όπως επίσης για τον Μασάδο, ο Ζαρντίμ φταίει πρώτος και καλύτερος, όχι τόσο για τη θέση που τον χρησιμοποιεί όσο γιατί ενώ είναι χώμα δεν τον καλύπτει ούτε στο πιο εύκολο παιχνίδι αφήνοντας τον στον πάγκο. Βρέξει χιονίσει βασικός και δεν βγαίνει ποτέ αλλαγή.
φασεις με Πανελευσινιακο, feat. πρωτο καλαθι Σερμαντινι
…δε δείχνουν και το τελευταίο του Πάουελ, καλού-κακού;;;
…τελικά πήραμε Ντεβισέντις;…μεγάλο σήριαλ έκανε κιαυτός:):!:
21 χρόνια χωρίς τον τεράστιο Χουάν Χιλμπέρτο Φούνες. Σε όλους εμάς που μεγαλώσαμε με τις επελάσεις του και τη δύναμή του, υπάρχει πάντα μια θέση στην καρδιά μας…
…κανείς μας δεν το ξεχνάει:respect:…έχει μπει στην καρδιά μας:):!:
Eίμαστε εκτός τόπου και χρόνου, αν δεν σοβαρευτούν θα φάμε 20άρα.
Πολλα ομως Κρις οφειλονται στο αιωνιο σουφριδι της Μπαρτσελονα.Ουτε και ξερω ποσα σουτ μπηκαν-βγηκαν και ποσες μπαλες γλιστρησαν απο χερια.Πλασματικη η διαφορα,αλλα οντως πρεπει να σοβαρευτουμε γιατι τυχη τυχη αλλα αμα δωσεις θαρρος στη Μπαρτσα μεσα στο Παλαου καπου στα μεσα του 3ου δεκαλεπτου σε κλαινε οι ρεγγες
Επισης καποιος να βοηθησει πια τον Περπερογλου με τα ψυχολογικα του.Ελεος
Είμαστε ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ :!:
Ρε ΠΑΠΑΡΑ Πασκουαλ τεχνικη πρεπει να παιρνεις σε ΚΑΘΕ ματς για την παρουσια σου σε παγκο …ΜΑΛΑΚΑ!
ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΩΡΕ ΚΡΙΑΡΙ ΠΑΟΥΕΛ
εντιτ: ελα νταξει,αισχος,καλυτερα να ειχαμε παρει τον Ασαφα
Μπαρτζώκας για φάπες σήμερα.
Όπως και με Μπεσίκτας, Πρίντεζης και Άντιτς έπαιζαν για δώδεκα σήμερα… Κατα τ’άλλα κακός Σπανούλης και Μπαρτζώκας και πολύ άγχος στο 1ο ημίχρονο… Μου θύμισε παιχνίδι με βάζελο στο ΟΑΚΑ, όταν τραυματίστηκε ο Διαμαντίδης… Και άλλοι 10 να έλειπαν , έδειχνες πως δεν κατέβηκες έτοιμος για να πάρεις ένα τέτοιο ματς…
Μαυρα χαλια Ολυμπιακος και μια καλη Μπάρτσα(ειδικα στο πρωτο 15λεπτο ηταν απιστευτα ενεργητική)και παρόλα αυτα ακόμα και έτσι με κάποια συγκεκριμένα πράγματα το χαμε το ματς.
Σερμαντίνι θετικότατος
…αυτό ακριβώς…για την πρόκριση, θα την παλέψουμε, και πιστεύω ότι θα περάσουμε…πάντως και στην κακή μας μέρα, μπορούμε να κερδίσουμε:):!:
Για τον ΠΟΥΤΣΟ εμφάνιση, μακάρι να γκελάραμε, πιο καλό θα μας έκανε…
Δεν εχει διαφορα, ειλικρινα.
Προφανως εχει για τον Χοντρο .
Να σου πω ότι έχεις άδικο; Μου αρέσει κιόλας που είπα ότι μετά το φετινό ‘‘ντέρμπι’’ δεν θα ξαναδώ πρωτάθλημα αλλά εγώ εκεί, μαζί με τις τάσεις μαζοχισμού μου…