Κι επίσης αφήστε μας να κάνουμε λίγο χαβαλέ, αύριο θα φορέσουμε τα πουκαμισάκια μας και θα συζητήσουμε με πάσα σοβαρότητα το μείζον θέμα του σάηντ πικενρόλ.
18 φαουλ σε 20 λεπτα δε μου κανει και πολυ για τακτικη… :-k
Να πούμε δυο πραγματάκια για τους γκρι.
Όταν όλα τα σφυρίγματα τα παίρνει ένας, κάτι σημαίνει, έστω και αν σφυράει στην ζώνη αρμοδιότητάς του. Ειδικά στη δευτερη περίοδο σφυριζόταν κάθε επαφή πάρα πολύ εύκολα και δεν έφυγε η διαφορά σε πολύ μεγάλα νούμερα. Σόρρυ παιδιά αλλά δεν ήταν 2-3 σφυρίγματα. 2-3 ήταν στην τρίτη περίοδο.
Συνήθως σε ματς που το πάει έτσι η διαιτησία, στην τεταρτη περιοδο σφυρίζουν ότι βλέπουν…
Ρε σας τσίτωσε ο ιωάννου ; ; ; Εγώ το έβλεπα χαλαρά με μπυράκι ,χωρίς περιγραφή και απλά είδα την ομάδα να κερδίζει το ματσάκι σχετικά εύκολα.οκ, πολλά φάουλ,βολές, σίμονς αλλά τι να λέει ; νομίζω πως πέρσι ή πρόπερσι σε τέτοια ματς απλά θα χάναμε με 10+. Δεν έχει μπει καν Νοέμβρης, ο Λο είναι ακόμα εκτός κλίματος και δεν έχει μπει ο Μπέγκιτς στο rotation . Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να μπούμε φαηναλ 4 , αλλά ελπίζω να γουστάρουμε μπασκετάκι. Την ερχόμενη Πέμπτη Σεφ εκτός απροοπτου
Εγώ το έβλεπα με Ρώσικη περιγραφή αλλά με τσίτωσε ο Private Joker όταν μπήκα εδώ. :lol:
Πάντως υπερβολές εντάξει μην γινόμαστε Τράκηδες (:p). Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Παίζαμε σκυλίσια αμυνα, κάναμε πολλά χαζά φάουλ, είχαμε και πρόβλημα με τον Τζαγουάι (φάνηκε για πρώτη φορά φέτος η έλλειψη της μπασκετικής οξυδέρκειας του Χαινζ σε σχέση με Σίμονς και Ντανστον) και η διαιτησία σφύριζε εμφανώς έδρα. Αυτό και τίποτα άλλο.
Κατα τ’άλλα η ομάδα είναι τρελή αγάπη. Δύο πραγματάκια μόνο σε γενικές γραμμές.
Σήμερα τα τρίποντα μπήκαν όταν έπρεπε. Θέλω να δω αντίδραση όταν αυτό το πλάνο θα στραβώσει.
Και δεύτερον αν με προβληματίζει κάτι είναι πως βλέπω ένα πρώιμο φορμάρισμα και φοβάμαι μην γυρίσει μπουμερανγκ όταν θα σφίξουν τα γάλατα. Ισως να κάνω και λάθος βέβαια.
εντιτ: Γουστάρω τρελά την αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει ο Σλούκι, είτε στην οργάνωση του παιχνιδιού, είτε στις επιθετικές πρωτοβουλίες, ακόμη και όταν υπερβάλει κάποιες φορές.
Και πέρσι γαμιόντας ειχαμε μπει σε καποια πραγματα και έπειτα περνούσαμε γρήγορα σε φάσεις κάθετης πτώσης και βαλε.
Βασικα οντως αυτο το ματς θα το χάναμε πέρσι αλλα φετος απλως εχουμε μεγαλύτερο βαθος. Βεβαια μενει να δουμε αν θα εχουμε και αντίστοιχα “καρύδια” οταν πρεπει, στα ματς που ειναι do or die. Μαλακιες ομως γτ ειναι απίστευτα νωρίς ακόμα. Βλεπουμε μαγκες, η ομαδα δείχνει να εχει καλο δρόμο
Εγώ δε βλέπω κάποιου είδους φορμάρισμα.
Μέχρι στιγμής η ομάδα σε όλα ματς έχει κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει για να κερδίσει. Χτες για παράδειγμα, πίεσε πολύ στο ξεκίνημα τους δύο γκαρντ τις Γαλατά (Αρόγιο και Γκόρντον) και την ανάγκασε σε βεβιασμένα σουτ, ήταν ζεστός ο V-Span, πήραμε τη διαφορά και μετά απλώς σωστή διαχείριση του ματς, ακόμα και με τους ψηλούς γεμάτους φάουλ.
Αυτό που βλέπω (και χαίρομαι συγκρατημένα) είναι ένας Μπαρτζώκας πολύ λιγότερο αγχωμένος και πολύ καλά διαβασμένος σε κάθε αγώνα ως προς το να σταματήσει το επιθετικό παιχνίδι του αντιπάλου. Χτες κατορθώσαμε σε παιχνίδι που φάγαμε 27 πόντους σε ένα και μόνο δεκάλεπτο τελικά το σύνολο να γράψει 67. Η δε χειροτερη αμυντική επίδοσή μας φέτος (σε επίσημο ματς) είναι οι 70 πόντοι στο πρώτο με τους βραζιλιάνους.
Επιθετικά έχουμε θεματάκια που έχουν να κάνουν κυρίως με την μη προσαρμογή (ή μη ικανότητα, ο χρόνος θα δείξει) των 2 ψηλών.
Έδιτ: Φάση με Λοτζέσκι στο 65-66 που κάνει προσποίηση, βηματάκι αριστερά και το καρφώνει απλά ΛΑΤΡΕΙΑ :!:
Έδιτ 2: Και απίστευτη ατμόσφαιρα χτες στο Αμπντί Ιπεκτσί, ζήλεψα πραγματικά.
Στην εντατική ο Τζαγουάι!
Ο Νέιθαν Τζαγουάι διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας αφού αισθάνθηκε έντονες ζαλάζες και μούδιασμα στα άκρα!
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για καρδιακό επεισόδιο, ενώ υποβάλλεται σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
Σύμφωνα μάλιστα με τούρκικα δημοσιεύματα, ο Αυστραλός σέντερ της Γαλατάσαραϊ θα υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση στην καρδιά! Στο πλευρό του παίκτη βρίσκεται και η… μισητή αντίπαλος της Γαλατά, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης: ‘‘Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα. Οι παίκτες μας βρίσκονται στο πλευρό του’’!
Xμμ, μηπως κατι ειχε κατα νου η Μπαρτσελονα οταν τον αφηνε να φυγει (?)
Τι λέτε ρε;
Να ναι καλά το παληκάρι μόνο…
Ε, καλα, η κλασικοτερη προσποιηση περιφερειακου ειναι, μην υπερβαλλουμε.
Παντως, ο συγκεκριμενος δειχνει αρκετα καλος και σταθερος.
http://www.youtube.com/watch?v=M2fhdpx_m9U
Aρχίσαμε τα περσινά, όπου πάμε πεφτει χειροκρότημα στο τελος…
Μόνο εδώ δεν μας βλέπει κανείς…
…αυτό το είδε κανείς8O
…περαστικά νά’ναι, και να παίξει ξανά το παλικάρι
…έχει ποσταριστεί και πιο πριν…όπως και νά’χει, όταν τό’δα πάγωσα
:):!:
…να δούμε τι πιάνει και η μπασκετική Μπάγερν… double post γιατί θα πήγαινε τοπ θρεντ στη δεύτερη σελίδα:):!:
δεν αφηνεις να σου κανουν σερι 15-0… [-X
Πανω που ειχαν ξεκινησει οι αουγκανοι να φωναζουν “Γαμιεται ο ΠΑΟ και η λεωφόρος”. Αουγκ
ποσες βολες χανουμε ρε γμτ!!! ημαρτον!
Με εξαιρεση Σλουκα, Μαντζαρη, Dunston, Lojeski (δεν του βγηκαν τα σουτ σημερα, αλλα εστω κι ετσι εβαλε 14 (?) ποντους και εκανε σχετικα καλο παιχνιδι) οι υπολοιποι ηταν αισχροι, δε βλεποντουσαν.
Επρεπε να χασουμε σημερα, αλλα μας εσωσε ο θρεμμενος ο Γερμανος στο τελος με τα δυο λαθη του.
Μας εσπρωξε η διαιτησια στο τελος? Επειδη στο γηπεδο δεν καταλαβα 1)γιατι πηρε τεχνικη ποινη η Bayern 2)ηταν η δεν ηταν φαουλ στην προσπαθεια για τριποντο στο τελος?
τεχνική δεν έδειξε γιατί πήραν, φάουλ πάντως δεν ήταν.
Kαι εγω ριπλει χρειαστηκα για να το καταλαβω αλλα οντως δεν ηταν με την καμια, καθαρη φαση. Το πε και ο αμεροληπτος της ευρωλιγκα στην περιγραφη Η τεχνικη ηταν επειδη ο σουτερ μετα εβριζε θεους και δαιμονες προφανως
καλά αυτός σε κάθε επίθεση ζητούσε 7 φάουλ, πριξαρχίδας.