δηλαδή τον δουλέψανε στην τακτική και το παιδί δεν μπορεί ε?
Όχι βέβαια. Δεν είπα αυτό. Αλλά έχουμε γεμίσει τέτοιους που ενω μπορούν δεν ξέρουν το πως. Οπότε προτιμώ να φεύγουν αφού δεν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δουλευτούν
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
και τι να κάνεις όμως? να ασχολείσαι μόνο με τους παίκτες του το έχουν έμφυτο ή κληρονομικό χάρισμα? όταν έχεις ταλέντα όπως ο βλαχοδήμος ΩΦΕΙΛΕΙΣ να τα δουλέψεις και να τα εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο
το βασικοτερο ψεγαδι του βλαχοδημου ηταν πως ηταν swagger
Στα 2,8 δολλάρια, λέει, η συμφωνία με το Λο. Δηλαδή 2,1 ευρώ, ξέρω γω. Αν είναι η εφορία μέσα σε αυτά, παίρνει καθαρά 1,4 περίπου…
Και καταληκτική για ΝΒΑ η 25η Ιουλίου…
Έδιτ. …
Βγήκε επίσημη ανακοίνωση για Λο…
…καλή είδηση αυτή:):!:
Γενικώς είναι πολλά πράγματα ακόμα στον αέρα και πρέπει να κλείσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο γρήγορα…
η γνωμη μου ειναι οτι ο περπερογλου περα απο το οτι ειναι ελληνας δεν κανει και μεγαλη ζημια αν φυγει…θα βρει τετοιο παιχτη, μπορει και πολυ καλυτερο…μετα το περσινο το δικο μας φανηκε οτι και ολοι να φυγουν υπαρχουν παντα πολυ καλες λυσεις αρκει να ψαχτει καλα η διοικηση…απλα ολοι εχουν παει να την πεσουν στον ολυμπιακο…
το βραδυ θα γινει συναντηση αγγελοπουλους και σπανουλη χωρις τον μανατζερ του. νομιζω ειμαστε σε καλο δρομο… αλλα ποτε δεν ξερεις
εχω την εντυπωση οτι απο τη στιγμη που ο μανατζερ δεν ειναι μαζι απλα θα ανακοινωσει την αποχωρηση του…αν ηθελε να διαπραγματευτει σιγουρα θα ειχε και τον σερβο
Mην το ψάχνετε. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Μόνο διαίσθηση παιδιά…
…ας ελπίσουμε ότι θα δεχθεί να μείνει…αν όχι, δύσκολα τον αντικαθιστάς:):!:
Ασύλληπτα λεφτά στον Σπανουλη απο τους προέδρους ε, αν ισχύουν αυτα που διαβάζουμε
Κοντά λέει, αλλά όχι οριστικά. Βραδιά κι αυτή…
…Βασίλη αλάνι…για πάντα στο λιμάνι:):!:
Οπότε, ο Ολυμπιακός που σύμφωνα με τα κάθε λογής άρθρα διαλυόταν και δεν ήξερε τι του ξημερώνει, στις 6 Ιουλίου (τρεις μήνες πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων) βρίσκεται απλώς ν’ αναζητά έναν σέντερ και τον αντικαταστάτη του Γκετσεβίτσιους.
Πλήρης διάλυση λέμε :!:
Θα ήθελα, είναι η αλήθεια, να είναι οριστικό. Και δεν είναι…
Οχι αλλη γκρινια ρε, δε χαλαει αυτο.Εκτος αν εχει καμια πληροφορια εκ των εσω ο alanon
Μενει κι ο Περπε.
Argy μη σνιφαρεις ο,τι σου πασαρει ο Τρακης
καπου διαβαζα οτι υπαρχει νεα προσπαθεια για μαυροκεφαλιδη!!!
και ακουστηκε και για Βασιλειαδη οπως ειπε ο Γιαννης νομιζω, προσωπικα μακαρι να ερχοταν. δινει ανασες και στο 2 και στο 3, απλα δεν ειναι παιχτης να παιξει 5-10’ καθε ματς μοναχα.
στην μπαλα, μπορει να μου εξηγησει καποιος πως θα χωρεσουν ολοι αυτοι οι μεσοεπιθετικοι που πηραμε?
ή μονο εγω βλεπω οτι 2-3 θα πανε δανεικοι παλι?