Eπειδή οι χαρές που έχουμε πάρει από αυτή την ομάδα είναι μεγάλες δυο χρόνια, ας στηρίξουμε αυτό που βλέπουμε. Δεν τελείωσε η ζωή σήμερα και δεν τελειώνει ούτε την Κυριακή (αρκεί να μην τελειώσει ούτε την Τετάρτη:p) Αυτό που θέλω είναι να βγάλουντο πνεύμα του μαχητή που έχουν και να μην πιστέψουν ότι τελείωσε η σειρά…
Κωστάκη αγόρι μου, σε αγαπάω, σε εκτιμάω, σε πιστεύω, αλλά ηρέμησε…ούτε τον εαυτό σου βοηθάς, ούτε την ομάδα…
Το οτι ο ΠΑΟ εχει κανει συμβόλαιο με το αντι-μπασκετ το ξερουμε.Αυτο μπορεί , αυτό παίζει και με αυτο θα νικήσει.Το θεμα ειναι να μην την ξαναπατήσουμε.Απλως βγήκαμε εκτός ρυθμού από την αρχή και το χάσαμε τελείως
Δεν κρίθηκε τπτ , με λίγη σοβαρότητα στο ΟΑΚΑ σκάει μεγάλο μπαμ άμα θέλουμε και χαιρετάμε.Το θεμα ειναι να βρίσκονται συγκεντρωμένοι.Καλύτερα που έγινε από την αρχη αυτό έστω
…μακάρι να γίνει καλά ο Λο και ας μην παίξει στην τελική σειρά…μετά το χθεσινό κακό παιχνίδι που κάναμε, το αυριανό είναι η μοναδική μας ευκαιρία για επιστροφή…θα είμαστε καλυτεροι από χθες αλλά αυτό δεν μας εξασφαλίζει τίποτα…ο π.α.ο. έπαιξε χθες την άμυνα που παίξαμε κιεμείς στο φάιναλ-φορ…από που και ως που αυτό είναι αντιμπάσκετ; + και τα καρφώματα, που πέρα απ’το θέαμα, μας εκνεύρισαν σε απίστευτο βαθμό
:):!:
και ο χαινς εχει χοντρο προβλημα με το καυλι του μαγκες, γι αυτο παρτε ομπρελες την κυριακη οσοι πατε οακα
σοβαρα τωρα ο μονος μυθος που εχει μεινει να καταρριψει αυτη η ομαδα ειναι αυτος του “απορθητου οακα”. Ηρθε η ωρα να το κανει. Πολλες φορες φετος χασαμε με μεγαλες διαφορες και στη συνεχεια επεσε βαρυς ο πελεκυς στα κεφαλια των αντιπαλων. Με την πλατη στο τοιχο εχουν δειξει πολλακις οτι παιζουν καλυτερα, εγω πιστευω οτι την κυριακη θα δουμε εντελως διαφορετικο ολυμπιακο
//ο γκαλετι φιλε χανουμη ειχε προβλημα με το νεφρο του απο εφηβος ελεος με τις αρβυλες του καθενος, μηπως και ο παυλης παιρνει ντοπα γι αυτο επαθε σκληρυνση κατα πλακας; #-o
αι μωρε. η πρασινη ξέρει καλύτερα απο όλους μας. αυτή πρέπει να εμπιστευόμαστε.
εντωμεταξύ ειναι τραγικοί οι πάντες. ενα site μίλησε για μια ουσία που κάνει θραύση αυτον τον καιρο και οτι ειναι πολυ πιθανό οι 2 ομάδες του μπασκετ να έχουν παίχτες που την χρησιμοποιούν. το πηρε το θεμα ο πρεζοναυτης του παναθηναϊκού και το έκανε δικό του. σου λεει θα ζητήσω αντιντοπινγκ κοντρολ. το παρουσίασε σαν προσωπική νίκη και έκατσε και η ηττα του ολυμπιακου και όλα ωραία.να τα εξώφυλλα #-o:lol:
*εγω πάντως επιμένω, οτι ποιοι σκατά είναι αυτοί που παίρνουν τις ουσίες που έχουν παραχθεί απο μια βιομηχανία εκατομμυρίων… τι σκατά., ο τουρε, 7 ποδηλάτες και αυτό ήταν??? μωρέ μπράβο.
δεν παει στον ολυμπιακο αυτο φυσικα
Τουλάχιστον μπορούμε να συμφωνήσουμε πως τώρα που ξεμείναμε είμαστε καθαροί? Αν κάνουμε νίκη αύριο θα μετράει? Τι λένε οι Πράσινοι υπεύθυνοι προπαγάνδας? Έχουμε κάνα δελτίο τύπου από τον Δ. Γκεμπελόπουλο?
σοβαρα τωρα ο μονος μυθος που εχει μεινει να καταρριψει αυτη η ομαδα ειναι αυτος του “απορθητου οακα”. Ηρθε η ωρα να το κανει. Πολλες φορες φετος χασαμε με μεγαλες διαφορες και στη συνεχεια επεσε βαρυς ο πελεκυς στα κεφαλια των αντιπαλων. Με την πλατη στο τοιχο εχουν δειξει πολλακις οτι παιζουν καλυτερα, εγω πιστευω οτι την κυριακη θα δουμε εντελως διαφορετικο ολυμπιακο
σεντονακι
[SPOILER]Η διαφορα ειναι οτι καμια απο τις ομαδες που μας βιδωσαν σε πρωτα παιχνιδια δεν ηταν τοσο αθλητικη. Αυτο το πραμα χθες ηταν τρομακτικο και αν γινονται αυτα μεσα στο ΣΕΦ τοτε στο οακα ενας θεος ξερει.Παντως δεν ηταν και αντιμετωπιση αυτη,μου σκανε 3-4 καρφωματα και ειναι αθλητικοι,αρα με το που περναω τις βολες χεζομαι και πεταω τη μπαλα απο πανω μου μπας και μπει κανα τριποντο προσευχη. Ε δε μπηκαν και να τα αποτελεσματα. Σωμα εχεις και εσυ αγαπητε μπασκετμπολιστα του Ολυμπιακου,βγαλε λιγο εγωισμο και ενεργεια και θα σου λεγα εγω αν μετα συνεχιζε να σου εκανε παρτι κατω απ τη ρακετα. Τελοσπαντων, μακαρι να παρουσιασουν αλλο προσωπο στα 2 παιχνιδια του οακα και καταφερουν να κλεψουν καποιο. Ηρθε και αυτο με τον Λο και γιναμε,πως να διαχειριστει τετοιο φορτιο ο Κατσιβελης που μεχρι πριν ενα μηνα δεν χρησιμοποιουταν καν στη regular season. Πολλη δουλεια απο τον Μπαρτζω θελει γιατι ο πεδουλακης ειναι μεγαλη γατα και με τις μεταγραφες εχει χτισει πολυ δυνατο συνολο και επιτελους να τελειωσει το αστειο με τον ραθυμο Παουελ που ξεκιναει στην βασικη 5αδα. Βαζε τον Γκιοργκι της καρδιας μας δε με ενδιαφερει,οσο ξεκινας με τον βαριεστημενο (και του δινεις και συνολικα και πολυ χρονο συμμετοχης!)και τον ελαφρυ Πριντεζη απεναντι στους κτηναρες θα χεις τα χθεσινα καλουδια.[/SPOILER]
εδιτ: και μια παρατηρηση εξωαγωνιστικη. τι φολα 100 ατομων ηταν αυτη πισω απο το καλαθι γαμω της γης τον αξονα. Τελικος με Παναθηναικο αφου εχεις σηκωσει 2ο ευρωπαικο σερι και δε το γεμιζεις??? Δηλαδη λιγο ελεος!! Τι εδρα να φοβηθουνε μετα και οι παιχτες του βαζελου?? Στο οακα θα εχει αδεια καθισματα? Παλι σα τα σταφυλλια θα κρεμονται πανω απο παγκους, μην εχουμε και καμια μοντα αλα Μπαρτσελονα ξερωγω, δηλαδη τι να πω πια…
Για την “Πρασινη” τα εχουμε πει παιδια. Απο τη μια η ΚΑΕ ΠΑΟ ιδιοκτησιας Δ.Γιαννακοπουλου λεει “τεστ για να καθαρισουν οι σκιες πανω απο το αθλημα” και τα ιδιο ατομο μεσω της “Πρασινης” λεει για “εμεινε απο βενζινη” κτλ. Δε θα μου εκανε εντυπωση αν ο… εκλερακιας ειναι και πισω απο το δημοσιευμα του Χιου. Ο μονος λογος υπαρξης αυτης της εφημεριδας ειναι σαν “παραθυρακι” για να εκφραζεται ελευθερα η ΚΑΕ, παει και τελειωσε
Οσο για τη διαιτησια μεν, ναι ηταν πραγματικα καλη και θελω την ΙΔΙΑ στο ΟΑΚΑ, απλως κραταω μια πισινη γιατι το παιχνιδι ηταν ευκολο για τον ΠΑΟ οπως εξελιχθηκε.
Για τον Law, εχω μαθει και εγω καποια πραγματα, ελπιζω να ισχυουν τα δικα μου…