Ολυμπιακός

Πάσχα στο σεφ και να πετάμε 5ευρα στο χαινς που σταύρωσε το χριστούλη :stuck_out_tongue:

Έλα εδώ είσαι

http://www.rocking.gr/forum/showthread.php?t=28232&page=2&p=1600443&highlight=�����������#post1600443

μόνος μου το βρήκα…κερδίζω κάτι;

Έλεος ρε πούστη… #-o
Σε μία διοργάνωση όπου ουσιαστικά συμμετέχουν 4, βία 5 χώρες σε αυτό το επιπεδο και να μην μπορούν να έχουν υπ’ όψη μία ιδιαιτερότητα που αφορά 2 από αυτές τις χώρες και 3 ομάδες…

…άσε που νομίζω ότι φέτος είναι Πάσχα και για τους καθολικούς, αυτό το Σκ…

απο που προκυπτει αυτο;

απ οτι θυμαμαι τριτη-πεμπτη ειναι παντα το τοπ8

Φέτος είναι 15-25 Απρίλη τα πλεηόφ και τα ζευγάρια θα σπάσουν σε:

15 - 17 - 20 - 22 - 24

και

16 - 18 - 21 - 23 - 25

Εκτός αν αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο, αν και μάλλον απίθανο.

το 15-25 το χα δει κι εγω στο φορματ αλλα ελεγα οτι μαλλον θα χουν κανει λαθος ή εχουν παρει την περιπτωση που δεν πανε σε 5 ματς οι σειρες
5 ματς σε 10 μερες παντως ειναι βαρβαρο

//περυσι παντως το 5ο ματς με εφες ηταν στις 26 απριλη και το φαιναλ φορ ειχε γινει στις 10 μαη
φετος το φαιναλ φορ ειναι μια βδομαδα (16 μαη) αργοτερα, οποτε μπορει 15-25 απριλη να εννουν αυτο που λεω πιο πανω και αν χρειαστει 5ο ματς να παει την επομενη βδομαδα

τελικα βρηκα αυτο

http://www.paoworld.gr/bloggers/dimitris-kontos/item/3236-o-ovelias-tyranna-tin-evroligka-vids

που σημαινει οτι οντως εχει κανει μαλακια ο μπερτομεου

λογικα θα το αλλαξουν δε παιζει να το δεχτουν οι δικοι μας

…εύκολο φάνηκε το αποψινό…καλό είναι να συνηθήσουμε στις νίκες:):!:

Coast to coast από τον ΤΙΤΑΝΑ Μάρντι.

Δώστε μας την ευρωλίγκα από τώρα :!:

Επειδή δεν το είδα όλο, έχω ερώτηση. Ο Κόλινς ήταν ΟΝΤΩΣ καλός? Ή τουλάχιστον μη αρνητικός. :stuck_out_tongue:

τι παιχταρα ο κολινς:p
περα απο την πλακα τουλαχιστον ηταν σοβαρος χωρις λαθη

Μέχρι και ο Πέτγουεϊ τον υπερασπίστηκε: http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/olympiacos/ksespase-gia-kolins-o-petgoyei.2724447.html :lol:!

@The_Pet_Way :"""")

…σωστός ο Κιάμος:):!:

ομαδα γτπ εχουμε καταντησει. αυτα πληρωνεις αφου εχεις τελειωσει απο δεκεμβριο.
αντε ας αποκλειστουμε κι απο το κυπελλο να πανε για διακοπες τα παιδια μετα τη φιεστα σε αδειο γηπεδο να ξεκουραστουν ρε αδελφε. ευκολα η μιση ομαδα θα αλλαξει παλι το καλοκαιρι παντως…

Θαύμα χτες στους Ζωσιμάδες, εκτός εποχής, όπου ο μέχρι-πρότινος-παραλίγο-αήττητος πρωταθλητής συνεκινήθη από τη θλιβερή ιστορία του Αίαντα του Πωγωνίου και της Κονίτσης και σκόνταψε, προσφέροντας απλόχερα τη σωτηρία σε μια ακόμα ομάδα.

…δεν είναι μόνο ότι το πρωτάθλημα τέλειωσε νωρίς…είναι και ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει παίκτες να πονούν και να αγαπούν την φανέλα, παρά μόνο μισθοφόρους…συν ότι δεν έχει παίκτες σημαίες, που να έχουν παίξει για πολλά χρόνια στην ομάδα, όπως ο Τζόλε που και για πολλά χρόνια ήταν. 13 ή 14 χρόνια, και πέρα από μια-δυο σαιζόν με Πανηλειακό στην Γ’, όλα τα χρόνια έπαιξε μόνο στον Ολυμπιακό…Μανιάτης και Αβραάμ μπορούμε να τουςεξαιρέσουμε, αλλά όσο κια αυτοί αγαπούν την φανέλα, δεν έχουν την ποδοσφαιρική προσωπικότητα ενός Τζόλε ή Τζιοβάνι, ή ακόμα κιενός Stelios:):!:

Νταξ κ το Φουστερακο τον αγαπαμε.

Αλλα ναι ολοι οι αλλοι μισθοφοροι ξεκαθαρα.