Ευτυχώς δηλαδή που έβαλε και ο Σπανούλης τα 5 τρίποντα στον τελικό και έτσι έκανε έστω κάτι μικρό όταν έκαιγε η μπάλα
λο και αντιτς φιλε ηταν ολο το φ4 και απο κοντα χαινς και σπανουλης…αλλα τωρα δεν μιλαμε γι αυτους…δηάδη εσυ εισαι οκ φετος με τον παπ?
Aυτό που εγώ καταλογίζω στον φετινό Παπ (και σε αυτούς που δουλεύουν μαζί του) είναι ότι δεν κατάφερε να ελέγξει (ή να του χαλιναγωγήσουν) τον αυθορμητισμό του κυρίως στα τελευταία παιχνίδια και αυτό φαινόταν εντός των γραμμών και στους έξω, αλλά και στους μέσα. Ήταν απίστευτα νευρικός και είναι κρίμα γιατί, εκτός των αγωνιστικών θεμάτων, είναι ένα πραγματικά καλό παιδί (μην ακούτε τον Τράκη, για τα δικά του προβλήματα σε όποια άλλη χώρα θα είχε παρέμβει εισαγγελέας, ψυχολόγος, κοινωνική πρόνοια και ο τοπικός Αραβαντινός θα του έλεγε ποιο είναι το κελί του)
δεν ειναι ευκολο…ειναι κλασικος παιχτης ψυχολογιας και αν κατι τον στραβωσει πολυ σπανια το ξεπερνα…(σε αυτο μπορει να παιζει και η ηλικια του) αν δεν το διορθωσει αυτο δεν τον βλεπω για πολλα πραγματα (πραγματικα δεν θυμαμαι κανενα πραγματικα μεγαλο παιχτη να πανηγυριζει ετσι…ας μαθει κατι απο τον σπανουλη)
Σε περιπτωση που φυγει ο Παπανικολαου, ακουγεται ως αντικαταστατης ο David Moss, εκεινος της Siena που μοιαζει με τον Predator. Καλος σουτερ, καλος αμυντικος, παικτης ομαδας κι οχι τοσο “αυτοφωτος”, λιγοτερο εκρηκτικος απο τον Παπανικολαου και κοντος σχετικα για 3αρι. 30 ετων, καλη επιλογη (αν κι εφοσον) κατα τη γνωμη μου, εχει παιξει σε υψηλο επιπεδο στην Ευρωλιγκα για τρια σερι χρονια.
Παπανικολαου δεν ειναι, αλλα σε τυχον φυγη του κλεινει σε καποιον ικανοποιητικο βαθμο το κενο που θα μεινει στη θεση 3
Ναι. Είμαι οκ. Δουλεύει συνέχεια στις προπονήσεις όλη τη χρονιά και βελτιώνεται αισθητά σχεδόν σε όλους τους τομείς. Έχει πάνω από 50% στο τρίποντο και σημαντική βοήθεια στην άμυνα.
Ο Άντιντς για παράδειγμα είναι σε μια ηλικία όπου μπορεί να επιλέγει παιχνίδια ώστε να είναι φρέσκος στα σημαντικά ματς. Αυτό μπορεί να το κάνει γιατί άλλη εξέλιξη στο παιχνίδι του δε θα δει και έτσι δε χρειάζεται να δουλεύει το ίδιο σκληρά με τον Παπ στις προπονήσεις. Χωρίς την δουλειά του Παπ όμως, ίσως ο Άντιτς να μην έβαζε ποτέ καλάθι σε τελικό, γιατί δε θα είχε φτάσει η ομάδα τελικό.
Για την ώρα, το μόνο που πρέπει να κάνει ο Παπ είναι το να συνεχίσει να δουλεύει έτσι σκληρά και από τη στιγμή που το κάνει, εγώ είμαι οκ. Και στο ΝΒΑ έτσι κι άλλιως, από τη 2η χρονιά θα πιάσει (αν πιάσει) όποτε πάει. Ως τότε θα τον ταράζουν στις προπονήσεις.
Το θέμα είναι τώρα πια τι θέλει ο ίδιος ο Κώστας…
Η διοίκηση πάντως πράττει το αυτονόητο -αν ισχύουν τα ρεπορτάζ- και του προτείνει επέκταση. Φαντάζομαι πως θα του θέτει και ευνοϊκούς όρους για το ΝΒΑ (περι του οποίου απορώ γιατί τόσος ντόρος, τον θεωρώ πολύ ανέτοιμο για εκεί προς το παρόν).
Από κει και πέρα ο παίκτης έχει τρεις δρόμους:
- είτε ανανεώνει και περιμένει την ευκαιρία για το ΝΒΑ
- είτε επιλέγει Μπαρτσελόνα και ουσιαστικά κλείνει την πόρτα για το ΝΒΑ όσα χρόνια θα είναι εκεί (αφού υποθέτω πως το buy-out θα είναι ίσο αν όχι μεγαλύτερο του ποσού που θα δώσουν για την απόκτησή του).
- είτε δεν κάνει τίποτα από τα δύο και τζογάρει ότι στο τέλος της χρονιάς θα έχει ανεβάσει την αγωνιστική του αξία ώστε είτε να πάει στο ΝΒΑ ως ελεύθερος (προσωπικά το βρίσκω απίθανο και σε έναν χρόνο να είναι έτοιμος) είτε να βρει ένα καλό ευρωπαϊκό συμβόλαιο -σε εμάς ή αλλού.
Alanon βλέπω να επιβεβαιώνεσαι όπως ακρίβως με τον Σπανούλη… :roll:
Mια σύγκριση των στατιστικών του 11-13 του Παπ με το 04-06 (δυο πρώτες χρονιές του ΔΔ στον ΠΑΟ και μάλιστα στα 25 του και ήδη ψημένος από Ηρακλή) στην Ευρωλίγκα φτάνει για να καταλάβεις πως τα χει πάει καλυτερα απο καλά.
Τώρα για το αστείο με την ψυχολογία και πως δεν υπάρχει άλλος που να πανηγυρίζει έτσι, θα ρωτήσουμε τον Σαρας πως τα κατάφερε στην καριέρα του τελικά, που ειδικά στα ματς ενάντια στον Ολυμπιακό γινόταν πιο γραφικός και προκλητικός και από τα σουρωτήρια του Τακη μετά απο 4άρες.
Γενικά ο Παπ είναι ακόμη ανώριμος μπασκετικά και εάν τον προσέξουν όσο πρέπει θα γίνει εύκολα λόγω ταλέντου, ο νέος αρχηγός της Εθνικής κτλ.
Aκομα δεν εχει κλείσει τα 23 , τι καθομαστε και λεμε για νευρα κτλ. Ενταση του βγαίνει απλα και οταν μαθει να το διαχειρίζεται θα ειναι ακομα πιο τοπ. Κατα τα αλλα ειναι απο τα καλυτερα παιδια
Εμένα ο φόβος μου είναι ότι ΔΕΝ θα μάθει να διαχειρίζεται τα νεύρα του. Μαζί με τα στατιστικά του φέτος, ανέβηκαν και αυτά. Θέλει προσοχή και από το περιβάλλον των αποδυτηρίων αυτό…εκτός αν θέλει καμία αλλαγή…
καλο ειναι να διαβαζετε τι γραφω για να μην λετε οτι θελετε…αν σας κανουν οι μεσοι οροι και η στατιστικη οκ εμενα δεν μου κανουν…μιλησα για τελικο κυπελου φ4 και τελικους που οποιοσδηποτε σου λεει οτι εκει μετραει ο παιχτης στα “μεγαλα”. ΦΕΤΟΣ τονιζω οτι ηταν απο μετριος εως τραγικος …ξαναλεω ΦΕΤΟΣ…το τι εκανε με τις μικρομεσαιες της ευρωλιγκας η στην κανονικη διαρκεια στην Α1 ειναι αντιστοιχο της προπονησης…
το θεμα πανηγυρισμων ειναι μονιμο στον παπανικολαου σε αντιθεση με τον σαρας που ανεφερες τον οποιο μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει αρκετα…
οσο για το τελευταιο παιχτες ψυχολογιας συνηθως δεν κανουν πολλα πραγματα…ο επομενος αρχηγος της εθνικης θα ειναι ο σπανουλης
Γιατί ποιος είναι τώρα ο αρχηγός της Εθνικής;
φωτσης
Τα ύστερα του κόσμου…
8O8O8O
Ο φώτσης το ξέρει;;;
ρε alanon, ο τυπος βελτιωσε το σουτ του παρα πολυ. οκ δεν επαιξε στο final 4 (παιξανε αλλοι ομως, και στις ομαδες αυτο μετραει) αλλα στο πρωτο μισο της χρονιας ηταν πολυ καλος. δεν γινεται να ειναι σταθερος καποιος συνεχεια, εκτος κι αν ξερεις εσυ καποιον τετοιον ξερω γω. εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης μην τον καιμε στα 22 του ετσι ανευ λογου. και οκ στο περσινο final 4 στον τελικο για μενα mvp ευκολα ηταν…
Πάντως στο ματς με Χίμκι που κρίνόταν η είσοδος στα play-off έκανε εξωπραγματική εμφάνιση ο Παπανικολάου.Και αυτο ηταν πραγματικά μεγάλο ματς
http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=125641:qq-&catid=227:olympiakos&Itemid=226
Αυτο ειναι πραγματικα καλη ειδηση αν ισχυει!
…αν ισχύει, και αν είναι και εφικτή…γιατί πρόταση μπορεί να κάνουμε…μπορούμε να τα βρόύμε με ομάδα-παίκτη?:):!:
Οδεύει προς Μπάρτσα ο Παπ. Πολύ ζουμί είχε η σημερινή μέρα…