Ολυμπιακός

Πόση την βλέπετε την διαφορά με τον Άρη σήμερα; Πάνω από 15 πόντους;
Ρωτάω για στοίχημα

…μπα στους 31 πήγε:):!:

Ξέρω, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου βρήκα στο 1.80 -16.5 χάντικαπ και το τσίμπησα.
Χρυσωρυχείο, ειδικά αφού τα live odds ενός τέτοιου πρωταθλήματος δεν τα ανανεώνουν άνθρωποι, αλλά μηχανές.

…καλά ξεκινήσαμε τα πλέη-οφ, σε σχέση με τα περσινά:):!:

MVP:

[B]https://www.youtube.com/watch?v=RYz1GoDpNjo[/B]

…παίρνει τα πάνω του το παλικάρι…αν καταφέρει να γυρίσει το κλίμα, μπράβο του:):!:

METANOEITE

…μετανοούμε και :bow:

:):!:

Άχουτος μωρέ ο Βασιλάκης οΣπανούλης δήλωσε πως στηρίζει Μώραλη. Να μου πεις, εδώ όλες οι εφημερίδες, αθλητικές και μη, αβαντάρουν τον αχυράνθρωπο. Σιγά μην έχει πρόβλημα ο κιλμπηλ να στηρίξει τους πλούσιους φίλους των αφεντικών του. Κάτι θα χει ζητήσει για αντάλλαγμα ο φραγκοφονιάς.

…και στα δικά μου μάτια έπεσε ο Μπίλαρος…πολύ χαμηλα θά’λεγα:):!:

Ότι περιμέναμε δηλαδή ο κιλ μπιλ να είναι επαναστάτης ποπολάρος και απογοητευτήκαμε…

Γενικά όλη αυτή η ατμόσφαιρα που ο Ολυμπιακός έχει ταυτιστεί με τον Μαρινάκη, το Μώραλη , το Δήμο Πειραιά, τους γαμάτους αυτοδημιούργητους μάνατζερ του ιδιωτικού τομέα , τα πρωτοσέλιδα, οι δηλώσεις…πω τι σίχαμα .

…άντε να τελειώσει η εκλογολογία και ναρχίσει η μεταγραφολογία…πιο διασκεδαστική είναι:):!:

Άντε αρχίζουν αύριο οι τελικοί της Α1. Ελπίζω να μην δούμε πάλι σκούπα . Θα χει ενδιαφέρον η σειρά, γιατί είναι η τελευταία ευκαιρία-για φέτος(:wink: - αρκετών παικτών να δείξουν μέχρι που φτάνουν. (Λοτζέσκι, Πετγουει,Σερμαντίνι, Σίμονς, Κόλινς) . Θα ήθελα να δω ξεπέταγμα σλούκα αλλά έκανε περίεργη σεζόν φέτος… Ελπίζω ο Σπανούλης να ξεκολλήσει από την κόμπλα του με διαμαντίδη /πάο και οι Πρίντεζης , Περπέρογλου, Ντάνστον, Μάντζαρης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Λοτζέσκι ό,τι και να γίνει πρέπει να μείνει στην ομάδα, είναι χρήσιμος παίκτης και του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος.

Για τον Πέτγουεϊ είναι όντως τεστ παραμονής.

Οι άλλοι τρεις πρέπει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να μας χαιρετήσουν το καλοκαίρι και να αντικατασταθούν από πραγματικά αξιόλογους παίκτες, αν θέλουμε να επιστρέψουμε στο φ4.

Στη διοίκηση δυστυχώς δε μαθαίνουν από τα λάθη τους, τους τρολάρει ο Τράκης που θέτει ζήτημα Πηλοΐδη και πάλι θα πάμε με κόμπλεξ και θα χάσουμε με διαιτησία καθαρού 50-50 όπως σε όλα τα ματς πέρσι και φέτος.

…η σειρά θα πάει όπως τους ημιτελικούς? δηλαδή δύο πρώτα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ μετά δύο στο Σεφ, αν χρειαστεί τέταρτο, και αν πάει στα πέντε, το πέμπτο ΟΑΚΑ?..ή θα πάει ένα-ένα όπως πέρσι?:):!:

Ένα - ένα

Δυστυχώς η ομάδα μου δε μου γεμίζει το μάτι τον τελευταίο μήνα. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευκαιρία να μας μπει στο μάτι με break.

αν δε σπάσει το οακα φέτος ο γαύρος πραγματικά δε ξέρω πότε θα το κάνει.

…οκ, αύριο είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι είναι καθοριστικό:):!: