Και όταν έλεγε στις γιορτές ότι ήθελε από τον Αϊ Βασίλη ένα ζευγάρι γόνατα, γελάγαμε με το χιούμορ του…
Είναι μαύρη τρύπα στην άμυνα.
Μεγάλο λάθος η επιλογή του.
γενικά ναι αλλά από τις λύσεις που έχεις είναι ο καλύτερος, οπότε δεν έχεις την πολυτέλεια να παίζεις με τον κακιασβίλι που δε μπορεί να περπατήσει.
Αν αναφέρεσαι στον Σερμαντίνι, είναι απείρως χρησιμότερος από τον φόργουορντ που βαφτίσαμε σέντερ.
έλα μωρέ, εκτός τόπου και χρόνου είναι. δε ξέρω αν θα βελτιωθεί αλλά δε μπορεί να περπατήσει, μου θυμίζει τον μουρεσάν που ήταν ψηλός και έπρεπε να παίζει μπάσκετ.
Πιθανότατα θυμάσαι τον Σερμαντίνι του Παναθηναϊκού.
Ο Πάουελ κάνει πολύ μεγάλο κακό στην ομάδα όσο βρίσκεται στο παρκέ, πραγματικά απορώ που ο Μπαρτζώκας τον αφήνει μέσα τόση ώρα…
Γενικά η θέση “5” έχει κακή εξέλιξη φέτος μέχρι στιγμής.
Την πατήσαμε στο 5άρι. Η ομάδα από τον άσο μέχρι το 4 έχει χίλιους τροπους να σκοράρει. Στο μπάσκετ που παίζουμε ενα καλό επιθετικό φορ είναι μάλλον περιττό. Ένα αμυντικό φορ ειναι απολύτως απαραίτητο, ειδικά τώρα που όλοι οι αντίπαλοι διαβάζουν την αδυναμία του Τζος στην άμυνα. Ξεγελιόμαστε στην αρχή με τους πόντους που παίρναμε στην επιθεση. Μόλις κόπηκαν κι αυτοί, κράϊ δεμ Χαράλαμπους…
…έτσι είναι, αλλά πια πρέπει να ζήσουμε με αυτούς που έχουμε…χρειάζεται πιο πολύ σκληρή δουλειά από πέρσι, αλλά όπως και νά’χει ούτε αδιάφορη, ούτε πιο αργή απ’το ριπλέη είναι αυτή η ομάδα…δεν ξέρω αν θα πρτύχουν τα παιδιά τους φετινούς στόχους τους, αλλά απ’την ομάδα με την πορτοκαλί μπάλα,δεν πρέπει νά’χουμε κανένα παράπονο:):!:
…κανένα παράπονο ούτε από ομάδα, ούτε από διοίκηση. Δεν κοροϊδεύουν, δεν κρύβονται. Και αν μη τι άλλο αυτή η ομάδα χάρισε μία από τις εντονότερες στιγμές στον κόσμο της στην ιστορία του συλλόγου.
Δεν γίνεται να κερδίζεις κάθε μέρα το λαχείο, στην πραγματικότητα είναι απίθανο να κερδίσεις έστω και μία φορά το λαχείο.
Ο Πάουελ δεν είναι μόνο τρύπα στην άμυνα, είναι και απίστευτα στατικός στην επίθεση. Δεν σκρινάρει σαν μπασκετμπολίστας αλλά σαν δουλοπάροικος που εκπληρώνει με τυπικά βαρετό τρόπο την αγγαρεία του άρχοντά του (Σπανούλη :lol:). Τελείως αποτυχημένη επιλογή ακόμα και για τη θέση 4 που απαιτεί κινητικούς και γρήγορους παίχτες τύπου Πρίντεζη ή ψηλούς και χαλκέντερους αμυντικά τύπου Άντιτς. Ο Πάουελ δεν διαθέτει κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά.
…όπως και νά’χει, ότι και να γίνει, και απόψε θα ευχαριστηθούμε μπάσκετ, απ’την ομαδάρα μας:):!:
Hμίχρονο και δεν είναι μπάσκετ αυτό ακριβώς που βλέπουμε…
TI XANEIΣ ΡΕ ΧΑΙΝΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
οτι να ναι…
εντάξει, γελάω.
:’) :’)
…μαγικά πράγματα…
αμα ο λο και ο χαινς τα χανουνε μονοι τους απο κατω λογικο να χασουμε, ειδικα οπως πηγε το ματς. ξενερωσαμε λιγο αλλα θα δουμε στη συνεχεια…
Δεν νιώθω καλά…
πάει η πρόκριση ή μου φαίνεται ?? μπαρτσελόνα, σιένα , κάχα και χίμκι μπήκαν πολύ καλύτερα σε σχέση με εμάς στο τοπ-16 και δεν βλέπω να τις προλαβαίνουμε.Κρίμα γιατί αυτή η ομάδα είχε παίξει πολύ καλύτερο μπάσκετ από αυτό το πονεμένο/αγχωμένο πράμα σήμερα…