Ολυμπιακός

το πιστευω ρε συ, αυτο λεω κι εγω… οτι παντα ενδιαφερον για τον ΠΑΟ θα χετε.

αγαπες ειναι αυτες

ΠΑΟ? Τι είναι αυτό?

Συγνωμη που ποσταραμε κατι χιουμοριστικο Μικα,μη μας δειρεις :slight_smile:

γιατι να σας δειρω; σε εκραξα και ζητας και συγνωμη; ισα ισα εβαλα και smiliey για να μην παρεξηγηθεις. απλα το οτι επελεξες το thread του ολυμπιακου για να ποσταρεις κατι αποκλειστικα Παναθηναικο, είναι λιγο καπως…

εισαι πρωτος με το απολυτο νικων και ασχολεισα με τον… 13ο

Ναι η συγνωμη μου ειχε υφος ακρως απολογιτικο…#-o

Επελεξα το θρεντ του Ολυμπιακου προφανως γιατι η φρασουλα και η φωτο ηταν για να γελασουμε [U]εμεις[/U].Για φαντασου να ερχομουνα στο θρεντ του παο την ωρα που εχετε τους νταλκαδες σας για την καταντια και βριζεστε μεταξυ σας για το ποιος φταιει και να εκανα το παραπανω ποστ.Γαματο ε?
Πικα προς το αιωνιο αντιπαλο ειναι, ε και μη μου πεις οτι οταν πριν 3 χρονια ο Ολυμπιακος επαιζε ντερμπι με τον Ατρομητο και την Τριπολη με το Λεοναρντο για κρυφο φορ και τον Τοροσιδη ανασταλτικο χαφ δεν ασχολιοταν κανενας Παναθηναικος…:roll:

ειδες που ερχεσαι στα λογια μου;

[B]μια ζωη με μας θα ασχολειστε[/B]

Ενω εσας ο αιωνιος αντιπαλος σας ειναι η Βεροια ας πουμε…Αστο καλυτερα το ποιος ασχολειται παντα με ποιον,αλλα να μου πεις ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται…

Λοιπόν, φίλε Μίκα, εγώ δεν το κρύβω, ασχολούμαι μαζί σας. Με ενδιαφέρετε. Ψυχολογικά και ανθρωπιστικά πρωτίστως. Στο φόρουμ των γαύρων που συχνάζω (πεφωτισμένα πράματα, όχι τίποτα προβατοφλωριές τύπου ολιμπιάκος οργκ), συχνά έχουμε την κουβέντα σας. Μάλιστα έχουμε και ένα μέλος με ζήλο που συχνά κάνει μια περασά από δικά σας φόρουμ για να συνεισφέρει δείγματα στην ψυχοκοινωνική έρευνα που κάνουμε.

Χάριν της κουβέντας λοιπόν και στην διάθεσή σας για σχολιασμό, σας παραθέτω τα δείγματα από χθες, τα οποία συλλέχθησαν αμέσως μετά το ματς με τον Ατρόμητο, όπου είναι έκδηλη ανάμεσα στους φανατικούς οπαδούς της ομάδας σας το πόσο τους απασχολούν τα του οίκου τους, η απόδοση της ομάδας και φυσικά καθόλου ο Ολυμπιακός. Observe:

[SPOILER]

ΜΕ ΔΙΛΕΠΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ Μ0ΥΝΙ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ…ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΓΜΑΝΕ ΟΛΟΙ…

γμω τη σουπερλιγκα μας πια ρε…γμω τη βρωμα τους!!ποτε στο διαολο θα καθαρισουν ολα αυτα…??ποτε επιτελους θα γινει το σωστο…?ο γαυρος στη δ’ εθνικη κ πισω ολα τα κλεμμενα??
τοτε ας χανω ρε π0υστη μου…αλλα να χανω απο καθαρες ομαδες…!

ΣΠΑΘΑ Μ0ΥΝΟΠΑΝΟ… ΑΝΤΕ ΓΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ… ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΛΕΟΝ…

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ ΡΕ Π0ΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!

ΣΠΑ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗ ΠΕΘΑΝΕ ΜΟΥΛΕ.

κάποιος να πάρει την ομάδα από αυτή την παρωδία

σας παρακαλώ

συγκλονιστικός σπάθας στο β’ ημίχρονο

ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟ ΒΑΛΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ. ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΡΩΣΟ ΜΑΦΙΟΖΟ. ΚΑΙ ΤΑΜΙΑ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΜΕΣΑ. ΚΑΙ FACE CONTROL ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΔ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ 2-3 ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΜΕΣΑ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΕΣΑ, ΠΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡΚΛΙΚΑ, ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ

δυστυχως στο ιδιο εργο θεατες μαγκες…μια ζωη τα ιδια μια ζωη θυμος μαζευεται…κ το αποτελεσμα???να κοιταμε αμετοχοι τον βιασμο της ομαδας μας…εμεις ο κοσμος πρεπει να κανουμε κατι πριν να ειναι αργα…ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

ΠΡΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ.

ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΠΛΑ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΤΗΤΗ Η ΕΝΑ ΛΑΝΣΜΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ …

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ…ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ…

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ…

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ‘‘ΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΡΕ ΖΕΚΑ Κ.Λ.Π’’

ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΟΥΤ.ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΛΕΝΕ ‘‘ΠΑΙΖΕΤΕ’’…

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΖΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΗ.

ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΟΣΤΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΟΠΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ…

καθε κυριακη η σφαγη γινεται και χειροτερη!
καθηστε πουρατοι,μουσατοι και παντελονατοι να βλεπετε να μας γμαει ο καθε π0υτανας γιος,
ΓΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟ, ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ
εχει ρημαξει η ζωη μας…

οταν ειχαμε καταφερει να μην μας σφαζουν τοσο τραγικα επι Πατερα καποιοι εβγαιναν και ελεγαν για πρακτικες γαυρου και αλλοιωση dna και τιτανικους

υποκριτες βγαλτε αυριο πρωτοσελιδο για τον σπαθα

η καταντια αυτη γιατι καταντια ειναι και περα απο τα αγωνιστικα κτλ, οταν μας φερονται ετσι
η καταντια αυτη λοιπον εχει ονοματεπωνυμο και υπογραφη και χωρο συναντησης και ολα

Εκτός από τη δεύτερη χρονιά του προέδρου που κάποιοι κομπλέξες αποκάλεσαν γλάστρα, έχουμε ένα απίστευτο repeat μίας κατάστασης.
Καλό ξεκίνημα, μικρή πτώση, χουνέρι από διαιτησία.
Από ένα σημείο και μετά η κακή απόδοση με την εχθρική διαιτησία περιπλέκονται τόσο πολύ που γίνεται ένας φαύλος κύκλος, δεν ξέρεις ποιο φταίει πρώτο / πιο πολύ.
Το τελικό αποτέλεσμα πάντως είναι μία ασύλληπτη μιζερίαση, δυσθυμία, ξενέρωμα πλειοψηφίας, ψιλο-βαρεμάρα περισσότερων παιχτών,φαγώματα προπονητών, αφόρητος μιλαμεγιαμπαλιτσιμός, ξεσάλωμα ΑΡΔ με αναλύσεις του ΠΕΟΥΣ και “ερχομοί” όλων των άνεργων ελλήνων προπονητών, και γενικά κατάσταση ΚΩΛΟΣ.
Απλά η διαφορά φέτος είναι ότι επειδή τα gay τρωκτικά έχουν υπερβολικά για τα μπάζα ομάδα, το σύστημα αυτό μπήκε σε λειτουργία πρωτόγνωρα γρήγορα σε σχέση με άλλες φορές (που ξεκινούσε περί τα μισά του πρωκταθλήματος).
Δεν ξέρω τι και πώς, αλλά αυτός ο φαύλος κύκλος, το σκατένιο απόστημα 16 ετών πρέπει να σπάσει.
Θα μου πεις τι να σπάσει ρε φίλε, εδώ όλα τα πουτανάκια της κλίκας έστησαν κώλο, στόμα και ***** στον επεγδυτή μαρίδα…
Κοινώς, πού πάς με νεροπίστολο στα όρκς…?

Η αποψη μου:

Οσο υπαρχει παραγκα χειροτερη απο του Κοκκαλη, καμια νεα ομαδα δεν μπορει να χτιστει και καμια νοοτροπια δεν μπορει να σφυρηλατηθει.
Μεσα σε αυτην την αρρωστια δεν μπορει να γεννηθει τιποτα ελπιδοφορο.
Και φυσικα (δεν παει σε σενα αυτο εννοειται) οποιαδηποτε κουβεντα για παιχτες, προπονητες, ‘μπαλιτσα’ ειναι εκτος τοπου και χρονου.

Καταλαβαινω τη λογικη σου, αλλα:
α) Οπως σου ειπα δινεις πατημα στον καθε ****** (που δεν καταλαβαινει τη λογικη σου) να πει τη μαλακια του και να τεντωσει τα νευρα μας.
β) Νομιζω οτι εχεις παθει αρνηση και οτι ψαχνεις να βρεις ελπιδα, εκει που στην πραγματικοτητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Μονη λυση ειναι να καθαρισει η βρωμια…

Δεν μπορεις να χτισεις τιποτα οσο υπαρχει η παραγκα.Οτι και να πας να χτισεις θα στο γκρεμισουνε αμεσα.
Πρωτα ριχνεις την παραγκα και μετα αρχιζεις να χτιζεις.Αλλα τι λεμε τωρα…εδω δεν εχουμε μαντιλι να κλαψουμε…

Ασπρίσαν τα μαλλιά μας(…μερικά έπεσαν κι όλας) αδερφέ και κάθε χρόνο οι ίδιες μαλακίες!Τη μια χρονιά φταίει ο Κρόκους(10ετία για την ακρίβεια),την άλλη ο Τσίκνερ,την άλλη οι παίκτες,την άλλη οι προπονητές,την άλλη ο ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ…
ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ Π0ΥΣΤΗΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΩΛΟΦΕΡΑΤΖΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ!

ΥΓ:Δεν γίνεται να σε σφυριζουν 30-70 γηπεδουχο με Γιαννινα και Ατρομητο…δεν γινετα!

Οποιος διαβασει στην gavretta τον σχολιασμο της διαιτησιας τοτε καταλαβαινει πολυ καλα ποιο ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα προβληματα που αντιμετωπιζει η ομαδα. Εχουμε (ακομα) τεραστιο προβλημα στο επικοινωνιακο κομματι. Μας αντιμετωπιζουν ολοι σαν τον τρελο του χωριου και δεν αποδιδουν οι φιλοτιμες προσπαθειες που κανει η ΠΣ. Αυτο οφειλεται στην ελλειψη συμμαχιων. Καλως η κακως μονος σου δεν μπορεις να τα βγαλεις περα σε αυτον τον πολεμο. Εστω και αν δεν προκειται να εχεις την πληρη στηριξη απο ατομα που πανε οπου φυσαει ο ανεμος παρολα αυτα μπορεις να εχεις πιο δυνατη φωνη επειδη θα υπαρχει και καποιος αλλος που θα υποστηριζει αυτα που υποστηριζεις κι εσυ. Χρειαζεται τρελη δουλεια στο παρασκηνιο διοτι αυτη τη στιγμη οι μουλοι παιζουν στον συγκεκριμενο τομεα κυριολεκτικα χωρις αντιπαλο. Θελω να πιστευω οτι με την ολοκληρωση των εκλογων θα μπορεσουν να ληφθουν αποφασεις που θα αλλαξουν την κατασταση.

[/SPOILER]

Γκίλτι πλέζιουρ ρε μαν.

[B][I]ΑΠΛΑ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΤΗΤΗ Η ΕΝΑ ΛΑΝΣΜΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ …[/I][/B]

:lol2::lol2::lol2:

Πω ρε φίλε, ανοίγεις ένα σπόηλερ και μέσα κρύβεται ολόκληρος ζωολογικός κήπος :!:

Η μαγεία του ιντερνέτ που λέμε…

το πρωτο γκολ του γαυρου ειναι οφσαιντ η ετσι μου φανηκε?

:lol:

αμα δεν υπήρχαν και αυτές οι ομορφιές τι θα βλέπαμε?

Έκανε κίνηση αυτός ο άχρηστος ο Τοροσίδης άρα λογικά είναι, ακόμα και αν δεν την βρήκε. Αλλά το πέναλντι που έδωσε στον παο είναι? Γιατί εγώ τόσα χρόνια που βλέπω μπάλα σπάνια δίνουν τέτοια πέναλντι.

^ δινουν στη μπαρτσα

Nα μιλάμε για διαιτησία πάντως μετά από αυτά τα παιχνίδια δεν έχει νόημα. Ο Ολυμπιακός θα έριχνε 3 στην χειρότερη και ο παο απλά δεν θα έβαζε γκολ με τίποτα, τι να συγκρίνουμε τώρα. Δυστυχώς, το λέω και το εννοώ, έτσι όπως είναι ο παο δεν μπορώ να κάνω ούτε χαβαλέ στους φίλους μου.

οχι, μονος του επεσε ο Φορναρολι, ουτε που τον ακουμπαει ο αλλος.

Ικανό τον έχω τόσο άμπαλος που είναι…

…και μέσα σόλα, και ο Ντιαγκιντέ που θέλει να παίξει…μάλλον θα το κάνει με Άρσεναλ:):!:

φανηκε καθαρα, βουτια ηταν.