Γλυτωσαμε τα ‘‘θηρια’’.Η λεβαντε ομως ειναι πονηρος αντιπαλος και πρεπει να προσεξουμε πολυ.Αν μη τι αλλο μπορουμε την προκριση με σοβαρες εμφανισεις και μαχητικοτητα.
Ευνοικη η κληρωση στους 32 αλλα αν περασουμε στους 16 πεφτουμε πανω σε Φαλκαο… Προσευχες να εχει αποθεραπευτει ο Αβρααμ,οχι οτι θα εχει και πολυ μεγαλη διαφορα,αλλα σε σχεση με Φαλκαο vs Κοντρερας…
…δεν την έχω για εύκολη τη Λεβάντε…δεν είναι όμως μεγαθήριο, άρα μπορούμε…μετά ποιοι είναι στο ζευγάρι που θα παίξουμε με τον νικητή;:):!:
να διαβαζες και το προηγουμενο ποστ ε?? αλλα μαλλον ειχες το νου σου να βρεις το χαμογελακι που κοτσαρεις στο τελος…:lol::lol::lol:
…:lol::lol::lol:οκ τώρα τό’δα…πριν καναδύωρο γύρισα απ’την δουλειά, και δεν βλέπω μπροστά μου:p…μετά το ζευγάρι,Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρούμπιν Καζάν, είναι δύσκολο:):!:
‘‘εισαι αδερφος…εισαι playmaker’’ :lol:
Θεοι ολοι,τους λατρευουμε!
…:lol::lol::lol:γαμάτο…δεν παίζονται οι τύποι:):!:
To “Που να τρεχουμε τωρα…Θα στειλουμε τον Μαντζαρη!” ειναι απλα θεικο :lol::lol::lol:
Eιναι τοσο,μα τοσο θεουληδες
πηραμε τον σερμπαντινι για 6ο ξενο. οκ δεν ειναι παιχταρα, ποτε δεν ηταν, αλλα πηραμε ενα ψηλο που τον θελαμε για να συμπληρωσει την φροντ λαιν.
Surprise!!! O Kyklopas…
Den exw ellinilka edw pou eimai. Sorry gia ta greeklish…
Διάβασε ρόκιν ο Μπαρτζώ.
Σωστή κίνηση ένας ακόμα σέντερ και να στείλουν αν είναι τον Πάουελ πιο πολύ στο “4”.
Θα προτιμούσα Μπέινς της Ολύμπια αλλά μην τα θέμε κι όλα δικά μας.
Μακαρι να κατσει καλα στην ομαδα
Ειναι 2-3 που εχουν καταφερει να πειραξουν τον Χαινς στον αερα,ε και απλα τους φερνουμε κι αυτους Πειραια να ειναι τελειως clear το εδαφος για τον μεγαλο Καιλ.
Σερμαντινι* ρε Σαμις,σιγα μην ειναι και Κονφετινι
λεπτομερειες…
Έλα ρε, πήραμε τον Γιώργο Κωνσταντίνου; Καλή φάση!
…καλή κίνηση:):!:
Δειχνει Ολυμπιακος - ΤΣΣΚΑ στην ΝΕΤ. Χανουμε με 10-7 στο 1ο δεκαλεπτο… για να δουμε
:lol::lol: το εχω δει δεν ξερω και γω ποσες φορες. unbelievable!