Ολυμπιακός

Όταν ο παίκτης - momentum που λέγεται Παπανικολάου βάζει 17, λογικό είναι να κερδίσει η ομάδα.
Αυτός ο Law IV πότε θα ξεμπουκώσει;

O Λο μια χαρά παίζει. Και τα νούμερά του εντάξει είναι και η εμφάνισή του εντός γηπέδου γενικά. Νομίζω πρέπει να παίζει περισσότερο και να αναβαθμιστεί ο ρόλος του. Εκτός αν φταίει κι αυτός για αυτό.

Ένα ματς δεν είδα και κερδίσανε εκτός.

Πάλι 26 προσπάθειες για τρίποντο πάντως, αυτή τη φορά μπήκαν αλλά δε θα μπαίνουν πάντα.

Δεν μπορώ να πω ότι περίμενα ότι θα νικήσουμε και μάλιστα τόσο “εύκολα”.

Η βασική διαφορά χθες ήταν η άμυνα, ή ειδικότερα ο Μάντζαρης, που έβγαλε απίστευτη ενέργεια στα μετόπισθεν και δυσκόλεψε πολύ το παιχνίδι τους.

Μια ομάδα βάζει 2-3 μεγάλα σουτ σε τέτοια ματς κι εμείς χθες βάλαμε καμιά δεκαριά. Όργιο…

Βαθιά υπόκλιση στον αρχηγό (ουστ βαζέλα…) και στον Παπ (μαχαιροστρίφτης, όχι μαχαιροβγάλτης το παιδί).

Φίλε Πέρο Άντιτς. Είμαι φίλος σου. Άμα με δεις, ειλικρινά, πες μου τι σου συμβαίνει, θα ήθελα να το ακούσω…και μη μου πεις για τα ξενύχτια και την (κάθε) Κωλέτσα. Τα ξέρω αυτά. Τα προβλήματά σου να μου πεις…

Επιτέλους παίξαμε σαν πρωταθλητές Ευρώπης (αν και ο αντίπαλος τρελο μπουρδελάκι τελικά, δεν τους είχα για τόσο άναρχη ομάδα)! Σπανούλης και Παπ κορυφή, μην τα ξαναλέμε. Επίσης αν και κριάρι ας επικροτήσουμε την πολύ καλή εμφάνιση του Μαυροειδή (13 π. , 7 ρ.). Τέλος για τον Άντιτς μην επαναλαμβανόμαστε, δεν έχω δει χειρότερο 4αρι που παίζει με πλάτη, και με τον Περπε δεν ξέρω τι συμβαίνει, μετά από το ματς με τον βάζελο το χάος…

DeKay απορώ πραγματικά πού έχεις δει τις καλές φετινές εμφανίσεις του Λο.
Τραγικά άστοχος, με μόλις μία (συνολικά) ασίστ και κανένα κλέψιμο σε 5 αγώνες.

Έχεις δίκιο για την ευρωλίγκα. Είχα λάθος εικόνα, my bad. Μετά είδα αυτά που αναφέρεις και ειδικά τις ελάχιστες ασίστ. Παρασύρθηκα από την απόδοσή του στο πρωτάθλημα όπου παίζει πολύ καλύτερα (8,3π., 71% 2π., 50% 3π., 2,5 ασ.). Όσο εύκολο και να θεωρείται, σε κάποια ματς ήταν αυτός που αφύπνισε τους υπόλοιπους (πλην Σανούλη φυσικά), όπως π.χ. με τον ΠΑΟΚ.

για του φιλους ολυμπιακους που ξερουν λιγο μπασκετ θα ηθελα να μου σχολιασουν κατι. η ομαδα κερδιζει μονο οταν εχει τριποντο. χτες εβαλε πολλα σε μια ομαδα που παιζει τουρλουμπουκι και φανηκε ποσο πισω ειναι σε σχεση με τον ΟΣΦΠ. Μεσα στη ρακετα τι γινεται? περα απο τα ντραιβ του σπανουλη τι?

Xτες βάλαμε και λίγο τη μπάλα στο ζωγραφιστό, όχι με τεράστια επιτυχία, αλλά τη βάλαμε. Αυτό είναι εν μέρει απόρροια και των εύστοχων σουτ, που αναγκάζουν τον αντίπαλο να σε κυνηγάει έξω λίγο περισσότερο. Αλλά γενικώς η ρακέτα είναι λίγο terra incognita στο παιχνίδι μας…

…τι έκανε χθες ο Παπανικολάου…πάντα καλός είναι, παικτούρα είναι, αλλά κιαυτή η ευστοχία του από μακριά χθες, ήταν επική:):!:

Τι να σχολιάσεις για το αποψινό…πραγματικά δεν παίζει να ξαναδώ φέτος αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος, η βαρεμάρα η ίδια.

Άσχετο, αλλά το έβλεπα πριν λίγο και πορώθηκα!

Τι παικτάρα ρε φίλε, τι στυλ! Είχαμε τους 2 πιο σμουθ αριστερόχειρες την ίδια χρονιά! Α ρε κοντομάνικο μέσα από την φανέλα, πόσο λείπεις…

Πω ρε μνήμες. Πόσο εύκολα τα έκανε τα πράγματα ο the truth. Μεγάλες στιγμές…με αυτές μεγάλωσε μια γενιά γαύρων σε χρόνια δύσκολα…

εγω εβαλα αυτο http://www.youtube.com/watch?v=uXauTnlky8E&feature=relatedegv

3:21 …

Πω θα βάλω τα κλάματα…:cry:

0:30

[SPOILER]H πιο τραγουδισμενη πουτσα των ελληνικων γηπεδων αν δεν κανω λαθος[/SPOILER]

Θεος,απιστευτη τυπαρα.

Εγω,τυχαια,σημερα εβλεπα βιντεο Φαστ Εντι

Αιφνιδιασμός και τρίποντο,ρε δεν υπήρχε η ΜΟΡΦΑΡΑ

Ρε μαλακες μην πιανετε κουβεντα για μπασκετικο θρυλο, εχω εργασια να παραδωσω αυριο. Ρε ο κωλογερας 38 χρονων επαιζε στους Rockets με συμπαικτες Barkley, Olajuwon, Drexler και τον εψαχναν μεσα στο γηπεδο για το τελευταιο σουτ τι να λεμε τωρα!

“Φεραμε απ’ την Αμερικη τον Εντι το πιστολι, τον γραφουμε στ’ αρχιδια μας τον Ζαρκο το καριολη”

Κοίτα ρε μαλάκα που βγήκε και μιλάει για διαιτησία ο κάθε σκατίδης που οδηγεί την κούλα καρφωτή στη Β’ εθνική… #-o#-o#-o
Και με αβάντα από τον σαγώνια στο αλαφουζέϊκο! #-o

Ρε δεν κοιτάτε τα χάλια σας και οι μεν και οι δε…

Γιάννη, και για του λόγου το αληθές

Και 2 καβλιάρικα βιντεάκια

Αν και η μουσική επένδυση του πρώτου είναι μόνο Αλέκος Αλεξανδρής, ακόμα θυμάμαι το βιντεάκι του Μάτζικ!

ΚΑΥΛΑ
Το βλεπα σημερα και αυτο.Στα 0.4 παιρνει μπαλα και σηκώνεται.

Ελα Γιαννη,δεν δινεις εργασια αυριο:p