Ολυμπιακός

…κιεγώ:):!:

http://www.olympiacos.org/video-gallery/12011/diloseis-leonarnto-zarntim-sto-olympiacos-tv

Που πας μωρε με αυτη την μεταφραστρια;[-X

Απ’το κακο στο χειροτερο το ποδοσφαιρικο τμημα . [-X

…Μέλμπεργκ μάλλον τέλος#-o…κρίμα, δεν τον αποχερετήσαμε όπως του άξιζε:-s
:):!:

Ξέρει κανείς μπασκετικός αν τον Χάρη Γιαννόπουλο τον έχουμε αφήσει ελεύθερο ή αν έπαιζε δανεικός στο Περιστέρι?

http://www.superbasket.gr/permalink/144917.html
βρηκα αυτο αν βοηθαει:wink:

ειχα διαβασει προσφατα σε καποιον μπασκετικο γραφια, που τον ¨προτεινε¨ μαζι με Καββαθα, Γιανκοβιτς κτλ για την επομενη μερα του ΠΑΟ οποτε…

Αν ισχύει το ότι είναι ελεύθερος πρόκειται γι’ άλλη μια τραγική απόφαση του παρελθόντος.
Διορθώνεται όμως καθότι (δυστυχώς) το Περιστέρι πάει για φούντο.

φαινετε καλο και εξελιξιμο παικτακι απ οσο τον εχω δει και εχω διαβασει

Πιο αργός κι απ’ το θάνατο. Δεν ταιριάζει σε καμία ομάδα που θέλει να αποκαλείται σοβαρή.

…θα πέσουν κορμιά με π.α.ο. για τα Ελληνόπουλα:):!:

Τελος κι ο Ιβκοβιτς :-k

ο ιβκοβιτς σταματησε γενικα λεει! :frowning: μονο για εθνικη σερβιας πλεον. σε συλλογο σταματησε.

εδώ κολλάει το like a boss κουτί. αν κάνει και κανένα θαύμα με την Σερβία πριν αποσυρθεί τελείως, θα φτάσει σε Springsteen κατάσταση boss-οσύνης

…αντίο Ντούντα
…δεν μου φαίνεται παράλογη απόφαση, απ’την πλευρά του
:):!:

οχι ρε πουστη.Εφαγα ενα σοκαρισμα οταν το ειδα.Δεν το περιμενα.
Τον ευχαριστουμε παντως.Ο φετινος Ολυμπιακος ηταν δικο του δημιουργημα!

Aντιο στον πανμεγιστο Ντουντα,τη φετινη σεζον δεν προκειται να την ξεχασουμε ποτε και το μεριδιο του ειναι τεραστιο.Η αντικατασταση του προκειται να ειναι πολυ δυσκολη και δεν ξερω ποιος θα μπορεσει να μπει επαρκως στα παπουτσια του.

Μέγας Ίβκοβιτς.
ΜΕΓΑΣ πραγματικά.

Για να’μαι ειλικρινής το περίμενα, ειδικά μετά και την αποχώρηση Ομπράντοβιτς.

Το ελληνικό μπάσκετ είναι πολύ φτωχότερο πλέον.

Για τον Ολυμπιακό συνεχίζει να είναι μονόδρομος η παραμονή Πρίντεζη, Σλούκα και για τον πάγκο προσωπικά θα προτιμούσα κάποιο σχήμα από το υπάρχον τεχνικό τημ, ιδανικά με την προσθήκη Σφαιρόπουλου αν γινόταν.

Εννοειται πως το περιμεναμε,ο ανθρωπος ειναι 70 χρονων.Αλλοι στα 70 φοβουνται μη συναντηθουν μια ωραια πρωια με τον Αγιο Πετρο και ο ανθρωπος μεσα σε 2 χρονια οικοδομησε ισως την πιο επικη ομαδα ολων των εποχων (σε σχεση με το χρονο + υλικο που ειχε).Καλα θα κανει να ξεκουραστει και τον ευχαριστω απο βαθος καρδιας που στις 13 Μαιου με εκανε να κλαιω φωναζοντας για κανα πενταλεπτο “Δεν γινεται αυτο”. Ηρθε,απεδειξε αυτα που ηθελε να αποδειξει και φευγει ΑΡΧΟΝΤΑΣ…

[SPOILER] Μου ελεγε ιστοριες ο πατερας μου για την ομαδα του 97’ που ειχε φτιαξει ο Ντουντα και οταν ηρθε μου ειπε “με αυτον θα δεις και ευρωπαικο και πρωταθλημα”.Και την 1η χρονια με την παταγωδη αποτυχια σε Ελλαδα και Ευρωπη ελεγα,αυτος ειναι ρε πατερα ο προπονηταρας που μου λεγες? Να σαι καλα ρε αρχοντα που με μια χουφτα παιδαρελια και εναν μονο σταρ εκανες εμενα και ολη την Ευρωπη να καταπιει τη γλωσσαρα της. :respect:[/SPOILER]

http://www.redplanet.gr/newspapers/Sport/i_prasini/h-prasinh.1818225.html

Επισης γελω δυνατα με κοκκινο κουτακι δεξια.Οταν κλεισει αυτη η εφημεριδα θα μου λειψει παρα πολυ

Και τώρα μάγκες, μάχη μέχρι τελικής πτώσεως για ΑΡΓΥΡΗ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ