Ολυμπιακός

αν εχει κανεις εισητηριο για το σαββατο που θελει να το πουλησει πμ me :stuck_out_tongue:

Σορι αλλα για μενα δεν υπαρχει δικιολογια αγχους και τετοια.Εχεις μεγαλυτερο κινητρο,καλυτερη ομαδα τη δεδομενη στιγμη,ενα γεματο σεφ με διψα 15 χρονων και εναν προπονητη που ξερει να διαχειριζεται τη πιεση σε τετοιο επιπεδο.Εξαλλου δε παιζουν μονο απειρα πιτσιρικια μεσα.Τεσπα,αν καθοταν κανας Γιαννακης στο παγκο σε αντιστοιχο ματς θα φοβομουν οσο δε παει.Τωρα ειμαι υπεραισιοδοξος,ειναι η αυρα της ομαδας τετοια.Επισης 5ο ματς και Φαληρο,ε δε νομιζω οτι μπορουν να σφυριξουν πολυ περιεργα,οποτε.Καλυτερα που θα το σηκωσουμε στο σπιτι μας=)

…δεν διαφωνώ…έτσι πρέπει νά’ναι:):!:

Αβρααμ Γκραντ λεει!
:-k

…παίζει και ο Ζαρντίμ…για να δούμε
…το φοβάμαι το αποψινό
:):!:

Λογικό ειναι να φοβόμαστε σήμερα. Το θέμα είναι να μη φοβούνται τα παιδιά μέσα στις γραμμές. Αν είναι αυτοί εντάξει (και νομίζω ότι είναι), ας φοβόμαστε εμείς όσο θέλουμε…

Τι Γκραντ ρε, πλακα μας κανουνε πρωι πρωι.

εκλεισε λεει http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/294676-%C2%ABekleise-o-gkrant-ston-olympiako%C2%BB

αλλαζω ομαδα…

στο σεφ, θα ειναι περι τις 15000+ σημερα.

http://www.sport.gr/Article/Ειδήσεις/Μπάσκετ/A1/Δεν-πάει-ΣΕΦ-ο-Δημήτρης/29-131203.html

πως το αποφασισε αυτο εφοσον χτες το βραδυ του ειπαν οτι να κατσει στα επισημα? κοτεψε ο δημητρακης…:lol:

Μαγκια, κλανια και κωλος φινιστρινι… ισα-ισα να μας σπασει τα αρχιδια ηθελε και να φυγει το κλιμα απο τα αγωνιστικα θεματα.

Αντε παμε γερα το βραδυ και οτι και να γινει παντα διπλα σε αυτην την ομαδα!

Σήμερα τα πράγματα θα κυλήσουν αρμονικά όπως και το 1993, αυτή τη φορά τουλάχιστον θα υπάρχει και αντίπαλος:

E μα δύο μέρες τώρα αντί να διαβάζουμε για το ματς, διαβάζουμε “που θα κάτσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος”… #-o

Κανονικά θα έπρεπε να του δώσουν μια σκούπα και να του πουν ότι η θέση του είναι κάτω απ τις μπασκέτες.

Eλα ρε εμπαθεις τυποι.Απλα ο ανθρωπος προτιμησε να παιξει ασιατικο απ το σπιτι του αυτη τη φορα…Ακου κιοτεψε

Tι Γκραντ ρε παιδιά?? Και ο Μελμπεργκ το κουράζει το θέμα μου φαίνεται.

Για το μπασκετάκι, θα δούμε, ο παο είναι έμπειρη ομάδα και το φοβάμαι.

…άντε πλησιάζει η ώρα:):!:

Για πάντα μέσα στις καρδιές μας ρε ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ… :bow:

με τα ψεματα στο 3ο, αλλα ναι ρε γαμω, συγκινηση. απλα μας ηθελε σημερα