Ολυμπιακός

Τρολάρει γερά ο Μαρινάκης, έβαλαν Μάνταλο στο ντέρμπι. :lol:

O ANTITΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΠΛΑΤΗ!!! 8O

…τό’χει ο μάγκας:p :slight_smile: :!:

Άλλη μια εύκολη νίκη σήμερα, αν και ήταν η λιγότερο καλή εμφάνιση τον τελευταίο μήνα. Η μεγαλύτερη κατάκτηση ως τώρα είναι ότι όπου παίζουμε μας χειροκροτούν. Δεν είναι καθόλου λίγο και δεν ξέρω πόσες το καταφέρνουν αυτό σε συνεχόμενα παιχνίδια…

…έτσι είναι…αξίζουν τον σεβασμό όλων:):!:

Μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην ευρώπη αυτή την στιγμή.

Δεν είναι θέμα σεβασμού (μόνο) .Είναι πως όταν πατάμε γκάζι βλέπεις πολύ όμορφο μπάσκετ.

Επιμένω πως πρέπει να διορθωθούν κάποια μπλακ αουτ αμυντικά για να μη γίνουν συνήθεια και τα πληρώσουμε ακριβά όταν σοβαρέψει το πράγμα. Εδικά ο Πάουελ “πετάει χαρταετό” μου φαίνεται ώρες ώρες…

H καλυτερη,ας το πουμε οπως ειναι.Μετα το εντος δρας με τη Τσεντεβιτα δεν εγινε φορμαρισμα(γιατι κανενα φορμαρισμα δεν ειναι ποτε τοσο ξαφνικο),εγινε απλα αλλαγη νοοτροπιας.Και εχουμε ακομα αρκετα περιθωρια βελτιωσης.

αν και ειμαι κοντά να το κόψω το άθλημα(και η αελ μπαίνει στον πάγο για λίγο), γελάω τρελά :lol:

…απόλυτα σωστός σε όλα:):!:

Έναν χρόνο έμεινες, μα πάντα στις καρδιές μας τεράστιε Ντίνο :!:

:D:D:D

δεν είχε παίξει κάτι μπουνιές ο ράτζα σε ένα τελικό??

Έτσι! 8)

Έλρικ είχε μπουκετώσει το τράκι όταν ήταν μικρό και πήγε να του το παίξει αφεντικό! :D8)

άσχετο,ο τάρπλει ρε μλκς τι κάνει???ζει???
νόμιζα ότι τον είχα δει μια φορά στην 2ας μεραρχίας στον πειραιά :stuck_out_tongue:

Πρέπει να ήταν μια φορά που έμειναν έξω από έναν ευρωπαϊκό τελικό. Τους την έπεσε ο μικρός και τις μάζεψε…

To 98/99 παίζανε στην 8άδα με Τιμσίστεμ Μπολόνια με πλεονέκτημα έδρας, χάσανε το εντός, χάνουνε και το εκτός και στην επιστροφή τους τα χώνει ο Τράκης. Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους. :smiley:

Εάν δεν κάνω λάθος (ας με διορθώσει ο τοξικός), ο Ράτζα είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ήδη από το καλοκαίρι του '99 αλλά είχε μπλοκάρει την απόκτησή του ο Ιωαννίδης.

Πείτε, πείτε:!:

…τον είχα δει πριν χρόνια, είχε ξανάρθει σε μια ομάδα στην Α1 δεν θυμάμαι πια, και ήθελε να μου πάρει το τσιζμπεργκερ:lol::):!:

H αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι. Μπορώ να το ψάξω και θα απαντήσω. Δεν μου προκαλεί έκπληξη, πάντως, να μην τον θέλει ο ξανθός, αυτός δεν ήθελε τα άντερά του…
Μποντιρόγκα, Σαμπόνις (κουτσός), Γκάλης (όταν συζητιοταν μετά τον Άρη) και όλο και κάποιους θα ξεχνάω…βέβαια δεν είχε μόνο στραβά…