Δηλαδη ενα παιδι στα 20-23 του φταιει για τα μανατζεριλικια που παιζονται στον ολυμπιακο (και σ’ ολες τις ομαδες) …Μαλιστα. :lol:
Ο Σατανάς φταίει…
Οχι, φταιει ο κακος Φετφατζιδης που δεν κερδισε τους ως τωρα προπονητες του, οι οποιοι συμπληρωναν αξιοκρατικα την 11αδα, χωρις να επηρεαζονται απο το οτι καποιοι ειναι καινουριες μεταγραφες και πολλες φορες πραγματικα αμπαλοι. :lol:
Για κατι τετοια και για τη συμπεριφορα απεναντι του, ειναι πραγματικα ευτυχες που το παιδι εφυγε, ακομα κι αν δεν πιασει.
Δηλαδή εσένα σε είχε πείσει ότι θα γινόταν πολύ μεγάλος παίχτης που θα κουβάλαγε την ομάδα στις πλατάρες του… ε ρε τι τραβάμε.
εύχομαι :
[ul]
[li]να μαγέψει έξω ο φέτφα
[/li][li]να απολυθεί ο Μίτσελ και να έρθει ο Αλέφαντος
[/li][li]να την πέσει ο χάρος της 7 στους νεοφερμένους μαύρους παίκτες μας μετά από ισοπαλίο με τον Πάο.
[/li][li]να αποδειχθεί ότι ο βαγγέλας ξεπλένει χρήμα και να μας ρίξουν Δ εθνική
[/li][/ul]
Στη Γ φίλος… όχι Δ
Αλλά πλάκα θα έχει…
Ενω οι Μασαδο, Καζιμ (δανεικος για 6 μηνες), Βαης, Καμπελ (δανεικος) σε ειχαν πεισει για αφενος για το οτι ειναι οι μεγαλοι παιχτες που κουβαλαγαν την ομαδα στις πλαταρες τους και αφετερου οτι ειναι καλυτεροι απο το Φετφατζιδη, ωστε να μη βρισκει χρονο αυτος. :roll:
Αφού δεν τον στηρίζεις τον Μασάδο, πες μου λοιπόν γιατί φταίει ο Φετφατζίδης που δεν πήρε ας πούμε μια σειρά 6-7 παιχνιδιών βασικός και στη θέση του έπαιζε ο πουθενάς πορτογάλος? Τον Αμπντούν όμως τον φάγαμε στη μάπα πρόπερσι για μισή σεζόν τουλάχιστον να κάνει αφειδώς μαλακίες μέχρι να πιάσει ρυθμό και να γίνει ο περσινός MVP.
Έχει καρφωθεί στο μυαλό πολλών ότι ο Φετφατζίδης δεν έπαιζε καλά και δεν έκανε για τον Ολυμπιακό, μόνο και μόνο επειδή όλοι βλέπαμε πως ενώ έχει ένα σωρό θετικά στοιχεία και προοπτικές τελικά φαίνεται πως δεν πιάνει το μάξιμουμ που μπορεί. Άλλη κουβέντα όμως αυτό και άλλη το αν στη δεδομένη στιγμή είναι ο καλύτερος όλων όσων έχουμε στη θέση του.
Και τέλος δε θα με ένοιαζε να φύγει ο Φετφατζίδης αν υπήρχαν από πίσω άλλοι 5 Φετφατζίδηδες και όχι ένας δανεικός χωρίς οψιον αγοράς και ένας Σλοβάκος που μέχρι στιγμής δεν στέριωσε πουθενά. Να παίρναμε τον σωστό Σλοβάκο τουλάχιστον (Στοχ) να πω “πάει στο διάολο”…
Γιατί πολύ απλά ποτέ δεν έπαιξε αυτό που ίσως μπορούσε να παίξει. Και άλλοι έλληνες απέδειξαν ότι μπορούν και αξίζουν να είναι βασικοί, αυτός όμως όχι. Και σίγουρα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πέρα από θεαματικές ντριμπλες παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο που ο Φετφατζίδης δεν τα έχει, όπως δύναμη και ψυχή.
Ο Αμπντουν είχε και τα δυο αυτά στοιχεία και ήξερε και μπαλίτσα. Γουσταρε να παίξει στον Ολυμπιακό, ο Φετφα ποτέ δεν με έπεισε για αυτό.
Ωραία, ευτυχώς φέτος έχουμε τη δύναμη και την ΨΥΧΗ του Βάις, του Κάμπελ και του Ολαϊτάν.
Και αν δεν πιάσουν όλοι αυτοί, πάντα μπορεί να παίξει στα δεξιά και ο βράχος Μασάδο.
Περίμενε και θα τους δούμε και αυτούς όπως επίσης θα δούμε και την καριέρα που θα κάνει στην Ιταλία ο Φετφατζίδης…
20 χρόνια βλέπω μπάλα, δεν χρειάζεται να περιμένω.
Σε δυο χρόνια κανείς από τους 2 δε θα είναι στον Ολυμπιακό και ο Φετφατζίδης θα είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ, την ώρα που εμείς θα έχουμε πάρει το νέο μεγάλο ταλέντο της Ουγγαρίας που θα ανήκει στην Λίβερπουλ αλλά θα έχει παίξει δανεικός σε Λανς, Σαλαμάνκα (εκεί θα έχει κάνει μεγάλα πράγματα) και Σακτέρ Καραγκαντί.
Ο Καμπελ σίγουρα δεν θα είναι στην ομάδα, για τους άλλους θα δούμε. Αν πάει στον Παοκ ο Φετφα και μάλιστα δανεικός καταλαβαίνεις και πόσο πολύ θα έχει πιάσει στην Ιταλία και πόσο κορόιδα πιάσαμε τους Γενοβέζους…
…στο χέρι του είναι να δουλέψει…αυτό το Καλοκαίρι φαίνεται να έχει δουλέχει την φυσική του κατάσταση…βάρη?..αν δουλέψει και την ομαδικότητά του…μπάλα ξέρει, θα πάει καλύτερα απ’τον κάθε Νίνη:):!:
Λοιπόν, εγώ είμαι από αυτούς που τον πιστεύανε τον Φετφατζίδη και θεωρώ ότι είναι λάθος που τον δώσαμε φέτος, την μοναδική χρονιά που φαινόταν να παίρνει ευκαιρίες.
Με τους προπονητές που δεν τον εμπιστεύονταν δεν έχω πολλά να αντιτείνω, είναι ένα πολύ καλό επιχείρημα αλλά εν πάση περιπτώσει, η στήριξη που έπεσε σε άλλους που έδειξαν πολύ λιγότερα στοιχεία από τον Φετφα είναι τουλάχιστον αδικία. Συνεχόμενα ματς βασικός δεν πήρε ποτέ. Ενώ γνώμη μου είναι ότι κανονικά έπρεπε να παίζει σαν τον Ιμπαγάσα. Βέβαια πέρυσι δεν υπήρχε κέντρο να ισορροπεί τις αδυναμίες του μικρού (εξουδετερώνεται εύκολα με δυο πασούλες, είναι κοντό το παιδί, δεν προλαβαίνει, τι να κάνουμε) οπότε ήταν δύσκολο να του εμπιστευτείς την θέση αλλά και τον Μασάντο (ή Ματσέιντο - προτιμώ αυτή την προφορά, πιο καλτ) ούτε αυτόν τον βάζαμε στην κανονική του θέση (παρά μόνο στο τέλος και ανέβηκε η απόδοση του αισθητά). Θα μου πεις αφού τον πληρώναμε κερατιάτικα, πώς να μην τον βάζεις; Τέτοιες λογικές.
Από εκεί και πέρα το περσινό χάλι με Χολέμπας-Αμπντούν-Τζεμπούρ και γιουρούσια από κει, με ανύπαρκτο ποδοσφαιρικό μυαλό (ο Αμπντούν ειδικά είναι ΣΤΟΚΟΣ της μπάλας, κρίμα το ταλέντο του) μας πήρε το πρωτάθλημα λόγω ανυπαρξίας των υπολοίπων. Σπρώχτηκε και ο Αμπντούν (μεταγραφή επιπέδου Καστίγιο) και όλα καλά. Φέτος λοιπόν, περίμενα την χρονιά Φέτφα γιατί θα είχε επιτέλους κέντρο αράπικο και σκυλίσιο και πολύ καλές πτέρυγες (διαφωνώ με Κρισπ στην αξιολόγηση των Weiss/Campbell - νομίζω είναι παιχταράδες αμφότεροι, μένει να δούμε χημεία και δέσιμο- θα δείξει. Συμφωνώ φυσικά ότι με δανεικούς δεν χτίζεις κορμό) θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
Τέλος πάντων. Να δούμε λοιπόν τι θα κάνει στην Τζένοα. Η μεταγραφή σαν deal δεν είναι κακή. Αλλά αυτά τα “με κορδέλα στο αεροδρόμιο” τον αδικούν πολύ.
Τι να πω μάγκες, τα “να περιμένουμε να τον δούμε” μου μοιάζουν απομεινάρια περασμένων δεκαετιών που έρχονταν παίκτες από την Λατινική Αμερική και έπρεπε να περάσουν “διάστημα προσαρμογής”.
Για μένα οι παιχταράδες οι πραγματικοί είναι αυτοί που ξεχωρίζουν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Ακόμα κι όταν δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση βλέπεις ότι διαθέτουν ηγετικά προσόντα και παιχνίδι με αρχή, μέση και τέλος. Τέτοιοι είναι φέτος ο Σαβιόλα και ο Στοχ, παλιότερα o Γκαλέτι, ο Μέλμπεργκ, ο Σκόκο της ΑΕΚ κτλ.
Ακόμα και αυτός ο Μπονγκ που ήρθε φέτος, μια προπόνηση είχε το παλικάρι και με τον Ατρόμητο ήταν αλάνθαστος αμυντικά και αξιοπρεπέστατος επιθετικά. Ο Βάις και ο Κάμπελ έχουν 2-3 επίσημα ματς συν τα όποια φιλικά και ακόμα δεν νομίζω να έχουν καταλάβει και οι ίδιοι τι θέλουν να κάνουν στο γήπεδο. Πετάνε τη μπάλα μπροστά και ό,τι κάτσει…
Ο Βαις προχθές έκανε ωραία πράγματα με το που μπήκε, πέρα από το γκολ, το οποίο ήταν φοβερό σουτ, είναι τόσο γρήγορος που μόνο με φαουλ μπορεί να τον σταματήσει κανείς. Και βέβαια τα φαουλ τα κερδίζει κοντά στην περιοχή, πολύ σημαντικό γιατί φαίνεται να έχουν δουλευτεί τα στημένα.
Ο Καμπελ είναι δυναμη αλλά έχασε τα άχαστα, δυο δοκάρια στα δυο μέτρα. Μόλις βάλει κι αυτός γκολ θα λυθεί πιστεύω.
Εγώ στο ματς με τον Λεβαδειακό και τους δύο τους είδα από τους καλύτερους μέσα στο γήπεδο. Ειδικά τον Campbell. Αν και ο Βάις με ψήνει γενικά πιο πολύ, ίσως φταίει ότι με συγκινεί μια λευκή καράφλα στην ομάδα σε αυτή την θέση.
Δεν περιμένω να δω αν θα μας αποδείξουν ότι ξέρουν μπάλα, είμαι (πολύ πριν το ματς με τον Λεβαδειακό) πεπεισμένος για αυτό. Περιμένω να δω αν θα δέσουν με τους υπόλοιπους, μάλλον περιμένω γενικώς τον Ολυμπιακό να δέσει. Γιατί, όπως το λέτε και εδώ, είναι όλοι καινούργιοι, αγοράσαμε φρέσκια 18άδα φέτος σχεδόν, θέλει χρόνο για να μάθουν τα χούγια ο ένας του άλλου, πού θα βρίσκονται, ποιος θα κάνει τι και με ποιον. Τριβή.
Για να το πάω και ένα βήμα πιο κει, νομίζω ότι μας συμφέρει να βγούμε 3οι, που είναι και η φυσική μας κατάληξη (τόσο νωρίς να δέσει η ομάδα δεν παίζει σε ευρωπαϊκό επίπεδο), να παίξουμε ουέφα με αξιώσεις για μια καλή πορεία, το ρόστερ είναι καλό - στα χαρτιά τουλάχιστον.
Ντάξει, και να μην φάμε ψωλιά στο τσου λου, καλά θα είναι. Η άμυνά μας γενικά ΔΕΝ εμπνέει εμπιστοσύνη, πλην Μπονγκ (αμυντικά) στα πρώτα δείγματα. Ο Σαλίνο μου κάνει τσαφάτος, ο Μανωλάς ΕΙΝΑΙ τσαφάτος (πέραν από τις πιο αντιπαθητικές μούρες της λίγδας) και ο Σιόβας μου κάνει για ηλίθιος και χέστης, αν και έχει προοπτικές και σωματικά προσόντα. Παπαδόπουλο έχω καιρό να δω και σκιάζομαι, Κοντρέρας είναι αυστηρά παγκίτης, Παπάζογλου συμπαθέστατη φάτσα αλλά ακόμα στο επίπεδο ενός μέτριου-προς κακού Τοροσίδη είναι, ο Τόρες δεν ξέρω αν θα παίξει και καθόλου (δεν τον δηλώσαμε…)…
Α, και Ρομπέρτο, είμαι φαν, αυτός εμπνέει εμπιστοσύνη και πολύ μάλιστα αλλά δυστυχώς δανεικούρα.
Aυτο το ο Ολυμπιακος δηλωσε 21 παικτες αντι για 25 γιατι οι +4 επρεπε να ειναι γηγενεις και δεν ειχαμε απλα με εριξε στο πατωμα απ τα γελια οταν θυμηθηκα τις δηλωσεις περι ελληνοποιησης.