδα του Ομπράντοβιτς, απλά τώρα είναι σαφώς πιο δύσκολο για το βάζελο.
Και εγώ το πιστεύω! Και πλέον φαίνεται πως το πιστεύουν και οι παίχτες!
Μην παιρνετε αερα… κρατατε μια πισινη… ξερετε τι εννοω:wink:. Μακαρι να πανε ολα καλα
0-0 ειναι ακομα μαγκες. παμε γερα στο επομενο τωρα. τις βολες να προσεξουνε.
Μπράβο ομαδάρα, η πρώτη μάχη κερδίστηκε! Πάμε γερά και στο οακα!
Aυτην ακριβως την αισθηση ειχα και εγω.Ακομα και στο κλασσικο “πελαγωμα” του τελευταιου τριλεπτου που μας πιανει με τον παο δν φοβηθηκα για πρωτη φορα ισως …Η συνεχεια θα δειξει αν ηταν τυχαιο ή οχι.Παντως για μενα το πρωτο ματς ειναι παντα το πιο καθοριστικο στους τελικους.
Αυτο.Βασικα αλλες 2 πισινές !
Επισης να πω πως και μεχρι τον Δεκεμβρη εμπαινε ενα παιχτακι με το Νο16 και μπορει να μν τον επαιρνες χαμπαρι .Πλεον μπαινει και λες "ελα μπηκε ο Παπανικολαου ή αν δν παιζει τον ‘ψαχνεις’ στον παγκο …Αυτο λεει πολλα για το ποσο εχει μεγαλωσει σαν παιχτης (τουλαχιστον στα δικα μου ματια) .
πι.ες.Αν θα κανουμε μπρεικ θα γινει μονο την Πεμπτη αυτη πιστευω.
επισης το πιστευουν και οι διαιτητες
στο ΟΑΚΑ θα ειναι αλλιως. κατι ο κοσμος , κατι η ψυχολογια, κατι οτι δεν νομιζω να σφυριξουν παλι ετσι, θα ειναι πολυ πιο δυσκολα για τον ολυμπιακο.
Τι εννοείς, σε αντίστοιχη φάση Ντόρσεϊ με Διαμαντίδη θα δώσουν αντιαθλητικό και ντισκαλιφιέ?
ο 3ος τελικος ισως αναβληθει παντως. οι εργαζομενοι στο σεφ θα κανουνε απεργια την κυριακη.
Ελλαδάρα ρε… Αν και δε νομίζω ότι τελικά θα έχει πρόβλημα η διεξαγωγή του αγώνα…
…καλή η νίκη, καλό το 1-0, αλλά πιστεύω ότι πέρα απ’το δεύτερο παιχνίδι, το τρίτο και το τέταρτο, είναι τα σημαντικότερα
…τι παίζει με τον Μέλμπεργκ και δεν ανανεώνει:?..πρέπει να μείνει αυτός ο παίκτης
:):!:
ε βεβαια τη συνταξη και το εφαπαξ του πηρε φετος απο μας!! :lol::lol::lol:
Mε Σόλιντ δεν ανανεώνω διαρκείας! [-X[-X
Όσοι άλλοι “πιστοί” στέιλτε και εσείς κανένα mail στην ΠΑΕ…
Δεν θα το αντέξω να ξαναγίνει το Καραϊσκάκη “η χαρά του φιλοξενούμενου” στο Ch. L.