Ολυμπιακός

ντροπη του του Μπραμος να πει ότι η πιο επιτυχημενη ομαδα της τελευταιας εικοσαετιας ειναι μεγαλυτερη απο τον ενγωριο της αντιπαλο!

φυσικα λυθηκε το μυστηριο… οι δηλωσεις εγιναν στην Πρασινη αρα ειναι ψευτικες… ετσι εξηγειται αυτο το παραληρημα ασυναρτησιων απο τον Μπραμος!

α ρε κομπλεξ απυθμενο…

ζούρος.

Τι είναι ο ενγώριος αντίπαλος?

είπα κ εγώ απάντησε κάποιος στην απορία του μάνδρακα…

Δεν ξέρω αλλά αυτές οι συγκρίσεις μου θυμίζουν παιδάκια 5 ετών που μαλλώνουν για το ποιανού ο μπαμπάς είναι πιο μάγκας.

-Εμένα ο μπαμπάς μου είναι ο πιο μάγκας γιατί είναι αστυνομικός και αν θέλει, μπορεί να έρθει με το περιπολικό του και να σας πλακώσει όλους στο ξύλο!
-Εμένα ο μπαμπάς μου είναι ο πιο μάγκας γιατί είναι αεροπλάνος και αν έρθει με το αεροπλάνο του θα σας βομβαρδίσει όλους…!
-Εμένα παιδιά, ο πατέρας μου είναι άνεργος, αλλά μια μια φορά που μπήκε στην τουαλέτα για χέσιμο, είχαμε για τρεις μέρες νύχτα!!!

πρώτη φορά στα τόπικ των αθλητικών ε ? welcome !

δεν σπαμάρω άλλο, αλλά παρακολουθώ για απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα

Τέλος πάντων, για να μην αΝΓώνονται ο μόντε και ο μίκα, έχουμε πει επανειλημμένως ότι ο μπασκετικός παναθηναικός είναι η μεγαλύτερη ομάδας της ελλάδας και πιθανώς και της ευρώπης.

Απλώς επιμένω ότι τις δηλώσεις δεν τις έκανε ο Μπράμος αλλά ο Τράκης.

Για κει παει το θέμα,όσο καθυστερούν βγάζει λογική λόγω προλυμπιακού και κυρίως λόγω του νομικού κολλήματος που υπάρχει με την ΕΟΚ σε αυτην την περίπτωση

Aπό την αλλη πλησιάζει ο Σφαιρόπουλος στον Πανιώνιο και αυτό ίσως ανοίξει δρόμο για τον Μπαρτζώκα.Προσευχες

οι πληροφορίες μου λένε ζούρο. και η κοινή λογική το λέει, αλλιώς θα είχαν ήδη ανακοινώσει τον μπαρτζώκα.

τωρα ξεαΝΓωθηκα.

ηρεμηστε τωρα και τον αλλον που θελει να δειρει απο τον καναπε τον Μπραμος γιατι ειπε τα αυτονοητα.

Γενικά υπάρχει πολύ μυστικοπάθεια φέτος οποτε δεν είμαι σίγουρος για τίποτα.Μπορει να ξετρυπώσουν καναν παλαβό από NCAA αυτοί,να στήνει σύστημα και ξυλο:p

Παντως οντως προς τα κει παει(δεν εχω πληροφορίες εγω,απλως με την λογικη)…

Ε ρεεε θα παρουν φωτια οι υπολογιστες για τα rotation…:lol:

πωπω ο κωλοπαιδαράς ο Μπράμος τι τόλμησε κι είπε.
απ’τα μεγαλύτερα αρχίδια της πιάτσας.
που να ψοφήσει,όχι μόνο στον κώλο του να τις βάλει, να πεθάνει το τσουτσέκι.

…δεν με χαλάει ο Ζούρος, αλλά το να έχουμε προπονητή πού’ναι και σε εθνική ομάδα, και μάλιστα την δική μας, που τόσες παρεξηγήσεις θα γίνουν, με χαλάει:):!:

Mπορεί οι απέναντι να πήραν τα σκήπτρα στο έπικ μεταγραφικό καλοκαίρι στο μπάσκετ όμως επειδή άλλοι είναι οι μάστερ χρόνια τώρα,δεν πτοήθηκαν και σύμφωνα με διάφορους “δημοσιογράφους” διαβάζουμε πως στην Βαρκελώνη είχαμε συναντήσεις και πως έγινε παλι πρόταση στον Ντούντα…

Παίξτε και άλλο με τον μπασκετικό γαύρο,μπορείτε.

Μπασκετικός Θρύλος,αγγίζοντας μια ζωη τα ορια του καλτ :’’)

Μικαρουντολφς attitude ενος νεου παιδιου που πρωτοχωνεται στα βαθια σχολιασα,περα βρεχει.Σε μενα εδωσε ηδη ενδειξεις οτι δεν ειναι και πολυ σοφο το παλικαρι.Στο κωλο του θα τις βαλει ναι,αγωνιστικα.Δε θα ναι ο πρωτος.Κατα τα αλλα καλη σταδιοδρομια στον οντως μεγαλυτερο μπασκετικο ελληνικο συλλογο.

…ανανέωσε ο Λο

…καλή είδηση αυτή
:):!:

Η αδελφή μου πριν 8-9 χρόνια ήταν συνάδελφος με τη γυναίκα του Μπαρτζώκα. Ήταν στο Μαρούσι ακόμα τότε και θυμάμαι είχαν έρθει ένα βράδυ σπίτι μας! Και μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση. (δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είναι 47 χρονών παρεμπιπτόντως). Πως τα φέρνει η ζωή!

(α, και ο αδελφός του Ζούρου ήταν ο χημικός μου στο σχολείο!)

Τέλος πάντων, μακάρι να μείνει και ο Λο - ελπίζω να μη γίνει καμία κίνηση από ΝΒΑ.

o θείος του Λο, δεν σου είναι τίποτα; :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol::lol:

Καλη κινηση αυτη με τον Λο και ας ειναι και για 1 χρονο! Μακαρι τωρα να κρατησουμε και τη μπουλντοζα τον Ντορσεη (μπας και του μαθουμε να βαραει και βολες φετος :stuck_out_tongue: ) και τον Πριντεζη.Επισης μακαρι να παρει Γιανκοβιτς και [U]ΜΑΚΑΡΙ[/U] φετος να παιξει λιιιιιγο μπασκετ ο Κεσελ γιατι 3η χρονια δε θα το αντεξω αυτο το πραγμα…

Τον είχα ξεγραμμένο, από πλευράς παραμονής τον Λο, μπράβο για την ανανέωση.
Άντε να βγει και η ανακοίνωση για Πριντ και πάμε για το repeat!