Ολυμπιακός

Εξαιρετικος χτες ο Πετγουεη(οχι σε ολους τους τομεις,αλλα τα τριποντα και οι ταπες που εκανε ηταν καθοριστικες),αλλα γενικοτερα η αποκαλυψη της φετινης χρονιας πιστευω πως θα ειναι ο Σλουκας. Νταξει,ξεραμε τι μπορει να κανει απο τις δυο προηγουμενες πολυ καλες χρονιες του,αλλα φετος εχω την αισθηση πως θα ειναι η χρονια εκτοξευσης του. Η ομαδα ηταν απιστευτα καλυτερη στο διαστημα που εμπαινε εκεινος στο παρκε και παραλληλα ανεβαζε και τους υπολοιπους. Μακαρι να συνεχισει ετσι και πιστευω πως ηδη εχουμε βρει τον επομενο ηγετη της ομαδας.

Αυτό θα έρθει με την τριβή τους στους διεθνείς αγώνες. Όσο καλό και να είναι το προπονητικό επίπεδο, η ομάδα πρέπει να προσαρμοστεί και να βρεί τον αγωνιστικό της εαυτό στο παρκέ κυρίως.

http://www.redplanet.gr/basket/euroleague/egrapse-istoria-sthn-epithesh-o-spanoulhs.2461496.html

Μαλακα αχρηστε

“Ναι, αλλά ο Διαμαντιδης…”

…έεετσι…
Και οι πόντοι του ήταν πάντα πολύ πιο κρίσιμοι…
Το πολυπλόκαμο ον με τα δεκατέσσερα χέρια και τα εικοσιδύο κεφάλια και τον απροσμέτρητο εγκέφαλο…

Η ομαδα χτες εκανε ενα εξαιρετικο 4ο δεκαλεπτο και δειχνει οτι μπορει να παει ψηλα παλι. Φοβερος ο Σλουκας, παρα πολυ καλος ο Πετγουει. Οι Ντανστον και Σιμονς εδειξαν πολυ καλα στοιχεια και ο Λοτζεσκι εχει βρωμοχερο. Αυτη η ομαδα σε κανει να χαιρεσαι το μπασκετ, εβγαλαν πολυ ενεργεια στις κρισιμες στιγμες.

Πολυ ωραια εντεκαδα με τον αορατο Εντινγκα να πλαισιωνει το Σαμαρη και τον Γιαταμπαρε να τρωει τα νυχια του στον παγκο

sorry για το νταμπλ ποστ αλλα μηπως παιζει κανενα λειτουργικο λινκ?

και τον Παπάζογλου αριστερά. Αυτό το παιδί είναι απο τους πιο αδικημένους, όσες φορές έπαιξε στη θέση του ήταν πολύ σοβαρός και τώρα αναλώνεται σε ρόλους μπακ.

χάνετε, και στο στοίχημα το να νικήσει ο πλατανιας είναι στο 7.50 και μόλις πήγε στο 8.!!! τι μπαρτσελονα και μαλακίες!! πιο σάπιο πρωτάθλημα απο δυνατότητες δεν παίζει στην ευρωπη

Ο διαιτητής δεν υπάρχει, σφυράει 150 - 0! :lol:

αν και μπορεί να φανει χαζο(:-s), ποια ομάδα?

Την Άουγκσμπουργκ

σκασε εσυ.:stuck_out_tongue:
ειπα μπας και παιζει κανεις διαιτητης κοντρα τον ολυμπιακο

Τι να λέμε τώρα, κόντεψε να ισοφαρίσει διαιτησία Χλαπάτσα στο επεισόδιο με τον μπασκετικό αγώνα από της ελλάδος τα παιδιά.

…τραγική βραδιά, που κατέλειξε και σε θρίαμβο παναθεμά μας#-o
:):!:

:’) :’) :’)

Μετά από 6 επίσημα ματς (όποιας δυσκολίας κι αν ήταν αυτά) για την ομάδα μπάσκετ, υπάρχουν οι εξής ενδείξεις:

• Τα μπλοκ και τα επιθετικά ριμπάουντ του Χάινς φαίνεται να έχουν ματσαριστεί από Ντάνστον, Σίμονς και Πέτγουεη. Αυτό είναι θετικό γιατί ο Χάινς μπορεί να τα έκανε όλα, αλλά ήταν ένας και όποτε ήταν στον πάγκο no rebound, no block.

• Τα τελειώματα του Χάινς πάλι κάτω από το καλάθι πιθανότατα θα μας λείψουν. Ο Σίμονς είναι κλάση “Ντόρσεϊ” (πάρε-βάλε μόνος σου) ενώ Ντάνστον, Μπέγκιτς έχουν και λίγο κίνηση με πλάτη αλλά από τεχνική μέτρια πράματα και οι δύο. Ο Κάιλ ήταν φορές που έψαχνες στο ριπλέη να δεις πώς διάολο το έβαλε.

• Τα τρίποντα του Άντιτς ως ποσοστό μάλλον θα τα πάρουμε (και ίσως και καλύτερα) από Πέτγουεη. Το hedge πάλι δεν ξέρω, αλλά συνολικά δεν φαίνεται να λειτουργεί άσχημα η άμυνα προς το παρόν.

• Ο Λοτζέσκι θα δώσει όλα όσα έδινε ο Παπ (και περισσότερα ενίοτε, εκτός φυσικά από τα μπλοκ) εκτός από την ενέργεια. Ο Ματ είναι ξεκάθαρα πιο εγκεφαλικός και λιγότερο τολμηρός. Δείχνει βέβαια τόσο καλός και συνεπής spot shooter που προσωπικά, έχοντας τεράστια αδυναμία σε τέτοιους παίκτες γιατί μου θυμίζουν τα παλιά, μάλλον θα τον λατρέψω.

• Τέλος μου αρέσει που η ομάδα έστω σ’ αυτά τα λίγα ματς έχει λειτουργήσει καλά με τον Σπανούλη στον πάγκο και μάλιστα έχοντας τον Λο ανέτοιμο. Αξίζουν πολλά μπράβο σε Σλούκα και Μάντζαρη (αν και ο Βαγγελάκης πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσει και σοβαρό επιθετικό παιχνίδι).

Βλέποντας τους Ντάνστον,Μπέγκιτς,Σίμονς , Μάντζαρη να παίζουν αναρωτιέμαι πως στο διάολο πήραμε πέρσι τη Ευρωλίγκα με χαινς ,πάουελ,σερμαντίνι και πέρκινς … Λοτζέσκι και Πετγουει αν συνεχίσουν έτσι θα καλύψουν επάξια το κενό που άφησαν Παπ και Άντιτς. Πάντως μου λείπει γμτ τρομερά ο χαινς. Και πλάκα πλάκα το σουτάκι από μέση απόσταση του γίγαντα/τιτάνα Τζος Πάουελ δεν το χει κανείς :!:

Το σουτ από τη μέση απόσταση του Τζος το έχω εγώ. Στα 42 μου, 1.75, υπέρβαρος, αλλά μια χριστοπαναγία, ένα πετροβάγγελο, ένα μανουάλι, ένα καντήλι και μια αγκωνιά σε κάνα σκριν θα ρίξω…κι όλο και κάποια μανούλα κάποιου θα πηδιέται επίσης εκείνη την ώρα…

Για όλα τα άλλα συμφωνώ και με τους δύο σας…