Ολυμπιακός

4,5 εκατομμύρια ΡΟΥΒΛΙΑ;

Εγώ προτείνω να τον δοκιμάσουμε και ως αντι-μάντζαρη πάντως, ίσως η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ να είναι πόιντ γκαρντ με έμφαση στην άμυνα.

…και ο Ντορόν που θα παίζει;;

http://www.redplanet.gr/podosfairo/metagrafes-podosfairo/sthn-athhna-h-lokomotiv-mosxas-gia-masanto.2144252.html

Και σοβαρά τώρα, δεν είναι η αξία (ή όχι) του συγκεκριμένου παίχτη, είναι ότι βγήκε ο καραπαπά(ρα)ς και ξεκαθάρισε τον ομιχλώδη ορίζοντα σε χρόνο μηδέν.

Πω ρε δούλεμα…

Box-to-box χαφάρα, δίπλα στον Φέισα.

…δεν χαρίζουμε στους απέναντι ούτε τον αέρα…σιγά μην δώσουμε παίκτη…

#-o#-o είναι επίσιμο…δουλευόμαστε:):!:

Πάουελ ΠΑΙΧΤΑΡΑ πάντα σε πίστευα :!:

Άνετη και χαλαρή νίκη απόψε, καλή προπόνηση ενόψει Μπάρτσα…

σα να μην εγινε το ματς, εριξα τρελα χαχανητα, παμ’παρακατω

…μια χαρά και στους πιτσιρικάδες στο ποδόσφαιρο, μια χαρά και στο μπάσκετ:):!:

Πραγματικά δε θέλω να σκέφτομαι τι είδους μπάσκετ έπαιζαν οι ομάδες που κατόρθωσαν να τερματίσουν κάτω από την Μπεσίκτας στην α’ φάση.

δεν το ειδα το ματς, αλλα ειδα την ταπα. ε ρε φωτα που εριξε. μακαρι να παρει μπρος αμαυντικα αυτος, αλλα ο αντιπαλος δεν με ενθαρρυνει και τοσο πολυ για να βγαλω τετοιο συμπερασμα.

Ε ναι ρε, παίζαμε με την πιο ανύπαρκτη ομάδα που έχω δει σε ευρωλίγκα μετά τους γκίλντφορντ κινγκς :!:

…από το χθεσινό ματς, κρατάμε την διαφαινόμενη άνοδο του Παπ και τα σημάδια ζωής στον πλανήτη Πάουελ. Λίγη προσοχή στα αμυντικά ριμπάουντς παιδιά…

Ευκολη νικη χθες, αλλα παιζαμε οντως με την χειροτερη ομαδα της διοργανωσης. Παμε για νικη με Μπαρτσελονα την αλλη Παρασκευη τωρα. Εκπληξη η πολυ καλη εμφανιση του Παουελ.

Και κανα ΣΕΦ να πηγαινετε ομως εστω στα ευρωπαικα παιχνιδια, θα ειναι ξεφτιλα να μη γεμισει την αλλη εβδομαδα με Μπαρτσελονα, την ιδια στιγμη που για τους πιτσιρικαδες του Ολυμπιακου με την Αντερλεχτ πηγαν χθες, απ’οτι διαβασα, 10.000 ατομα στο Καραισκακη…

10 ευρω ειναι οκ

Εγω θα ειμαι ΣΕΦ την αλλη Παρασκευη.

…κιεγώ μέσα θά’μαι:):!: