Ολυμπιακός

Ουσιαστικά το ματς όπως αποδείχθηκε χάθηκε με την απόλυση του Λεμονή. Εξηγούμαι : Με την ίδια (κάκιστη) )διοίκηση αλλά με προπονητή τον Τάκη ο Ολυμπιακός θα πέρναγε άνετα Τσ.Λ. Μα είναι δυνατόν να κάνουμε 3η αλλαγή αμυντικό?!! Ο τζόλε επίσης τίποτα δεν πρόσφερε. Μόνο ο Μήτρογλου βοήθησε και έδωσε υπόσταση στην επίθεση.
Έχουμε μια διοίκηση που ξήλωσε τα πάντα και δεν φρόντισε για την αντικατάσταση παικτών και σχεδιασμού. Απλά ο Σώκρατες προτίμησε να διώξει ότι του θύμιζε τα παλιά και επέλεξε την τακτική “βλέπουμε και κάνουμε”. Πάρε 3 στην Κύπρο, πάρε αποκλεισμό , πάρε και έναν προπονητή που θα κάνει 4 μήνες ακόμα να μάθει την ομάδα, τους παίκτες και το πρωτάθλημα . Για μένα η χρονιά αυτή δύσκολα σώζεται. θεωρώ μεγάλη αποτυχία το Ουέφα, δεδομένης της περσινής χρονιάς και επίσης θεωρώ πως ο Πάο είναι ήδη πρωταθλητής Ελλάδας. Συγχαρητήρια στον Κόκκαλη, μίκρυνε την ομάδα.
Από δω και πέρα μόνο δύο πράγματα θέλω να συζητήσω για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό:

1. Την προωθούμενη ανάπτυξη της Ελληνοτουρκικής φιλίας :stuck_out_tongue:
  2. Το πότε θα φύγει ο Βαλβέρδε. Ξεκινάμε τα στοιχήματα 8)

Αν κανει τσουκες στο πρωταθλημα δυσκολα θα μεινει, οποτε ισως να μην κανει παρελαση. αν τσουκαρει με τον αστερα δεν τον βλεπω να προλαβαινει να παρει απο ελλαδα το cd των Metallica :lol:
θα τον στηριξει στην αρχη οπως στηριζει τον καθενα (1-4 αγωνιστικες…) το ποιος θα ρθει στη θεση του ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, αλλα δυσκολο το βλεπω να φερνει ξενο παλι… κανα ματζουρακη τον κοβω!!!

Για παρέλαση ούτε εγώ τον βλέπω τον μέρμηγκα. Λύσεις έχουμε και μάλιστα αξιόπιστες για τον πάγκο. Αλέφαντος, Μαντζουράκης, Πολυχρονίου, Κόλλιας, Σεγκούρα. Προσωπική μου επιλογή για φέτος ο Αναστόπουλος, καθώς ταιριάζει στο προφίλ του προέδρου :smiley:

Δεν ντρέπεσαι ρε παλιόπαιδο να κοροιδευεις τον πρόεδρο!!!:lol:

Καλά είναι για γέλια η κατάσταση πριν το ματς όλοι οι ολυμπιακοι έλεγαν ότι είναι σίγουρο, έκαναν επεισόδια και έκαναν την ομάδα ρεζίλιγια 1000στη φορά αλλά τώρα το παίζουν ανώτεροι και λένε το ξέραμε ότι δεν είχαμε ελπίδα. κάτσε ρε άλλα λες πριν και άλλα μετά?:-k

συμφωνώ με αυτόν που είπε πως ο οσφπ το έχει σίγουρο το πρωτάθλημα τώρα που δεν έχει το τσαμπιονς λιγκ στα πόδια του. οχι τίποτα άλλο αλλά τόση προσπάθεια και ιδρώτας έπεφτε τα περασμένα χρόνια ε? :lol:

Ντάξει ρε συ, οι πιο πολλοί σκεπτόμενοι λογικά πίστευαν στον αποκλεισμό λόγω του 3-0. Απλά είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι και είχαμε ελπίδα για την υπέρβαση. δεν έπεσε και κανείς από τα σύννεφα. Όσον αφορά τον πρόεδρο, είναι απλά κρίμα να αυτοαπαξιώνεται έτσι, γιατί είναι ο ίδιος άνθρωπος που μας έβγαλε από τα πέτρινα χρόνια.

τι τον νοιαζει μωρε συ? τοσα διαρκειας τα πουλησε και φετος. αντι να περιμενουν ολοι ωστε να δειξουν την ανησυχια τους για τα λαθη που εκανε στην αρχη του καλοκαιριου, τρεξανε γιατι του εχουν τυφλη εμπιστιοσυνη. δεν πειραζει εγω πηρα το διαρκειας μου στο μπασκετ και καλα ειμαι για φετος.

Διαφωνώ κάθετα. Πρώτον, ο Βαλβέρδε δεν πιστεύω πως θα φύγει γιατί:

1. Είναι καλός προπονητής και χθες πιστεύω έκανε και πολύ σωστές αλλαγές (ο Τζόλε ήταν ο μόνος που έβγαλε καλές σέντρες από τους 14 που έπαιξαν και παρατρίχα να το καρφώσει και με το φάουλ, ενώ ο Πάτσα επίσης βοήθησε… παραδόξως)
  2. Δε θα φύγει γιατί φέτος δώσαμε 2 εκ.€ αποζημίωση στο Σόλιντ, άρα σιγά μην πληρώνουμε ξανά αποζημιώσεις (εκτίμηση)
  3. Στο ελλ. Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θα κάνει πάρτυ

Επίσης οι παίκτες που έχουμε φέτος είναι πολύ καλύτεροι από τους παίκτες που είχαμε πέρσι. Καλός ο Λεντέσμα και ο Λούα Λούα, αλλά τι να τους κάνεις αν κάνουν ατομική προπόνηση τη μισή χρονιά και δε βοηθάνε? Πέρσι αυτό που ήθελα εγώ να πετύχει ο Ολυμπιακός ήταν να χτίσει μία νέα ομάδα που θα σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα για την επόμενη δεκαετία. Πέρσι ο Λεμονής απέτυχε σε αυτό και φέτος δοκιμάζει ο Βαλβέρδε και με νέο υλικό. Το ότι πλέον δεν έχει το Ch. L. στην πλάτη του, του αφήνει ακόμα μεγαλύτερη άνεση για να χτίσει την ομάδα όπως αυτός πιστεύει και να ξεκινήσουμε ένα νέο σερί επιτυχιών.

Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε. Αν διώξει τον Βαλβέρδε τι θα κερδίσει? Θα έρθει ένας νέος προπονητής και θα του πούμε τι? Χτίσε μια νέα ομάδα για το Τσ. Λ. του χρόνου? Χαζό είναι. Ο Βαλβέρδε θα μείνει, θα χτίσει τον Ολυμπιακό της νέας δεκαετίας (αυτό το Λέτο δε μπορούμε να τον αγοράσουμε ρε γαμώτο? :() και στο τέλος της χρονιάς, όλοι μαζί θα πανηγυρίζουμε.

Και του χρόνου στο Ch.L. θα πάμε δουλεμένη ομάδα και θα έχουμε πολύ πιο αξιοπρεπή εμφάνιση, από αυτήν που θα είχαμε φέτος. Αν πηγαίναμε ομίλους φέτος, θα βλέπαμε μία 2η πρώτη χρονιά Σόλιντ. Η ομάδα θα πάλευε να παίξει επιθετικά και να κάνει το παιχνίδι της, πράγμα που όμως δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει κόντρα σε ομα΄δες που το κάνουν χρόνια και το έχουν μάθει…

Θεωρώ πως αυτά ανήκουν στη καζούρα που γίνεται γενικά όταν η μια ομάδα τα πάει καλύτερα.Προσωπικά δε λέω τέτοια και θεωρώ πως το ουεφα πολύ το σνομπάρουν οι ομάδες,κακώς φυσικά.Δε νομίζω να χάλαγε κανέναν μια καλή πορεία στο ουεφα,γιατί όχι και ένας τελικός αφού έτσι κι αλλιώς στο τσου λου από κάποιο σημείο και μετά η ομάδα είναι καταδικασμένη να πέσει με κάποιο μεγαθήριο οπότε έτσι κι αλλιώς θα αποκλειστεί.

Karvou εσύ καλά τα λες, αλλά στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει υπομονή. Δεν υπάρχει “χτίσιμο” ομάδας. Δεν υπάρχει προγραμματισμός. Εάν ο Ολυμπιακός κάνει καμιά γκέλα με τον Αστέρα θα πέσει απίστευτη γκρίνια και ο πρόεδρος δεν έχει το θάρρος να πάρει πάνω του την ευθύνη. Ας περιμένουμε να δούμε λοιπόν.

o ολυμπιακος που ακριβως θα κανει παρτυ?μαλλον στο κοτερο του πατερα βλεπω να κανει το μονο παρτυ φετος…χχοχο!

τα χοχοχοχο τα κανει συνηθως ο σωκρατης το μαη. αν το ξανακανει να δω τι θα λες μετα.

Karvou συμφωνω μαζι σου αλλα ο Σωκρατης ξερεις πως σκεφτεται, παταει επι πτωματων να γινει το δικο του. αν κανει τσουκες ο κυρ ερνεστος δεν θα κωλωσει στην αποζημιωση να το θυμηθεις. το θεμα ειναι η ομαδα να βρει ηρεμια γιατι αν δεν την βρει, τοτε θα της βγει στο γηπεδο και θα γινουν οι τσουκες.

Κακά τα ψέματα… φέτος ήταν δύσκολη η κλήρωση στα προκριματικά για τον Ολυμπιακό. Που να παίζει τώρα με κυπριακή ομάδα; Από Μπαρτσελόνα και πάνω θέλει! :lol: :stuck_out_tongue:
Περαστικά (αντί να γελάμε με 2 ομάδες στο Ch.L., θα γελάμε μόνο με τον βάζελο φέτος :slight_smile: )

Ουτε εγω βλεπω τον Ερνεστο να προλαβαινει την παρελαση.
Μακαρι να με διαψευσει αλλα στον Ολυμπιακο η λεξη υπομονη ειναι βρισια.
Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος και ποτε επιτελους θα δουμε και λιγη μπαλα
το φελεκι μου ? Πανε χρονια που εχουμε να κανουμε 3-4 παιχνιδια συνεχομενα
καλα.

Το ρεζιλικι που ξεκινησε πριν απο 2 εβδομαδες ολοκληρωθηκε με λιγοτερο εντυπωσιακο τροπο εχθες… Αποκλειστηκαμε απο μια μετρια ομαδα, μια ομαδα που αμα την πετυχει ο Παναθηναικος στο CHL θα παρει 6 ποντους χαλαρα. Τα τσιρακια του Κοκκαλη προσπαθουν να ριξουν την αποτυχια στον Βαλβερδε, αλλα λησμονουν οτι ο προεδρος τον αφησε ξαβρακωτο στην Κυπρο.
Ειναι δυνατον να χαναμε την προκριση αμα κατεβαιναμε στην Κυπρο με την ομαδα και κυριως την ορεξη του χθεσινου Β’ Ημιχρονου? Αλλα δυστυχως ο κακος προγραμματισμος εφερε τον αποκλεισμο. Και να αποκλειομασταν πχ απο την Ατλετικο Μαδριτης οκ θα το δεχομουν και θα τα εριχνα και στην ατυχια της κληρωσης… αλλα απο την Ανορθωση του Σκοπελιτη και του παλαιμαχου Δελλα δεν το δεχομαι και την θεωρω την πιο ντροπιαστικη στιγμη του Θρυλου στην Ευρωπη (εξαιρειται η 7αρα απο την Γιουβεντους). Αυτη η ντροπη ξεπλενεται μονο με πρωταθλημα και μια καλη πορεια στο UEFA.
Το υλικο της ομαδος ειναι καλο (επρεπε να ηταν ετσι και πριν 2 εβδομαδες), ο προπονητης πρεπει ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. Και προς Θεου δεν πρεπει να υποτιμηθει το κυπελλο UEFA, εδω εφτασε τελικο η Ρειντζερς περισυ, ενας ΣΟΒΑΡΟΣ Ολυμπιακος μπορει να κανει κατι καλο σε αυτην την διοργανωση. Ας ειναι αυτος ο ντροπιαστικος αποκλεισμος “ενα εμποδιο για καλο”

ΥΓ Συγχαρητηρια στην “συμπαθεστατη” Θυρα 7 που παλι εδειξε τον “καλυτερο” της εαυτο εχθες… ουστ ρε κωλοπαιδα καταστρεφετε την ομαδα…

ΥΓ2 Μιλησε για διαιτησια ο Τζολε χθες μετα το ματς? Δεν ντρεπεται καθολου??? Επειδη δλδ δεν σφυριξε εδρα, μας αδικησε???

Την πέτυχε! :lol:
Κάτσε να δούμε αν θα είναι έτσι…

ΟΚ, για τους αγωνες δεν θα πω τιποτα. Αλλωστε ειναι δικαιωμα σας να αποκλειστητε απο την Φαμαγκουστα και συγχαρητηρια που τα καταφερατε!!!=D>

Θελω μονο να πω κατι για καποιους “οπαδους” το οποιο σιγουρα δεν παει σε ολους. Γιατι θελω να πιστευω (και βασικα το πιστευω) οτι αυτοι δεν εκφραζουν ολοκληρο τον κοσμο του ΟΣΦΠ.

Ας πουμε οτι εγω τυγχαινε να ειμαι απλος φιλαθλος απο το εξωτερικο που τυχαινε να εχω ερθει αυτην την περιοδο για διακοπες στο Ελλαντα. Καθομαι λοιπον σε μια καφετερεια με την κοπελα μου για δυο μπυρες και αφου εχει τηλεοραση λεμε να κατσουμε να δουμε και τον αγωνα της Ελληνικης ομαδας στην Ευρωπη. Εγω δεν ξερω ελληνικα και απλως παρακολουθω τις σκηνες που δειχνει η τηλεοραση πριν τον αγωνα. Βλεπω δηλαδη παιδια, κοπελες, ηλικιωμενους να φτανουν σε καποιο γηπεδο ντυμενοι στα γαλανολευκα και κρατωντας ελληνικες σημαιες και απο την αλλη εξαγριωμενοι καφροι ντυμενοι στα κοκκινα να τους επιτεθενται με μενος διχως λογο και αιτια… Οντας και λατρης της ελληνικης μυθολογιας εχω πολλες φορες διαβασει μετφρασμενη τη φραση “Πας μη Ελλην, Βαρβαρος”. Εκεινη την ωρα ειναι ευλογο να συμπαιρανω πως η αμοιρη ελληνικη ομαδα κληρωθηκε με τιποτα απολιτιστους που παιζουν για πρωτη φορα Ευρωπη με εδρα στην Βορειοανατολικη Μογγολια… Οι ευχες μου προφανως και θα ηταν με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομαδα και ολους αυτους τους ανθρωπους που ηρθαν για μια γιορτη στην εδρα μιας ομαδας που πολλοι ισως απο αυτους υποστηριζαν και θαυμαζαν και ηρθαν αντιμετωποι με την θυμωμενη Προεδρικη Φρουρα του Βασιλια Σωκρατουρογλου του 8ου της Μογγολιας.

Και επειδη οι ιδιοι αυτοι ειναι που εχουν μιλησει πολλες φορας για κοτες, κοτοπουλα, λαγους, χηνες, αλεπουδες και ουρακοταγκους ας μου λυσουν μια απορια: Μαγκια και αντριλικι ειναι να πουλας τσαμπουκα εκει που ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ γιατι πολυ απλα τα κανεις με τις πλατες αλλων, ή να δειχνεις ανωτερωτητα οταν ξερεις οτι μπορεις να “σκοτωσεις” τον αλλον αλλα δεν το κανεις γιατι ξερεις οτι ειναι αδυναμος και απροστατευτος και αντιθετως προσπαθεις να τον προστατεψεις απο τις ορδες των ηλιθιων?:-k Γιατι οι ιδιοι αντρακλες που ηταν στην Αττικη Οδο και εξω απο το γηπεδο φανταζομαι θα ηταν και μεσα στο γηπεδο. Αλλα εκει τι? ΚΟΤΕΣ! Ουτε καλαμακι απο καφε δεν επεσε!! Πηπως γιατι εκει υπαρχει ΟΥΕΦΑ και οχι γκαγκατσης? Που πηγε η ψευτομαγκια σας ρε που απειλουσατε οτι ολοι θα εφευγαν νεκροι? Πουλατε μαγκια ΜΟΝΟ οταν σας ΠΑΙΡΝΕΙ και ΠΟΤΕ οταν ΠΡΕΠΕΙ? Ποιες ειναι οι αληθινες κοτες λοιπον?:-k

Καλά όλα αυτά αλλά για πες μου: Οι οπαδοί των υπολοιπων ελληνικών ομάδων δεν κάνουν καφριλίκια στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ στην Ευρώπη κο κο κο; Όχι τίποτα άλλο αλλά βαρέθηκα να διαβάζω ότι για τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τη βία στα γήπεδα φταίει μόνο ο Κόκκαλης και οι Ολυμπιακοί.

Δεν ειπα οτι οι αλλοι ειναι Παναγιτσες. Μονο που αυτη τη στιγμη εχουμε να κανουμε με ενα γεγονος που αφορα αποκλειστικα καποια μεριδα οπαδων του ΟΣΦΠ. Γιατι τοση ψευτομαγκια και οργη απεναντι σε μια Κυπριακη ομαδα και μαλιστα σε Ευρωπαικο αγωνα? Τοση αναγκη ειχε πια ο ΟΣΦΠ αυτον τον τσαμπουκα για να αποκλεισει την Ανορθωση? Εκτος και αν τα εξωφυλλα του πρωταθλητη διαπλαθουν συνειδησεις πραγμα το οποιο δεν θελω να πιστευω…

Οσο για την γενικοτερη νοοτροπια που επικρατει στο ελληνικο πρωταθλημα δικιο εχεις, δεν λεω τιποτα. Μονο που γενικοτερα η νοοτροπια στην Ελλαδα σε παρα πολλα θεματα ειναι ΣΚΑΤΑ και απλως στο ποδοσφαιρο βγαζουν οι απανταχου ηλιθιοι ολων των ομαδων μια μικρογρφια αυτης…

Εννοείται ότι τα καφριλίκια που έγιναν τις 2 προηγούμενες μέρες είναι τουλάχιστον ηλίθιες πράξεις. Τώρα γιατί έγιναν τι να σου πω. Κάτι ότι δεν έδωσαν στον Ολυμπιακό όσα εισιτήρια δικαιούταν, κάτι ότι στα οπαδικά φόρουμ γινόταν ένας ψιλοχαμός ενώ δεν ξέρω εαν έγιναν τίποτα επεισόδια μεταξύ συνδέσμων ΟΣΦΠ Κύπρου και αντιστοίχων της Ανόρθωσης. Προσοχή, δεν λέω ότι τα παραπάνω δικαιολογούν αυτά που έγιναν χθες και προχθές, απλά τα αναφέρω ως πιθανές αιτίες.

Ακριβώς.
Επίσης: Δεν φταίει για όλα ο Γκαγκάτσης. Για την κατάργηση της ποινής του αποκλεισμού έδρας για επεισόδια στο Ελληνικό πρωτάθλημα η απόφαση πάρθηκε από την Σούπερ Λίγκα και συμφώνησαν ΟΛΕΣ οι ομάδες. :wink:
Και καλά έκαναν αν θες τη γνώμη μου γιατί το μέτρο του αποκλεισμού έδρας ήταν ιδιαίτερα άδικο για τους κατόχους διαρκείας. Η ευθύνη των ομάδων φτάνει μέχρι ενός σημείου, δεν μπορούν οι ομάδες να υποκαταστήσουν την αστυνομία.