Ο Μπαρτζωκας φταιει για τα 9μετρα τριποντα και τα μπασιματα αλα εξοδος μεσολογγιου. οκ.
δε βλεπεσαι ρε μλκ γαυρε.απελπισια δλδ.
Φυσικά και φταίει κ για αυτό joker. Αν και αναφερομουν στη γκρίνια όχι στα σουτ, αλλά ναι φταίει κ κει. Εξω έπρεπε να τον είχε το Σπανούλη, τα είχε σπάσει.
Συν οτι έπρεπε να είχε σχεδιάσει επιθεση της προκοπής. Τεσπα τέτοια ωρα τέτοια λογια.
…παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο 4ο δεκάλεπτο, και σουτάραμε απ’τα 9 μέτρα#-o…εεε τά’θελε ο κώλος μας[-X
:):!:
Εδω συμφωνουμε. Δεν το εχει εκει μεσα γαμω το διαολο, εγκλημα ειναι να τον αφησει εξω στο τελος ή υπαρχει καποια συμφωνια? Για την επιθεση της προκοπης, ε, πιστευω οτι μια απο τις κορυφαιες ομαδες της ευρωπης 100% εχει πλανο απο πριν για τετοιες καταστασεις, αλλα αμα αλλος παιζει παραπανω για τον εαυτο του παρα για την ομαδα τι να το κανεις? Να μπει ο Μπαρτζωκας να του παρει τη μπαλα απ τα χερια? Στα αρχιδια μου να εχει η νικη τη δικη σου υπογραφη, θελουμε [B]απλα νικη[/B] και ας το βαλει και ο Αγραβανης!
Και οκ, δυο ευρωκουπες με τα απιθανα τριποντα του σηκωσαμε, δε ξεχναει κανεις. Αλλα αφου το ξερεις οτι εισαι χεσμενος εκει μεσα,παρολο που δε σου εχει πιασει τιποτα γυρναμε τον αγωνα, καταστρεφεις την επιθεση στο 51-53, εχε την γαμημενη αξιοπρεπεια να αφησεις την επομενη επιθεση σε καποιον αλλο, δε θα σου πει κανεις τιποτα αν φυγουμε απο εκει μεσα με το διπλο…
Και επισης απλα σεβασμος στον Hail to England Στρατο που μαζεψε τα ασσυμαζευτα στο 2ο δεκαλεπτο.
Σπανουλης-Μπαρτζωκας για ακομα μια φορα υπαιτιοι για το χαλι.Και αφου(λογικα) δεν πρεπει και δε γινεται να φυγει ο πρωτος,ας ξεφορτωθουμε επιτελους τον αλλον,με τα ανεκδιηγητα και αναριθμητα λαθη μεσα στη χρονια.Αποκλειστικα αυτοι οι δυο ειναι οι υπαιτιοι για την ξεφτιλα δυο χρονια τωρα απεναντι σε εναν πεθαμενο βαζελο,δε γινεται,απλα δεν μπορουν και οποιος δεν αναγνωριζει την τεραστια υπαιτιοτητα του Μπαρτζωκα,που εχει χασει 10 ματς με τον ιδιο ακρβως τροπο,απλα εθελοτυφλει.
ποιον προτεινεις για αντικαταστατη?
Αγγελου.Πριν λιγο καιρο θα ελεγα Μπλατ,αλλα τωρα νομιζω οτι ειναι αργα.Πλεον,μεχρι και ο Κατσικαρης μου φαινεται ιδανικοτερη λυση,τουλαχιστον δε θα ειναι τοσο ξεροκεφαλος και δε θα κανει τη δικαιολογια επιστημη.Αναρωτιεμαι τι δικαιολογια θα σκαρφιστει και σημερα ο Μπαρτζω.
Ας δουμε πως θα πάνε τα υπολοιπα ματς κ μετά θα γίνει η σούμα. Το ματς καταφέραμε κ το γυρισαμε με σωστη κυκλοφορία της μπάλας κ καλη πάσα. Στο τέλος πάμε να το παρουμε με πεθαμενα σουτ απο το γαμο του καραγκιόζη? Ε για αυτό λέω οτι οκ καταλαβαίνω, θέλει να σουτάρει ο Σπανούλης να το πάρει, αλλά δεν… Οποτε παίξε όπως επαιζες,τι το γαμας? Δωράκι κάναμε τη κούπα σήμερα φοβάμαι.
Έλρικ, έλεγες κάτι;
Χάλι πάλι σήμερα , 2-4 ματς μένουν για να δούμε αν θέλουμε και προπονητή εκτός από 4-5 μεταγραφές.
άξιοι της μοίρας σας ρε φίλε τι να πω. η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Αφού σας τα χω πει από πριν:
Δε πα να γαμηθούν όλοι τους λέω εγώ. Τη δευτέρα πάντως για κανέναν λόγο δεν κατεβαίνω ΣΕΦ.
Ας μη χάνουμε την αισιοδοξία μας, Κυριακή τελειώνουν οι δημοτικές εκλογές και ο σπανούλης θα συγκεντρωθεί … Και επίσης…Ας πει κάποιος στον Σπανούγαλο ότι δεν είναι τόσο καλός όσο νομίζει. Και αν τσινίσει, ας του υπενθυμίσει ότι χωρίς τον ΛΟ δίπλα του δεν έχει πετύχει τίποτα.
Και Μπαρτζώκα και λοιποί, αν πρόκεται να αλλάζετε 7 φορές χρώματα πριν καν πατήσετε παρκέ καθίστε σπίτι . Δεν θα σας κακολογήσει κανείς. Ο Γιαννουζάκος με μεγαλύτερο τσαμπουκά έπαιζε…
κι εγω βλαστημαω απο χθες που εδωσα το 10ευρω για τη δευτερα
καταντησε αηδια πλεον το θεμα, απο περυσι εχουμε χασει 15 ματς στο οακα με ακριβως τον ιδιο τροπο, εναν καθυστερημενο πιθηκο να χαμε στο παγκο κατι θα χε σκεφτει να κανει περα απο το να ξεφυσαει και να μπινελικωνει παιχτες διαιτητες χριστους παναγιες και δε ξερω γω τι αλλο
ενα γαμημενο ποσταρισμα του μασιουλη-πεκοβιτς πρεπει να κοψει και να κρατησει το σπανουλη στο παγκο στα 3 τελευταια λεπτα.
Και ο λογος που δεν θα κατεβεις ΣΕΦ? Επειδη ο Σπανουλης ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ και ΧΕΣΤΗΣ??? Ολοι μεσα την Δευτερα να κανουμε το 1-1,ακομα δεν χαθηκε τιποτα.
και για να το πω και πιο αναλυτικα…
ΣΠΑΝΟΥΛΗ εισαι μεγαλος ΜΑΛΑΚΑΣ και μεγαλος ΧΕΣΤΗΣ ρε μεγαλε.
Δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθει να αποδειξει καθε φορα μεσα στο ΟΑΚΑ. Για αλλη μια φορα χασαμε το ματς απο τα σουτ απο τα 9 μετρα. Ποιος νομιζει οτι ειναι τελος παντων? Θελεις 10 δευτερα για την επιθεση,εισαι 2 ποντους μπροστα και κανεις την ιδια μαλακια 2 φορες…3ποντο απο το γαμο του καραγκιοζη. Εκατσαν και τα 2 κρισιμοτατα λαθη του Περπερογλου και για αλλη μια φορα τον φαγαμε στον κωλο. 1/20 3ποντα οι ζελες και παλι δεν πηρες το παιχνιδι. Τετοιες ευκαιριες λιγες φορες. Δευτερα ολοι μεσα να κανουμε το 1-1 και βλεπουμε.
Μπαρτζωκα μυρωδια, ελπιζω να ειναι τα τελευταια σου παιχνιδια και του χρονου να εχουμε σοβαρο προπονητη στον παγκο
Σπανουλη,σκουπησε τα κακα σου και παιξε επιτελους οπως πρεπει απεναντι στην πρωην ομαδα σου…
O λόγος είναι ότι τυχαίνει να έχω δουλειά και δεν έχω καμία όρεξη τρέχω φάληρο με την ψυχή στο στόμα για να δω μπάσκετ χειρότερο από αυτό που παίζαμε στο γυμνάσιο. Στ’ @@ μου και το 1-1 και οι κούπες.
Οκ,δεκτη η αποψη σου,αν και δεν συμφωνω ως προς το τελευταιο κομματι…
Σε τετοια ματς αλλωστε, δεν νομιζω να περιμενει κανεις να δει μπασκετ επιπεδου,ειναι ντερμπυ και ολοι θελουν να κερδισουν. Στο ποδοσφαιρο,εχεις δει ποτε μπαλαρα με τους ζελες? Παρα πολυ λιγες φορες. Τεσπα,ο καθενας εχει την αποψη του.
Κοίτα, ότι στα ματς αυτά πονάνε τα ματάκια μας, πονάνε…
Και στους τελικούς πριν 3-4 χρόνια πήγαινε το σκορ στους 85 ποντους και χαιροταν ο κοζμος μπάσκετ…
Άσχετο ότι πάλι τον πίναμε…