Ολυμπιακός

Εχεις αυτην την στιγμη τρεις center (Dunston, Μαυροειδη, Simmons) που την εφεση στο σκοραρισμα του Μαυροκεφαλιδη δεν την εχουν σε καμια περιπτωση. Αν δεν κατσει του Davis (μαλλον οχι), oι center μας ειναι μονο παρτο-βαλτο και το σκοραρισμα στη ρακετα με προσωπικη πρωτοβουλια πεφτει στα χερια των Πριντεζη/Petway μονο

ΒΕΒΑΙΑ οπως αποδειχθηκε, αυτος ο ανθρωπος δε μπα να ειναι και ο Olajuwon… δεν αξιζε να φορεσει 2η φορα την ερυθρολευκη

Ο Μαυροκεφαλίδης δεν άξιζε να έρθει στον Ολυμπιακό, ειδικά μετά από τα πεπραγμένα των δύο τελευταίων χρόνων, γιατί είναι ένα μπασκετικό-αθλητικό ανέκδοτο που δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα και το στυλ παιχνιδιού της συγκεκριμένης ομάδας (όπως ο κοιμισμένος ο Πάουελ) και όχι γιατί δεν κρατάει το λόγο του ή δεν είναι “γαύρος”, “ολυμπιακάρας” ή “γέννημα-θρέμμα πειραιώτης με κάτι αρχ…α να” και λοιπές γραφικότητες. Τα 'χουμε ξαναπεί οτι ο άνθρωπος δεν κάνει για άθλημα που απαιτεί να τρέχεις γρήγορα, να πηδάς ψηλά και να σπρώχνεις δυνατά, στοιχεία που καλώς ή κακώς απαιτούνται για να παίξεις μπάσκετ, ποδόσφαιρο και ράγκμπι. Στο σκάκι αντίθετα η στατικότητα και η έλλειψη σωματικής επαφής με τον αντίπαλο είναι πολύ βασική γιατί σε βοηθάει να σκέφτεσαι με ηρεμία. Είναι απλά τα πράγματα! :wink:

Εγώ πάντως συμμερίζομαι τον σκεπτικισμό των μπασκετικών παναθηναϊκών. Τι δουλειά έχει ένας επαγγελματίας αθλητής με προσόντα σκακιστή σε μια ομάδα μπάσκετ;

Για να μην ξεχνιόμαστε, λίγο από το μπασκετικό μεγαλείο του Λουκά [COLOR=“RoyalBlue”]εδώ[/COLOR].

Ο Μαυροκεφαλίδης ξερει μπασκετ αλλά είναι λιγο κοιμήσης όντως. Κατι σαν ρολίστα θα τον ελεγα εγω, αμα δλδ εχεις καλυμμένες ολες σου τις θεσεις μπορείς να τον κολλήσεις για να κάνει καποια πράγματα. Από την στιγμή όμως που θες σεντερ δεν τον χρειάζεσαι

Συν πως οντως δεν ξερω κατα ποσο θα κολλούσε στην νοοτροπία της ομάδος, οχι επιθετικά αλλα κυρίως αμυντικά

Συμφωνώ με Γιαννη πως θελουμε εναν παίκτη τωρα να μπορεί να δημιουργεί φάσεις μονος του χαμηλα, με ύψος και όγκο. Στο να δημιουργούμε καταστάσεις με πικς (και ποπ και ρολλ και απο ολες τις πλευρες), με κοψίματα, με επιθετικά ριμπς πιθανώς και αλλα τετοια είμαστε καλυμμένοι

Παντα υπάρχει και το ενδεχόμενο καποιος απο τους τωρινούς να εξελιχθεί και σε κατι παραπάνω απο αυτο που νομίζουμε βεβαια (δλδ να καλύψει την θεση 5 τελειως). Οι συνθηκες του Ευρωπαικου μπασκετ το ευνοούν αυτο

σωστος…συμφωνω απολυτα…σε ολα τα αλλα που λετε οτι ειναι σοφτ και δεν πηδαει χαρτοπετσετα επισης εχετε δικιο

…όπως και νά’χει τέλος με Μαυροκεφαλίδη…πάμε γιάλλα:):!:

ε???

…στην ίδια φάση είμαι
εεε???:?
:):!:

Ε ουσιαστικα ζηταει συγνωμη.Τωρα γιατι, κανεις δε ξερει.

Σε αλλα νεα, Hines:

« Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα και το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. »

Εγω τον αγαπουσα αλλα οχι παιδες, αυτο παραπαει.Και δε δεχομαι ‘‘ε ολοι ετσι λενε στις πρωτες δηλωσεις’’ και πουτσες μπλε, να παει να γαμηθει κι αυτος.

Kαι για εμενα,τελειωσε ο Καιλ.Εκεινος πρωτος,αποφασισε να διαγραψει αυτα που εζησε/ζησαμε τα δυο τελευταια χρονια,δεν υπαρχει λογος να τον δικαιολογουμε.Κριμα απλα.

σιγα τις δηλωσεις βρε παιδια. σε νεα ομαδα πηγε, τι θελατε να πει? ηρθα στη τσσκα και το μυαλο μου ειναι στην Αθηνα? ημαρτον…

…μπορούσε να πει, από μια μεγάλη ομάδα, πήγα σε μια άλλη, αλλά τεσπα…μια μαλακία είπε, ας κάνουμε ότι δεν την ακούσαμε:):!:

Αυτό είπε και τον παράφρασε ο Ρώσος. Δεν έχουμε μόνο εδώ ΑΡΔάκια.

Moλις τωρα ο Hines εγραψε στο FB

Maybe this reporter didn’t understand me correctly… But I did not nor would I ever say or mean to say anything negative about Olympiacos. What I said was, When I first came to Europe it was my dream to play for Big Clubs, I was able to reach that with Olympiacos.Now I’m Able to continue that Dream with CSKA…

…όμορφα…τώρα ήρθαμε στα ίσια μας:):!:

Διαβάζω ότι ενδιαφερόμαστε για Μπέγκιτς που μάλλον δεν ανανεώνει με Ρεάλ, καθόλου κακή σκέψη θα έλεγα.

οντως δεν ειναι, ας τον παρει. μετα ενα παιχτη στη θεση του γκετσε και ειμαστε κομπλε.
ο ματζαρης βασικα να γυρισει σιδερενιος και ολα τα αλλα ερχονται.

Ισχυει, θα ειναι λιγο επικ κινηση

Μια χαρά είναι η κίνηση, αν ισχύσει τελικά…

Δεν υπάρχει παίκτης με το όνομα Μπέγκιτς. Μιλάμε για ταγάρι…
Η Ρεάλ πολύ καλά κάνει και τον αφήνει αφού στοχεύει στην ευρωπαϊκή κορυφή.
Δεν υπάρχει λογική στο να ενδιαφέρεσαι για τα αποφάγια των ανταγωνιστών σου, αν πράγματι ισχύει οτι ενδιαφέρεσαι.