δεν θα ετρωγες εξω 3. θα ηταν πιο σφιχτη η αμυντικη γραμμη. αλλα το ροστερ κατα τη γνωμη του βαγγελα επρεπε να κενταει και να μοιραζει 4αρες… δεν πειραζει ας φαει καλα…
Από θέαμα όχι, με τέτοια σαπίλα σε παίκτες δε γίνεται κιόλας, την πρόκριση μια χαρά θα την παίζαμε πάντως.
Έδιτ: drenie κρυφοχαίρεσαι ε? “να καλά να πάθετε παλιόγαυροι” φάση?
οχι φιλε ειλικρινα… Στο πρωτο ενταξει καταπια μελι… Τωρα οχι… Θλιψη μου προκαλει το ολο σκηνικο και απλα γενικοτερα δεν μου αρεσει οταν οι φιλοι της οποιαδηποτε ομαδας λενε μεγαλα λογια χωρις να μπορουν να καταλαβουν που πατανε και που βρισκονται (δεν αναφερομαι σε σενα , την γενικοτερη αυρα για το σημερινο σχολιαζω).
Καμια διαθεση ειρωνιας δεν εχω.
Βασικά, αυτό που λέει ο samis. Με τέτοιους παίκτες η ομάδα δεν κρατιέται σε ευρωπαϊκά ματς. Και ας βγαίνουνε οι φυλλάδες να προσκυνάνε μετά από διπλά σε Ξάνθες και Γιάννενα.
Αν και προτιμώ 10 φορές μέτριους Έλληνες παρά 30άρηδες πεταμένους φραγκοφονιάδες ξένους. Τουλάχιστον ένας παίκτης από τα φυτώρια μπορεί και να τη ματώσει τη φανέλα σε κάποιο ματς. Οι Κοντρερομασάδοι με τίποτα…
έδιτ: Βλακάκο Μασάδο, δες τον Μπαρκέρο μπας και μάθεις να χτυπάς κόρνερ…κριάρι…
Θλίψη να σου προκαλεί το ότι πρόεδρος στην ΠΑΕ σου είναι ένας πράκτορας της τρόικας που έκανε χρήματα με λαμογιές του χειρίστου είδους και στην ΚΑΕ έχεις ένα κακομαθημένο πρεζάκι που μια ζωή έκανε το συμμορίτικο μαγκάκι με τα φράγκα της οικογένειάς του.
Τους οπαδούς των άλλων ομάδων άστους να πιστεύουν ότι θέλουν, δεν ενοχλούν κανέναν.
έψαξε έψαξε ο μίτσελ,κατάφερε και κατέβασε την πιο αργή αμύντικη 5αδα.
Πφφφφφφφφφφ κουραστικος εισαι, νομιζα οτι ηθελες να κανουμε σοβαρη κουβεντα.
Οσο για την γνωμη σου για τα τυπακια που το παιζουν μεγαλο-παραγοντες στο συλλογο που αγαπω δεν διαφωνω σε τιποτα.
Σοβαρότατη κουβέντα κάνω, τό ότι οι παναθηναικοί συνεχίζουν να στηρίζουν διοικήσεις αυτού είδους είναι πολύ πιο θλιβερό απ’ όσα περίεγραψες.
Εχεις ενα θεμα να τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι , ε ;
Να σας δω να φτυνετε τον Χοντρο αρχικα και να μη ξαναπατε γηπεδο και μετα αυτο για το τι ειναι θλιβερο το ξανακουβεντιαζουμε…
[σαφως και επειδη υπαρχει ο Βαγγελας (που τον βοηθησε η φιλη του η Ντορουλα να γινει μεγαλος και τρανος και παιζει μεγαλο παιχνιδι στις πλατες πολλων πρωην συναδελφων μου) δεν σημαινει οτι δικαιουνται οι υπολοιποι να κανουν τα ιδια …]
Εγώ ούτε ματς του χοντρού δε βλέπω, στην ΕΤ1 το χω γυρισμένο.
Κατά τ’ άλλα εσύ έκανες την εξωαγωνιστική παρέμβαση, απορώ γιατί ενοχλείσαι που παίρνεις τις ανάλογες απαντήσεις.
δεν με ενοχλησες καθολου αλλα αλλαξες πολυ ωραια την κουβεντα και το πηγες σε κατι ασχετο με το σημερινο παιχνιδι της ομαδας σου.
Και επειδη το εχουμε ξαναπει εισαι ο εξυπνος εδω μεσα και πρεπει να μας βαζεις ολους στη θεση μας ΟΚ για αλλη μια φορα κερδισες.
Και το δικό σου σχόλιο άσχετο με το παιχνίδι ήταν και το ξέρεις καλά.
Αν θες απάντα, αν θες μην απαντάς, αλλά μην το παίζεις θιγμένος ρόκιν χρήστης γιατί γίνεσαι αστείος.
Ασχετο ; Δηλαδη δεν εχει σχεση για την σημερινη εικονα οτι ο Ολυμπιακος δεν εχει εγχωριο ανταγωνισμο οποτε κοιμαται ορθιος ; Και οτι δεν εχει ανταγωνισμο ενα μερος οφειλεται στο οτι κερδιζει αλλες φορες γιατι ειναι ικανος ακομα και στα δυκολα και αλλες φορες επειδη ενα σπρωξιματακι το εχει.
Τι θιγμενος ; φαντασματα βλεπεις ; Πρωτη φορα σου λενε οτι πετας "εξυπναδες " ;
το πραγμα πηγαινει εκει που πρεπει… 2-3 προκριματικοι γυροι για τον πρωταθλητη, οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα…
Βασικα σε λιγο καιρο η λεξη champions league θα ειναι αγνωστη λεξη για τις ομαδες μας
Αθλια εμφανιση, ημασταν για γελια. Μιλαγανε και για ανατροπη.#-o Μπηκαν μεσα και δεν ειχαν ουτε το ελαχιστο παθος οι παικτες. Πως θα προσπαθησεις εστω να ανατρεψεις ενα 3-0 σκορ με τετοια εμφανιση? Φεισα, Γκρεκο, Μανιατης, Κοντρερας ηταν να τους λυπασαι. Το καλοκαιρι χρειαζεται γερο ξεσκαρταρισμα.
Τα νευρα μου φετος με τον Ολυμπιακο…
Toυλαχιστον κενταγε το θωρηκτο απ το Αλγερι, ο πρωτος σκορερ της σουπερλιγκ…
Εγώ το μόνο που θέλω να δω, είναι πόσοι απ’ αυτούς που παπαγάλιζαν “αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό” θα είναι σήμερα το βράδι εκεί που τα όνειρά τους γίνονται πραγματικότητα.
στο ΣΕΦ? χαχαχα θα πανε μωρε, και σε καθε καλαθι θα φωναζουνε γκολ! :lol:
…και στον αιφνιδιασμό των αντιπάλων…οφσάηντ:p :!: