Όχι ρε ντάξει, φέτος δεν ξεκινήσατε τα πλέη οφφ με 40άρα π.χ.
Αν σας πετάξει έξω η Εφές… σόρι, αλλά θα γελάω καμιά δεκαετία.
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Όχι ρε ντάξει, φέτος δεν ξεκινήσατε τα πλέη οφφ με 40άρα π.χ.
Αν σας πετάξει έξω η Εφές… σόρι, αλλά θα γελάω καμιά δεκαετία.
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ουτε να πας F4 χωρις ψηλους γινεται αλλα εμεις θα το κανουμε:!:
Δε βλέπω το λόγο να γελάσει κανείς, πρόκειται για ομάδα με πολλές αδυναμίες αλλά και με σχέδιο για τα δύσκολα ματς καθώς και σκληρή άμυνα.
Αυτή τη στιγμή ούτε αυτοί είναι σε καλή κατάσταση ούτε όμως και ο Ολυμπιακός (εδώ και πολύ καιρό).
Ω γινεται και παραγινεται… Ειπαμε 11/17 φορες εχει σπασει η εδρα
Ποσο μαλλον αν λαβουμε υποψη το record του Ολυμπιακου στα εντος.Και εκτος αυτου του Ζελα του πεταξε ενα 14ποντο στο κεφαλι στη Τουρκια και γενικα στην εδρα της στο top16 εχασε μονο απο Μαλαγα(την οποια πηρε εξω).Απεχει πολυ απ’το ‘‘ασοβαρη ομαδα’’.Πιο βατη απο αλλες ναι, αλλα αυτο το κερδισαμε.
εδιτττ
Τι να πω ρε σεις, μπορώ εγώ να την έχω υποτιμήσει σε ομάδα, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι αν σας κάνει καμιά στραβή θα είναι χειρότερο κάζο για σας κι από το διετίας με τη Σιένα. Ακόμα πιο “λίγη” ομάδα δηλαδή.
But that’s just me I guess.
έντιτ
Παρεπιπτόντως, βλέπω ότι έχετε μάθει καλά τα δικά μας κόλπα τα προηγούμενα χρόνια με τα “γούρια”… τα εύσημά μου. =Ρ
Mε τη Σιενα ηταν μεγαλο ξεφτιλικι ασυζητητι. Μιλαμε για χρονια που χαθηκε μεγαλη ευκαιρια. Πιστευω οτι σε ημιτελικο με Παναθηναικο και με υγιη Νεστεροβιτς ειχαμε πολλες πιθανοτητες να παμε τελικο και εκει απλα δε χανοταν με την Μακαμπι.
Αλλα στο 1ο παιχνιδι καναμε τη μαλακια και παιξαμε με τον εγωισμο τους. Οταν βλεπεις οτι ο αλλος σερνεται για Χ,Ψ λογους και εσυ αντι να κρατησεις το παιχνιδι σε μια διαφορα 20 ποντων (εχοντας και αλλα παιχνιδια ακομα) το μετατρεπεις σε πανηγυρακι, αναποφευκτα ξυπνας αντανακλαστικα στον αλλον ακομα και αν ειναι χειροτερος σου. Παρασυρεσαι και εσυ, νοιωθεις ατρωτος και μετα ψαχνεσαι να βρεις απο που σου ηρθε… Μεχρι και ο Ιβκοβιτς εκει πιαστηκε μεγαλος μαλακας
Τωρα με Εfes κατσε να αποκλειστουμε πρωτα και μετα βλεπουμε αν ηταν ξεφτιλικι η οχι:p
Αλλα ναι δε θεωρω τπτ σιγουρο
Ελα ρε,καμία σχέση με 11 η φάση.Μην κολλάμε στο οτι ο βαζελος παιζει με Μπάρτσα,ειναι στο 1-1 και μεις στο 1-0 κτλ.Ειναι τελείως αλλη ομάδα.
Αν κάτσει καμια στραβή σε μας θα ναι απο διαφορετικό λογο.
Γενικα μην αγχωνόμαστε επειδη στους αλλους εκατσε η Μπαρτσα να παίζει λες και έχουν σκάσει 5 τρίφυλλα πριν το καθε ματς :P.Σιγα σιγά και θα δούμε.Τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Αμυνα και ριμπάουντ να χουμε και να μαστε καλα.Επιθετικα παντα καποιος θα κανει την δουλεια,μεχρι να παιξουν ολοι και να γινει της πουτάνας.Αλλά άμυνα πρωτα
Επίσης η Εφες εχει καλή ομαδα,σιγά το ξεφτυλίκι αμα αποκλειστούμε,ειπαμε
Καλά, προφανώς για πλάκα το γραψα εγώ περί 2011.
Το ευχάριστο για την ομάδα είναι πως παρότι παίζει εδώ και 2 μήνες πραγματικά ΣΚΑΤΕΝΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ στην επίθεση, κατορθώνει και μένει συγκεντρωμένη στην άμυνα.
Άντε να δούμε και σήμερα, ραντεβού στο ΣΕΦ.
Που πάλι δεν θα γεμίσει…
Χθες είχαν μείνει κάπου 2.000 εισιτήρια. Ελπίζω θα γεμίσει.Αν δεν γεμίσει και τώρα, απλά δεν αξίζουμε να περάσουμε (ως σύλλογος, όχι ως ομάδα μέσα στο γήπεδο).
Ευτυχώς, παίζει η ομάδα και όχι ο σύλλογος…
Πάλι καλά που ξεπούλησε το ποδόσφαιρο…χααχαχα…
Οι πιτσιρικαδες στην μπαλα που επαιξαν με την Αντερλεχτ μαζεψαν κατι παραπανω απο 10.000 κοσμο…
Και ρε γμτ, δεν το λες και ακριβο το μπασκετ, με ενα 10αρικακι μεσα εισαι. Απλως πρεπει να συνειδητοποιησουμε πως οι ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΙ ολυμπιακοι δε γεμιζουμε το ΣΕΦ, δεν ειμαστε πολλοι, και απο εκει και περα ειναι το ποιοι πανηγυρτζηδες θα συμπληρωσουν.
Βεβαια ειναι και να γουσταρεις το αθλημα… πχ τα τμηματα Βολευ και Πολο τα εχω χεσμενα, δεν τα βλεπω καν στην τηλεοραση, ποσο μαλλον να πατησω γηπεδο και ας ειμαστε και οι καλυτεροι του κοσμου που λεει ο λογος
ΥΓ. Μονο ηττα αποψε, η ηττα ειναι μονοδρομος, η νικη καταστροφη
Ομαδα που εκανε το 2-0 απο τοτε (2009) που το Top8 εγινε στις 3 νικες, ναι μεν προκριθηκε αλλα δεν πηρε την κουπα:p
Ρε συ, η στατιστική παπαρολογία είναι το νέο σου φετίχ;
Εγώ ειδικά απόψε βλέπω ότι η απόστασή σας από Εφές είναι χαώδης, και δεν έχει να κάνει με το ότι είστε ξέρω γω η ντρημ τημ της Ευρώπης, αλλά με το ότι οι άλλοι δεν μπορούν. Είναι λίγοι, πώς το λένε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.
Αν η σειρά επιστρέψει στο ΣΕΦ θα το θεωρήσω πολύ μεγάλη έκπληξη.
Όντως τραγική εφές. Δεν μπορεί ν’ ακολουθήσει με τίποτα. Χαλαρά θα την πάρετε και την Τετάρτη.
Κάνει κάποια πραγματα σωστά ο Ολυμπιακός για αυτο και η Εφες εγκλωβίζεται στην επίθεση της.Αλλιως ειναι τερμα κουλη ομαδα και μπορει να στα στάξει απο όπου βρει
Παμε δυνατα την Τετάρτη,με την ίδια συγκέντρωση να παρουμε την σειρα
Τραγική ξετραγική, η νίκη μετράει. Και η ατμόσφαιρα σούπερ και η βραδιά καλή…
Σίγουρα. Να το διατυπώσω καλύτερα: Ο Ολυμπιακός την κάνει να φαίνεται τραγική, ειδικά σήμερα. Πολύ καλή εμφάνιση.
Oχι και νεο… με την στατιστικη ειμαι μεγας ψυχακιας, ειτε μιλαμε για μπασκετ, ειτε για σετλιστ:p
—ο---
Κατα τ’αλλα και επισημως πλεον, τυχον αποκλεισμος απο εδω και περα θα σημαινει επικο ξεφτιλικι σε συνεχεια αυτων που λεγαμε χθες. Και 2-0 εχουμε και καλυτεροι ειμαστε, ε τελειωνετε
Btw σημερα συνειδητοποιησα οτι ο μισος παγκος των Lakers που πηραν πρωταθληματα 2009,2010 ηταν στο παρκε αποψε (Farmar, Powell, Vujacic). Προφανως και δεν στηριχθηκαν στον παγκο τους οι Lakers:p. Aν και ο Vujacic ειχε βαλει τις κρισιμες βολες στον 7ο τελικο το 2010 και ο Farmar θεωρουταν καλη αλλαγη του Fisher.
Ο Powell επειγοντως για κερασμενα lapdances και γενικα οτιδηποτε να τον βοηθησει να παρει λιγο τα πανω του.
Λευκη επιταγη στον Hines το καλοκαιρι να βαλει οτι ποσο θελει. Ειναι τοσο φιλοτιμος που θα βαλει λιγοτερα απ’οσα παιρνει τωρα (200.000)