Ολυμπιακός

να τον βρισκεις αντιπαλο στο ουεφα και να σου βαζει και γκολ!! :lol:

Δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης :wink:

Ε άντε γαμηθείτε ρε μαλάκες, μια πλάκα πήγαμε να φχαριστηθούμε κι εμείς γαμώ το κέρατο, τι λεβάντε.

το ξερω, αλλα απαντησα στην ερωτηση του καρβου, ποιο θα ηταν το χειροτερο σεναριο.

γαμημένη λεβαντε :frowning:

:frowning: Γιατί μωρή πουτάνα ζωή…

Παντως δεν θα επρεπε να μας απασχολει και τοσο ο Βυντρα, οσο το υπερθεαμα που προσφερει η ομαδα. Δεν νομιζω πως η προσθηκη του συγκεκριμενου παιχτη θα μας εκανε να παιξουμε (ακομη) χειροτερα…

…και τώρα θα παίζει πίσω δεξιά…ο κανένας#-o…υπάρχει ο Ντιαγκιντέ βαίβαια, αλλά θα παίζει;
…όχι ότι με έπειθε ο Λουκάς
:):!:

25 ποντοι παθητικο στην α’ περιοδο

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]παλι πιεσομετρα θα χουμε γαμω[/SPOILER]

εδιτ: επιθετικα παντως εχουνε μπει πολλα ψυχωμενα καλαθια,ετσι ρε!

Α ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΤΟ ΑΜΠΑΛΕ

απεβαλλε και Λο,γελανε και τα καθισματα

Έλα να ετοιμάζεται ο Κατσίβελης.

Χαζομάρα του Λο. Έπρεπε να ξέρει πως ειδικά σε αυτό το ματς έπρεπε να μην χάσει την ψυχραιμία του ό,τι κι αν γινόταν.

Κατά τα άλλα, ύπουλα χτυπήματα μέσα στο παιχνίδι έχω δει ως τώρα από τρεις παίκτες. Περπέρογλου, Μπατίστ και Σάτο. Λες και τους τα δίδαξε ο ίδιος Σέρβος :stuck_out_tongue:

πουτανας γιος(και προφανως βαλτος, τεχνικες Ζελικο)

Αμα αυτος που σου ριχνει μπουνια σου εχει κλειδωσει και το χερι εσυ μη σπρωξεις,ζητα του ευγενικα το λογο…:roll:

Αν ο Λο κρατιοταν τελειως θα περναγε στο ντουκου η φαση.Το μονο που μπορουσε να κανει ειναι να πεσει κατω και να σφαδαζει, αλλα τι αδικο να του δωσεις.

Μην τα λες σε εμένα. Στον Μπογκντάνοβιτς πες τα, που την έφαγε στα αχαμνά από τον Περπέρογλου και αντί να τσαμπουκαλευτεί θα σκοράρει εναντίον μας στις επόμενες 2 περιόδους. :stuck_out_tongue:

εντιτ: Απλά, δεν ήταν το πρώτο ύπουλο χτύπημα σε Λο. Και δεν είναι πως η Φενέρ δεν έχει κέρδος από το να εκνευρίσει τα γκαρντ μας. Απενατνίας, τώρα μένουμε με μόνο 2 “αξιόπιστα” γκαρντ στο ματς. Σε αυτό το ματς τον ήθελα λίγο πιο προετοιμασμένο για να φάει ξύλο και να κάνει υπομονή. Δεν πειράζει όμως. Πάμε γερά για το 2ο ημίχρονο

Kαλα ισχυει οτι εν τελει βγηκαμε χαμενοι.Και λογω Λο και λογω ρυθμου.

ΚΑΡΥΔΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΒΟΛΕΣ ΑΙΩΝΙΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗ

(και να λεει μετα ‘‘χανει η Φενερ εναν ενεργητικο παιχτη’’ ω ρε πουστη,στην επομενη μεταδοση μου θα σας γαμησω στα κλισε)

ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ ΑΘΛΗΤΑΡΑ ΜΟΥ

[SPOILER]ποσο ισχυει αυτο για τον Καρυδα γαμω.περιμενε να τις βαρεξει και μετα μιλα ανθρωπε!!![/SPOILER]

ο powel είναι σαν να παίζει στις τρελές σφαίρες :΄)

Του πήρε ριμπαουντ ο μακάλεμπ ρε πούστη :’)