Ολυμπιακός

κανένα link γιά σήμερα παίδες?

Το παραπέρα ειναι να δεις πως μπορείς να πας πχ στους 8 ; Αυτο μάλλον θα σε κάνει να το δεις η ίδια η κλήρωση μετα (Με κλήρωση δεν ειναι ; Εμείς έχουμε να πάμε πολλα χρόνια και έχω ξεχάσει ! Χα χα χα ! ) και τι κινήσεις θα κάνεις το Γενάρη για να καλύψεις τα κενά σου.
Θεωρητικά στο Γιουρόπα έχεις καλύτερες και περισσότερες πιθανότητες για 8άδα και ακόμα παραπέρα ειδικά με τις εμφανίσεις που έχεις κάνει φέτος στην Ευρώπη.

…αυτό ακριβώς σκέφτομαι κιεγώ:):!:

Αναξιος της προκρισης ο Ολυμπιακος. Πραγματικα, και δεν το γραφω σαν “αντιγαυρος”, νοοτροπια μικρης (ή απλα ελληνικης?) ομαδας.

Με νικη κλειδωνεις την προκριση, εισαι μπροστα στο σκορ για ενα ολοκληρο ημιχρονο εναντιον μιας καλης ομαδας που φαινεται ομως πως την εχεις. Με παικτη παραπανω. Και σε παιζουν ή εστω προσπαθουν περισσοτερο ενω ειναι θεωρητικα αδιαφοροι. Αντι να πεταξεις ενα γκολ παραπανω.

θα τα καταφερει τωρα Κωστα.Τριτο πεναλντι.

η σημερινη προκριση ηταν ο ορισμος της εκφρασης ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑΣ

ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΕΝΑΛΤΙ???

3 πεναλτυ και 3 κόκκινες? Ε ρε γμ τη Νόβα μου! Χάσαμε ελληνικό πρωτάθλημα πάλι! Χαχα :lol:

θα χουμε κ εξωφυλλο πρασινης για ευρωπαραγκα

Ανυπομονώ…:lol:

Δε μασάει ρε ο Υπερσιβηρικός ούτε από πολικά ψύχη ούτε από αρκούδες ούτε από Τάταρους εισβολείς. Θα ήθελα μόνο να παίζαμε καμιά ωρίτσα ακόμη να χάναμε άλλα 6-7 πέναλτι…:stuck_out_tongue:

…τι έκανε ο Κάμπελ απόψε8O…και τι τρελό παιχνίδι ήταν αυτό8O…όλα τα πρωτοσέλιδα, οπαδικών , και αντικειμενικών, τα αναμένω με αγωνία:p :slight_smile: :!:

Αν το έπιανε ο Mitrovic θα έδινε χέρι, αποβολή και πέναλτι.

μας εβγαλε λιγο την ψυχη σημερα ο θρυλος με τα χαμενα πεναλτι(αν ειναι δυνατον)
τελος καλο ολα καλα πηραμε την προκριση(υστερα απο αρκετα χρονια)
καμπελ απαιχτος σημερα
απο τον σαλινο περιμενα περισσοτερα σημερα μιας και ειχε κανει καλυτερα παιχνιδια προηγουμενως
περιμενουμε τωρα τον αντιπαλο στην κληρωση:papas:

Ακρως ψυχοβγαλτικο παιχνιδι το σημερινο, επαιζαν με τα νευρα μας. Και ειδικα με τα δικα μου που το ειχα παιξει 3-1 σκορ στο στοιχημα, επιανα και τα αλλα 2 ματς που επαιξα και αυτο το επιασα στο τελευταιο δευτερολεπτο… Τι να πω καναμε θριλερ ενα ματς που θα μπορουσε να τελειωσει 5-1 ή και παραπανω. Και τι δεν ειδαμε σημερα, 4 γκολ, 3 πεναλτι που απο αυτα χαθηκαν τα 2, 3 αποβολες… Τρελο παιχνιδι με εντονες συγκινησεις απο αυτα που γινονται μια στο τοσο και σου μενουν. Ο Βαις ειναι η μαυρη τρυπα της ομαδας, καταστρεφει τις καλες προσπαθειες των υπολοιπων, απιστευτα κακη νοοτροπια, ατομισταρος και βλακας. Για κλωτσιες, μου εσπασε τα νευρα… Κορυφαιος ολων σημερα ο εξαιρετικος Καμπελ και ακολουθησαν ο Σαβιολα, του οποιου το δευτερο γκολ δειχνει την τεραστια κλαση του, οι Σιοβας, Μανωλας, Μασαντο, ο λατρεμενος Φουστερ και ο μαχητικος Ολαϊταν. Κακη η αντιδραση της ομαδας προς το τελος που εκαναν ηλιθιες καθυστερησεις ενω η Αντερλεχτ επαιζε με 9 παικτες και η αμυνα της εμπαζε απο παντου.

Την προκριση την αξιζε 1000% ο Ολυμπιακος οχι για σημερα αλλα για την συνολικη του παρουσια στο Champions League φετος.

Σιγουρα, για τη ματσαρα στο Βελγιο και τοτε που πατησε την Μπενφικα εντος και τοτε που κοιμοταν ο Σαμαρης στην πρεμιερα και την εκπληκτικη εμφανιση στο Παρισι.

Μαγκια σας που τελικα πηρατε τα δυο πρωτα που αναφερω, μαγκια σας που περασατε, αλλα τα ιδια ματς ειδαμε ε.

Οσον αφορα την αυριανη κληρωση, ειναι απιστευτο το οτι οι φαινομενικα ευνοικοτεροι πιθανοι αντιπαλοι (με βαση εικονας φετος) ειναι οι Chelsea και Manchester Utd :stuck_out_tongue:

Η Τσέλσι και η Γιουνάιτεντ να δεις τι λένε :!:

Εμένα κάπου πήρε το μάτι μου τη Bayern-άρα τη μεγάλη για αντίπαλο. Σε περίπτωση που αυτός ο εφιάλτης γίνει πραγματικότητα θα γελάσει και η παρδαλή γίδα με αυτά που θα μας κάνουν μέσα έξω οι μπυρόβιοι απ’ το Μόναχο :stuck_out_tongue:

Αν πάλι κληρωθούμε με Chelsea πρέπει να το δούμε πατριωτικά το θέμα γιατί την προηγούμενη φορά που περάσαμε στους 16 αυτοί μας έδωσαν τα παπούτσια και κάτι άλλο στο χέρι και μας στείλαν πάλι στην Αγία Τριάδα “πίτσα-μπύρα-καναπές”…

Και πες ότι ντάξει, “το βλέπετε πατριωτικά”. Μετά τι θα γίνει; :lol2:

Edit πιο πάνω, την προ-προηγούμενη φορά ήταν με Τσέλσι στους 16. Είναι πολλές οι χρονιές που ο ΟΣΦΠ περνάει τους ομίλους και μπερδεύομαι :stuck_out_tongue:

Στο δια ταύτα: θα πάρουμε την προκρισάρα με ηρωικό και πανηγυρικό διπλό μέσα στο Λονδίνο και μετά θα τρίβεις τα μάτια σου με τη Θρυλάρα μας και το Μάη θα είμαστε στον Πειραιά με την κούπα με τα μεγάλα αυτιά :stuck_out_tongue:

Anyway, απλά περιμένω μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Δεν έχω ψευδαισθήσεις για επόμενη φάση και τα σχετικά. Οι πιθανότητες λένε ότι θα αποκλειστούμε. Να μη γίνει αυτό με τα χέρια κάτω όμως. Ίσα ίσα, αν δείξουν χαρακτήρα, μόνο όφελος θα έχουν.