Ολυμπιακός

Για φέτος μένει να δούμε Γεωργάκη, Γκετσεβίτσιους και Μαυροειδή να αποθεώνονται στους τελικούς να αποτρελαθούμε εντελώς :stuck_out_tongue:

Ηταν και περυσι ο Περπερογλου και δεν το ηξερα? Μωρε μπραβο! Και γενικως με επιασες,καμια εμπιστοσυνη δεν ειχα σε κανενα παιχτη της ομαδας μου ολη τη χρονια,απο την αρχη τους εβριζα και στον τελικο θυμηθηκα οτι ειμαι Ολυμπιακος. Καλα μας λεει ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ο Βαγγελας:!:

Δε νομιζω οτι γεννηθηκε ακομα ο οπαδος που θα εβλεπε τις εμφανισεις του Στρατου με την Εφες (στην πλειοψηφια των αγωνων,σε 1-2 -δε θυμαμαι ποιους ακριβως- ηταν που επαιξε καλα) και δε θα ελεγε μια κουβεντα παραπανω (οκ,πεντε) για εναν παιχτη που υποχρεωση του ηταν να συνεισφερει περισσοτερο απο τον περυσινο ΚΕΣΕΛ!

ον τοπικ

Εισαι ωραιος

εδιτ: το ποσταρε και ο κριμσον πιο πισω,με τοπικιστικους χαρακτηρισμους

Τι εκανε η ομαδα ρε!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!Να δειτε που σε λιγα χρονια θα συγκρινουν τον Σπανουλη με τον Γκαλη.Με την κινηση του εδειξε γιατι ειναι οχι μονο μεγαλος παικτης αλλα και σωστος σαν ατομο.

Ο Σπανουλης εχει και εναν αδερφο που λεγεται οτι ισως και να ηταν καλυτερος μπασκετμπολιστας απο τον Βασιλη αλλα λογω το εκρηκτικου του χαρακτηρα(μαπες σε προπονητες,συμπαικτες,διαιτητες και γενικα οποιον παρει ο χαρος)δεν επαιξε ποτε σε υψηλο επιπεδο.

κατι μου ελεγε παλιά ο αδερφός μου που τον ειχε παίξει οτι ι γαμούσε και έδερνε. αλλά μάλλον θα ισχύει αυτο που λες για να μην έκανε κατι

Mην πιανεσαι απο το οτι δεν ηταν ο Περπερογλου περσι …στη θεση του μες στη χρονια υπηρξε ο Αντιτς, ο Λο (πχ μετα το ματς με τη Σιενα, αν και δεν υποστηριζω οτι “εκραξε” οντως καποιος το Λο) ή κι ο Μπαρτζωκας (που επισης ηρθε τωρα).

Αυτο που λεω και το 'χετε πει και πολλοι εδω μεσα ειναι οτι αυτη η ομαδα αξιζε και περισσοτερης υπομονης και, προφανως, περισσοτερης στηριξης (ποσες φορες γεμισε το σεφ;;:wink:

ΥΓ.: Ο Σπανουλης δε δινει στο Ρουντι χερι ή μου φανηκε;;; :stuck_out_tongue:

Ενας φιλος μου επαιζε μπασκετ μαζι τους στο 1ο Λυκειο οπου μαζευονταν ολα τα αστερια του νομου για να πανε καλα στα σχολικα πρωταθληματα.Απο τοτε ειναι φιλοι,ειναι και ο ιδιος επαγγελματιας παικτης(και Α1 και Α2).Καπως ετσι εχουν τα πραγματα.Απλα φαντασου αν δεν ειχε αυτα τα προβληματα συμπεριφορας τι διαστημικος παικτης μπορει να ηταν!8O8O8O

[SIZE=“6”][B][COLOR=“Red”]ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ[/COLOR][/B][/SIZE]

Τι να πρωτοπείς για αυτήν την συγκλονιστική ομάδα που έκανε περήφανους όλους τους Ολυμπιακούς…Χωρίς να χρειάζεται να σκεφτώ ιδιαίτερα ίσως η κορυφαία ομάδα του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα, πάθος, ταλέντο, ψυχή, χημεία, ομοιογένεια, εξαιρετικό κλίμα, αυτή η αρμάδα πάνω από όλα αποπνέει υγεία.

Απίστευτος αρχηγός, μίλησε όταν έπρεπε, ο Law από τους καλύτερους play maker που έχουμε δει, ο Hines είναι πολύ απλά ο κορυφαίος Αμερικάνος ψηλός που έχει έρθει ποτέ στον Θρύλο, δεν ξέρω τι άλλο να πω, σε κάποια σημεία δεν πίστευα τι έβλεπα. Από την μεριά μου οφείλω μια μεγάλη συγγνώμη σε Μπαρτζώκα, Περπέρογλου και Άντιτς που τους έκραξα ουκ ολίγες φορές μέσα στην χρονιά και μου το βούλωσαν μια και καλή, χαίρομαι ιδιαίτερα! :smiley:

Τώρα το πιο σημαντικό ακόμα και από το πρωτάθλημα είναι να μείνει η ομάδα ίδια και το καλοκαίρι για να πάμε και για το 4ο, πάντα τέτοια, άντε και του χρόνου! ΜΑΓΚΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!

edit:

:heart: :heart: :heart:

Εζησα τον καλυτερο μηνα της ζωης μου ισως στην O2, με αποκορυφωμα το τριημερο του Final4. Ειδα τον αγωνα με την ΤΣΣΚΑ διπλα στον παγκο της ομαδας μαζι με Μαντζαρη, Μαυροειδη. Πηγα στην τελευταια προπονηση και συζηταγα με τον Powell οτι εχει την ευκαιρια να γινει μολις 7ος παικτης με τιτλο σε ΝΒΑ και Εuroleague. Χθες καποια στιγμη ειχα παρει αγκαλια την κουπα στο ξενοδοχειο και την φιλαγα σαν καθυστερημενος και μετα ειχα πιασει τον Acie Law και του ελεγα “20/5/5 σε τελικο Ευρωλιγκας αγορι μου πας καλα??? Δεν ανηκεις στην Ευρωπη αλλα στο ΝΒΑ, αλλα μεινε σε παρακαλω”. Στον Hines λεγαμε οτι θα αποκλεισουμε λιμανια, αεροδρομια για να μη φυγει… Απιστευτες στιγμες

Θα παρακολουθησω τελικους Α1 εννοειται, αλλα μετα απο αυτον το μηνα που εζησα στα @@ ολα… Ας χασουμε, I don’t really care…

Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα από αυτή την ομάδα

<3 <3 <3

ΘΡΥΛΕ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ

ΚΥΚΛΟΥΣ

(Ψηλε αμα δεν ηταν κλειστο το κινητο σου χθες θα ακουγες μεγαλες γραφικοτητες, πιο μεγαλες απο το 5ο με Εφες)

Δεν είχα σήμα γαμωτο,και ειχα άγχος για τα γούρια της Παρασκευής :stuck_out_tongue:

ε μα μιλα ρε μλκ πως θα πας

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_HS9Xc7zPFo

Μέσσι και λοιποί τραγουδούν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Ε ρε μεγαλεία, αδελφοποίηση τώρα!

:lol::lol::lol::lol:

Ρε εχω αγχωθει απο τωρα με τις ανανεωσεις.

εντωμεταξυ ριγη συγκινησης οταν περιμενα στην ουρα για να μπω στο γηπεδο με τον τακη στα 3 μετρα

…αυτά είναι:p :slight_smile: :!:

ολα τα λεφτα ο Πριντεζης:)

Τελικά Hines και Manowar πάνε πακέτο…

τον αγαπω