Ο Πετρος Οφορι - Κουαγιε κλεινει τα 33 φετος… μαλλον. Του '80 ειναι… μαλλον
…καλά αθτός ο Μπόατεγκ, έχει ακόμα μπλεξίματα με την πρών ομάδα του…αν έρθει από Μάρτιο θα παίξει:):!:
ειπαμε: Ο Ζοτς κερδιζε και τη διατησια.Απο το '98 τους σφαζουμε.
Κατα τα αλλα σωστο αρθρο απο Γκαραγκανη http://www.redplanet.gr/Editorial/panagiotis_garaganis/mh-stamatate-na-apothewnete-to-kalo-paidi-toy-ellhnikou-mpasket.2124359.html
edit: Αυτον τον Μποατενγκ τον θυμαται/εχει δει κανεις να παιζει? Λεει τιποτα?
Η ασυλία που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στον μπασκετικό Παναθηναϊκό συντηρείται περισσότερο από τον Τύπο, που έχει μάθει να είναι “yes man” στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Σε ό,τι κι αν κάνει, εδώ και πολλά χρόνια. Αν, όμως, γίνονταν όλα αυτά στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ από πρόεδρο του Ολυμπιακού θα είχαμε Δίκη της Δευτέρας, της Τρίτης, της Τετάρτης, της Πέμπτης, της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής επί δύο και βάλε μήνες.
…
τον θυμάμαι τότε που πήγε στο βάζελο και μιλούσαν όλοι για το νέο παιχταρά. Βρέθηκε δανεικός στον “αδελφάκι” του παο , τον όφη αλλά ούτε εκεί έπιασε. Σηκώθηκε και έφυγε έτσι καθώς άκουγε τρελό κράξιμο απο τους κρητικούς σε κάθε αγώνα λόγω του οτι είναι δανεικός απο τον παο. Μετά κάτι Σουηδίες, κάτι Ισραηλ, όταν πήγε Χετάφε ξανακούστηκε
Δεν είναι σωστό κείμενο, είναι οπαδικό κείμενο.
Μπλέκει κάποια πραγματικά γεγονότα με αρκετά που υπάρχουν στη φαντασία του συντάκτη.
Θα είναι λάθος του Ολυμπιακού να εμπλακεί σε επικοινωνιακή κόντρα με κατακάθια της κοινωνίας σαν το πρεζάκι. Ας τον αφήσουν να τον χαίρονται οι οπαδοί του πάο, που κατά τ’ άλλα σιχαίνονται τον μαρινάκη.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει στόχο το κύπελλο, ούτε και το πρωτάθλημα πρέπει να τον απασχολεί ιδιαίτερα. Η ομάδα πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι στο φάηναλ φορ του Λονδίνου. Να δηλώσει στην ευρώπη ότι “ξέρεις, εγώ κάθε χρόνο θα είμαι εδώ”.
Κακώς ασχολούνται με τη διαιτησία. Μετά από εκείνο το εμετικό βράδι στο ΟΑΚΑ το 2010, σε κάθε ντέρμπι έχουμε σχεδόν άριστη διαιτησία και μάλιστα υπό πίεση και από τις δύο πλευρές (απλώς η μία αποτελείται από γκάνγκστερ). Και χτες ο καλύτερος κέρδισε όπως συμβαίνει κάθε φορά τα τελευταία τρία χρόνια.
Υπάρχουν πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι που επιβάλλεται να διορθωθούν.
Αυτο ηταν η μονη μου ενσταση,αλλα αν το σκεφτεις οταν ο χοντρελας εκανε τις αηδιες του με τα i screw you,διδαξαμε ηθος κι ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια υπηρξε κατακραυγη απο τα media για αρκετο καιρο(ασχετα αν δεν υπηρξαν κυρωσεις γιατι ειναι ο Βαγγελας).Αντιθετα, με τα αισχη της οικογενειας Γιαννακοπουλων τοσα χρονια πραγματικα υπαρχει σιγη ιχθυος,οχι μαλακιες.
:lol::lol::lol:
Chris το αρθρο το ανεβασα περισσοτερο για τα σχολια του σχετικα με την οικογενεια και για Σοφο/Πεδουλακη/Αναστοπουλο.Συμφωνω και εγω οτι τα 2μιση τελευταια χρονια η διαιτησια ειναι αρκετα πιο αξιοπρεπης απο οτι παλια(αλλωστε σε προηγουμενο ποστ ειπα οτι το ματς το χασαμε απο λαθος επιλογες καποιων παικτων μας)και οντως εχει εναν οπαδικο τονο το αρθρο, αλλα η σπεσιαλ αντιμετωπιση σε συγκεκριμενους παιχτες που θιγει υπαρχει.Πολλα “ερυθρολευκα” κριματα του Σχορτσιανιτη εχουν συγχωρεθει τωρα που παιζει στον παο με χαρακτηριστικο τα φαουλ που χρεωνοταν επειδη “ειναι βαρυ κορμι” τωρα να τα κερδιζει για τον ιδιο λογο ενω παλια βλεπαμε να κρεμιουνται πανω του οι αντιπαλοι σα τα σταφυλλια, χωρις σφυριγμα.
Οσο για το αγωνιστικο κομματι μακαρι να βρεθει καποιο κινητρο για τον Παουελ,ειναι κριμα να κατεβαινουμε με 4 παιχτες στο γηπεδο.
…ολόσωστος:):!:
Να παραθεσω και εδω καποια πραγματα που εγραψα και καπου αλλου σημερα:
(Ο Διαμαντιδης) Σε τρια παιχνιδια φετος εναντιον του Ολυμπιακου εχει το, εντυπωσιακο ομολογουμενως, 25/25. Δλδ εκτελει (και βαζει) [B]8,3[/B] βολες ανα παιχνιδι εναντιον μας. Σε 13 αγωνες στην Α1 φετος εχει 37/44, δλδ εκτελει [B]3.4[/B] βολες. Στην ευρωλιγκα εχει 42 σε 14, δλδ εκτελει [B]3[/B] ανα παιχνιδι…
Συνοπτικα:
[B]vs. Oλυμπιακος (3) - 8,3 βολες
στην A1 (13) - 3,4 βολες
στην Α1 (11) (χωρις τα 2 ματς με Ολυμπιακο) - 2,8 βολες
στην Euroleague (14) - 3,0 βολες[/B]86 βολες σε 28 παιχνιδια (3.07 μ.ο.) και το 29% αυτων ειναι στα 3 παιχνιδια εναντιον του Ολυμπιακου…
οπως και με τον Ολυμπιακο, ο ΠΑΟ εχει παιξει 3 παιχνιδια με τη Ρεαλ Μαδριτης, τα 2 στην εδρα του οπου ειθισται να παιρνει ο γηπεδουχος κανα “κουκουτσι” παραπανω… ποσες βολες εκτελεσε σε 3 παιχνιδια με τη Ρεαλ Μαδριτης ο Διαμαντιδης? [B]Επτα (7)[/B]…
…ο Σπανουλης εχει 4.5 βολες ανα παιχνιδι στην Ευρωλιγκα και με τον Παναθηναικο εχει 6 ανα παιχνιδι. [B]Δλδ 1,5 βολη παραπανω[/B]. Ο Διαμαντιδης απο το 3 μ.ο. της Ευρωλιγκας στα ματς με τον Ολυμπιακο εκτοξευεται στο 8.3… [B]5,3 βολες παραπανω. Υπερδιπλασια αυξηση…[/B]
ποιοτητα
:lol2::lol2::lol2:
…αγνός πόνος… Μεγάλη ερμηνεία, κατάθεση ψυχής…
Nαι μωρε καλος νταξει, αλλα εγω προτιμαω πιο αυθορμητες και χυμα εκτελεσεις. Ελεος με τις καλες παραγωγες…
καλε μου θεουλη.
κανε να βγει καλό άλμπουμ σαμπαθ και μετα ρίξε στη γη φωτιά και πετρά να τελειώνουμε…
πότε θα βγουν οι εκτρώσεις που θα κρατάνε τα παιδιά και θα σκοτώνουν τους γονείς;
και για ποιο λόγο να κρατάνε τα παιδιά?
…και reunion Sepultura:p, έτσι;…και μετά ότι είπε εκείνος ο προφήτης, για τον τελευταίο Πάπα…πάντως εγώ μαθαίνω στα παιδάκια, τον ανηψιό μου, και παιδάκια φίλου, το ‘‘είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό’’
:):!:
περασε λεει ο Ερνεστο απο το ξενοδοχειο να πει την καλησπερα του…τζεντλεμαν μεχρι το κοκκαλακι αυτος ο ανθρωπος
…έτσι είναι…’‘Purfect Gedleman’’ :!:
χρήστοοοοοοοος, χο λε μπααααας!!!
edit: μόνο κλάμα ο χρήστος :΄)