Ολυμπιακός

Μα ειπαμε,μονο η αεκ προκαλει αυτα τα συναισθηματα

[B][SIZE=“2”]“Ενθουσιασμενος” ο Μιτσελ[/SIZE][/B]

http://papaki.redplanet.gr/2013/02/03/michel/

σα ζομπι ειναι ο Ιταλος

επίσης μια αναφορά που δεν έγινε απο κανένα μας, φοβερό το βίντεο που έπαιξε στα μάτριξ για τα παιδιά της θύρας 7. Αυτή είναι όλη η ιστορία του Ολυμπιακού που μας κάνει να ξεχωρίζουμε απο τους άλλους

.ας περάσουμε στα σοβαρά. Σήμερα έχει πόλεμο στο παρκέ. Ελπίζω να είναι μόνο εκεί και όχι πουθενά αλλού…

Καιρός ήταν να σπάσει το αήττητο. Τέτοια μέτρια ομάδα δεν άξιζε τέτοιο ρεκόρ. Επειδή οι υπόλοιποι είναι οριακά ανύπαρκτοι και οι δικοί μας είναι μέτριοι και μάλιστα ράθυμοι μέτριοι (ή Αμπντούνηδες -ρεσιτάλ πάλι) δεν υπάρχει τίποτα να χαρείς. Μακράν οι καλύτερες φάσεις τα δυο γκολ του Ατρόμητου και η μαϊμουδόφατσα του Αναστό, που χτες μου ήρθε μια μικρή επιφοίτηση, έχει κάτι από Ρον Πέρλμαν, έτσι;

Aς μάθει να μετράει όποιος έφτιαξε τη φωτό και μετά να ειρωνευτεί τους παίχτες… #-o

μάλλον εσύ δεν ξέρεις να μετράς ή είσαι ρατσιστής και μας λες ότι δεν πιάνεται ο μαύρος παίκτης δίπλα στον τερματοφύλακα :stuck_out_tongue:

:lol:

11 ειναι ρε. και επίσης δεν ειρωνεύεται τους παίχτες βρε. απλά εχει τον βυντρα και κοροϊδεύει πως με αυτόν δεν θα έχανε . χιούμορ μωρεεεε

324 λαθη, trash talking, κοντα το σκορ, κανενα συστημα.Τα ντερμπι που ξερουμε κι αγαπαμε

Καπονο αγορι μου δεν εισαι Κορωνιος για να χλατσωνεις τριποντα στον αιφνιδιασμο=p

Ναι ομως να σοβαρευτούν λιγο τωρα και να ξεφυγουν,μην αναστήσουμε τους πεθαμένους

ποσα λαθη ρε σπανουλη, μονος σου πας να το χασεις

δεν ξέρω την τύφλα μου, αλλά αυτός ο χαινς που έχετε πρέπει να ειναι μεγάλη αγάπη

οταν πηραμε τη διαφορα και αρχισαμε να βαριομαστε, το γυρισαμε σε βολλει(διπλο μπλοκ)

Nταξ μιλάμε για άπεριο ξύσιμο,ούτε αγγαρεία να έκαναν.

…υπέροχη κίνηση, υπέροχο βίντεο
…υπέροχες γκολάρες ο Ατρόμητος

…συμφωνώ σε όλα, καιρός ήταν, κάποτε θα την πατάγαμε

…και για απόψε, είδα το μισό τρίτο δεκάλεπτο, και όλο το τέταρτο, και δεν ξέρω τι έγινε στο δεύτερο, που απ’ότι άκουσα, κα΄ναμε το ξέσπασμα, αλλά στο όσο είδα, παρά ήμασταν χαλαροί…να δούμε και στον τελικό;
:):!:

Με μέτριο Σπανούλη και τόσο ξύλο από τον βάζελο, δεν μπορούσε να πάει αλλιώς το ματς, από τα τρία σερί τρίποντα του 3ου δεκαλέπτου ουσιαστικά κρίθηκαν όλα.

Μακάρι νά 'χαμε τέτοιο ΣΕΦ και στα ευρωπαϊκά ματς…

Καλα ναι,αντε τραβα καμια γραμμουλα να ηρεμησεις, κοινωνε της ευγενους αμιλλας.
Παντως ρε σεις εκει στην αρχη με τους Αγγελοπουλους παραξενευτηκα,υπερβολικα εγκαρδιοι χαιρετισμοι…:-k

Αν και σε μέτρια βραδιά η ομάδα, δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο του αγώνα ότι θα το χάναμε το ματσάκι. Ο Πέρπε τείνει να εξελιχθεί σε θεούλης κόντρα στον ποα, Πρίντεζης εγγύηση, Law α-πί-στευ-τος, Παπανικολάου δείχνει ότι ψιλοαρχίζει να ξαναπαίρνει τα πάνω του, Σπανούλης πολλά αβίαστα λάθη και πολύ άγχος, και για άλλη μια φορά αρνητικός ο ανεκδιήγητος Antic (πρέπει το καλοκαίρι οπωσδήποτε να χτυπήσουμε 2άρι και 4άρι, αν υπολογίσουμε και τον ανύπαρκτο Γκέτσε). Γενικά ο βάζελος δείχνει ότι έχει τρομερό πρόβλημα στην δημιουργία και γι’αυτόν κυρίως τον λόγο πιστεύω ότι και την Κυριακή θα είμαστε το φαβορί.