Ολυμπιακός

…δεν έχεις άδικο, δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά να δούμε πως θα διαχειρησθούμε αυτή την καρπαζιά, εδώ θα δείξουμε τι κάκαλα έχουμε:):!:

παει ο λο για φετος.

:frowning:

καλα μας παει η χρονια μεχρι στιγμης…

Χθεσινοβραδινο ρεπορταζ πολυ “βιαστικης” υφης, προκειμενου να προλαβει καποιες φημες που ειχαν αρχισει να διακινουνται ηδη στα social media… Καποια πραγματακια που λεει μεσα ισχυουν μεν, αλλα καποια αλλα καθολου. Να δουμε πρωτα τις επισημες εξελιξεις επι του θεματος και μετα αναλογως σχολιαζουμε

Πήραμε τα ρίσκα μας, αλλάξαμε 3 πολύ σημαντικούς παίχτες, δεν μας βγήκαν γενικά οι αλλαγές στους ψηλούς και τραυματίστηκε και ο Λο. Μένει να δούμε, αν σώζεται η χρονιά , αν θα βγει μπροστά ο Κατσίβελης για να δώσει ενεργεια στην άμυνα, αν θα αλλάξουμε τον Μπέγκιτς. Πολλά τα ερωτηματικά και πολύ ενδιαφέρουσα η χρονιά. Όλα είναι πιθανά.

…μια ήττα κάναμε…δεν χάθηκε καμιά χρονιά…απλά πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα, γιατί έρχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια:):!:

Μωρέ η χρονιά συνεχίζεται, δεν τελείωσε τπτ ακόμα, απλά έχουν περάσει κάποιοι μήνες και πλέον μπορούμε να δούμε κάποια πράγματα . Μου φαίνεται δύσκολο να βγάλουμε τη σεζόν με 7 παίχτες (σπανούλη,σλούκα,μάντζαρη,πρίντεζη,ντάνστον,λοτζέσκι,περπέρογλου). Τους 2 αμερικάνους που πήραμε δεν τους υπολογίζω καθόλου, ο σίμονς είναι μια χαρά για 5-10 λεπτά ως ρεζερβα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Μπέγκιτς ανύπαρκτος, κατσίβελης, καββαδάς, παπαπέτρου,αγραβάνης σχεδόν εκτός ομάδας μέχρι στιγμής. Πάντως είναι τρομερά σημαντικό το παιχνίδι με την Μπάρτσα στο σεφ. αν τους πάρουμε, θα σημαίνει ότι θα έχουμε πάρει 2 πολύ σημαντικές νίκες σε περίοδο τραυματισμών/ντεφορμαρίσματος. Για να δούμε. Όπως και να χει όμως, απλά ρησπέκτ στην ομάδα μην ξεχνιόμαστε :slight_smile:

…πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα χρησιμοποιηθούν και οι δυο καινούριοι Αμερικάνοι, δεν έχω καταλάβει τι θα γίνει όταν γυρίσουν Λο-Πετγουέι, αλλά και κξάποια απ’τα πιο νέα παιδιά…απλά όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα, γιατί δεν έχουμε χρόνο:):!:

Ατυχιες, τραυματισμοι, ηρθε και η γερη σφαλιαρα απο την Αρμανι και εδεσε το γλυκο. Εδω χρειαζεται να δειξουμε χαρακτηρα και με βαση τα προηγουμενα χρονια προσωπικα πιστευω στην ομαδα.

…κιεγώ το ίδιο, στα δύσκολα θα φανούμε, τι ομάδα είμαστε:):!:

Σημαντικο παιχνιδι σημερα με μια φορμαρισμενη Μπαρτσελονα σε ενα sold out ΣΕΦ. Πιστευω στην νικη που θεωρω οτι πρεπει να ερθει παση θυσια γιατι αυτο το ματς ειναι καταλυτης για την συνεχεια και ειναι το ματς που ακολουθει την συντριβη στο Μιλανο, με μια πειστικη εμφανιση και νικη η ψυχολογια ανεβαινει παλι.

Μέρα σημαντική η σημερινή, πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους…

Αλλά αυτή την ομάδα την αγαπήσαμε κυρίως, για κάτι τέτοιες βραδιές…

Zoρικο πενταημερο γενικως γιατι αν χασουμε κι αποψε και με ΠΑΟ τη Δευτερα ναι μεν δεν τρεχει κατι αμεσα (και αγωνιστικο και βαθμολογικο) αλλα θα αρχισουν τα “μασονικα” οι δημοσιογραφοι, θα αρχισει και τρελη γκρινια απο φανατικους και περαστικους του ΣΕΦ κτλ χωρις ουσιαστικα να βοηθαει αυτο σε κατι.

Οπως και 'να χει, γηπεδακι θα ειμαστε κι αποψε για να αποθεωσουμε Παπ, να μπινελικωσουμε Ντορσευ, να απολαυσουμε και Ναβαρο (ελπιζω μονο σαν φιγουρα και οχι σαν μπασκετμπολιστα αποψε:p)

θα είσαι ο μόνος στο γήπεδο που θα τον απολαύσει πάντως :stuck_out_tongue:

Όχι, είμαι κι εγώ.

Όσοι αγαπάνε το άθλημα επιβάλλεται να εκτιμούν όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στους τελικούς των δύο τελευταίων Ολυμπιακών Αγώνων.

Επίσης, αν έπρεπε να διαλέξω, θα προτιμούσα νίκη τη Δευτέρα.

εγω νικη σημερα, της δευτερας και να την κανεις χωρις αντικρυσμα ειναι. μονο ψυχολογικα δινει κατι.

Καλά, έτσι κι αλλιώς της Δευτέρας μάλλον χαμένο είναι.

Πάλι κλαίνε οι Αγγελόπουλοι για την ΚΕΔ, πάλι εκνευρισμός θα μεταδοθεί στην ομάδα, πάλι θα μπλοκάρουν μόλις θεωρήσουν ότι δεν δόθηκαν δυο φάουλ.

Δεν τους καταλαβαίνω αυτούς τους ανθρώπους, αφού παρέλαβαν την ομάδα από τον μεγάλο σωκράτη κόκκαλη, ας παραλάβουν και λίγη από την σοφία του και ας βρουν τον δικό τους “Θωμά” να λυθούν μέσα σε ένα καλοκαίρι όλα τα προβλήματα.

Πραγματικά αψυχολόγητες οι κινήσεις των αγγελόπουλων. Δεν καταλαβαίνουν πως τους κάνει γιογιορίνο ο πρέζουλας ? τι παριστάνουν ? είναι πρωταθλητές ευρώπης και ασχολούνται με τον κάθε τυχάρπαστο και μάλιστα μετά από ένα ντέρμπι που χάσαμε καθαρά και λίγο πριν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μπάρτσα…

Κατά τα άλλα μακάρι να δούμε ωραίο μπάσκετ σήμερα. Αν δεν παίξει ούτε σήμερα ο Μπέγκιτς θέλω πίσω Τζος !

Ρησπέκτ στη σκατόφατσα τον Ναβάρο. Τεράστια παιχτούρα , αλλά ελπίζω να παίξει και να τον φάει ο Μάντζαρης.

…τον δικό τους Σαλονίκη καλύτερα:):!:

Όσο ωραία ειχαμε ξεκινήσει τη χρόνια άλλο τόσο χαλιά είμαστε εδώ και 3 βδομάδες γμτ. Δε νομιζω οτι ξέχασαν να παιζουν καλά, απλα περνάμε κακό ντεφορμαρισμα σε άσχημη χρονική στιγμή. Όπως τα βρήκανε στα αποδυτήρια πέρσι ας το βρουν κ φέτος. Για μπεγκιτς εγώ στήριζαν όσο δεν πήγαινε, η υπομονή μου όμως μάλλον εξαντλείται.

να αναμένουμε ανακοίνωση ?