Ολυμπιακός

Ακριβώς τα ίδια συναισθήματα ! Πήρε και 8% η ελιά για να βγάλουν κι αλλο το λάδι. Τελικά ο βαζέχα βγήκε ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγω δεν κοιταζω αν βγηκε ο Μωραλης, ο Μπεος, Ο Ψηνακης και οτι αλλος ασχετος υπαρχει. Το θεμα ειναι να κανουν δουλεια. Εαν δεν κανουν δουλεια, εμεις ολοι που τους ψηφισαμε ( οι Ελληνες εννοω γενικοτερα ) θα ειμαστε για αλλη μια φορα αξιοι της μοιρας μας.
Στην Ζαχαρω αν δεν κανω λαθος, εβγαλαν για δημαρχο καποιον ο οποιος ειναι υποδικος και εχει καταδικαστει για απατες, οι υπολοιποι μας πειραξαν? Εδω πηραν 9% τα χρυσα αυγα…
Τι ειναι χειροτερο λοιπον,ο φασισμος ή η ασχετοσυνη?
Παμε να κανουμε σημερα το 1-1 με τους ζελες και για τους δημους κτλ εχουμε 4 χρονια μπροστα μας να τους κρινουμε…

Απόψεις σαν την παραπάνω είναι αυτές που βγάζουν τέτοιους δημάρχους. Έλα μωρέ και τι έγινε αρκεί να κάνουνε δουλεία (προς όφελος ποιου δε ξέρουμε). Αν ο οπαδός του Ολυμπιακού την χθεσινή μέρα δεν κατάλαβε ότι το πολιτικό σύστημα τον εκμεταλλεύτηκε, ή άφησε να τον εκμεταλλευτεί μπας και κερδίσει κάτι ο ίδιος (πρωτάθλημα-δουλειά-μεταγραφές-γόητρο) τότε το πρόβλημα είναι μεγάλο.

Χθες ήταν από τις μέρες που το σύστημα απέδειξε πως δεν χρειάζεται πια μεσάζοντας. Περνάει απευθείας σε αυτούς που κάνουν κουμάντο. Και φυσικά ήταν μία από τις πολύ άσχημες ημέρες των υγειών φιλάθλων του αθλητισμού γενικότερα…

Προφανως και δεν καταλαβες ή δεν διαβασες την αποψη μου. Ειπα οτι ολοι αυτοι ειναι ασχετοι,αλλα απο την στιγμη που τους ψηφισε ο κοσμος, το θεμα ειναι να κανουν δουλεια. Τους κραζω,δεν λεω καλα εκαναν. Εγω δεν ψηφιζα Πειραια και ουτε ψηφισα καποιον απο αυτους, αλλα αυτα ειναι τα αποτελεματα,τι να κανουμε? Και ξαναλεω, εδω πηραν 9% τα χρυσα αυγα που ολοι ξερουμε τι ειναι, ο Μπεος και ο Μαρινακης ειναι που θα μας κανουν να μην τους ψηφισουμε?
ΘΡΥΛΕ ΚΑΝΕ ΤΟ 1-1 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΖΕΛΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Οποτε δηλαδή αν δώσουν δουλεια σε 1000 ή 10000 άτομα και πχ ειναι πιο καθαρή η πόλη , ολα καλα ; Και ας ειναι Χρύση Αυγή , Μώραλης , Μπεος , ΠΑΣΟΚ (εκει και αν ξέρουμε τι σκατα ειναι ! ) ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όχι όχι, no politica. Πάνε για το 1-1 σήμερα στο ΣΕΦ. Δε θα υψωθεί κανένα πανό υπέρ του Μώραλη. Μόνο στο Καραϊσκάκη σηκώσανε τα λάβαρα.

αλλα αυτα ειναι τα αποτελεματα,τι να κανουμε?

να καταδικάσεις, να βρίσεις όποιον ξέρεις και ψήφισε, να μην στηρίξεις, να αλλάξεις ομάδα (νταξ το 'χεσα)

Βλέπω, όχι απλά ξέρεις τι παίζει με τη Χρυσή Αυγή, μέχρι διάλεξη δίνεις. Πολιτικέ μου αναλυτή εσύ

Τι εγινε, σου θιξαμε το κομμα?

Ναι μεν,αλλα…εχεις δικιο και δεν εχεις δικιο σε αυτην την αποψη. Ειμαστε προβατα ομως,δυστηχως και αυτο δεν θα αλλαξει ποτε…

Ο ΠΑΟ έχει κατέβει για να χάσει και τα ζώα πετάνε κροτίδες (για να πανηγυρίσουν και την εκλογή τους δημάρχου υποθέτω). Πόσο εύχομαι να το διακόψει και να γίνει το 0-2.

…έτσι είναι, προφανώς ο Π.Α.Ο. έχει επιλέξει να πάρει τα παιχνίδια στην έδρα του…θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σπάσει την έδρα…κάνει ουσιαστικά ότι έκανε και η Ρεάλ…για τις κροτίδες τι να πω…ποσο μαλάκες είναι πια:):!:

…από που είναι ο μαρκαδόρος:?: :stuck_out_tongue:

…καλή άμυνα, και πάθος απόψε…αλλά ο Π.Α.Ο. μάλλον κράτησε δυνάμεις, για Ο.Α.Κ.Α.

:):!:

Εγω παντως σημερα ειδα μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας των 2 ομαδων, αν παιξουμε ετσι στο ΟΑΚΑ μπορουμε να παρουμε το παιχνιδι με μεγαλη ανεση. Εδω πηγαμε να παρουμε το πρωτο που δεν πιασαμε ουτε το 70% της σημερινης αποδοσης. Παντως αν χασουμε αυτο το πρωταθλημα απο αυτον τον ντεφορμε και χωρις λυσεις Παναθηναϊκο ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Αυτος ηταν Θρυλος…ετσι πρεπει να παιξουμε και την Πεμπτη και να τελειωνει το θεμα του πρωταθληματος. Προσοχη με τις επιλογες θελει,καθαρο μυαλο ( ΑΚΟΥΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗ?? ) και η νικη ειναι δικη μας.
Απορια. Μα καλα,τι γινεται με τον κοσμο? Οπως και στο οακα ετσι και χθες, το γηπεδο δεν ηταν γεματο…

Να στη λύσω εγώ την απορία Βασίλη μου :!:

Οι παναθηναϊκοί δεν πήγαν γήπεδο γιατί απ’ τη στιγμή που η πορεία στην Ευρωλίγκα τελείωσε με τον τρόπο που τελείωσε, η χρονιά θεωρείται αποτυχημένη ό,τι και να γίνει με το πρωτάθλημα. Υπάρχει τεράστια απογοήτευση και μια αίσθηση τύπου “τι να μας πει τώρα και το πρωτάθλημα”. Προσωπικά δε θυμάμαι τον εαυτό μου να αντιμετωπίζει τελικούς Α1 με τέτοια απάθεια και αδιαφορία όπως φέτος. Για τους φυσιολογικούς οπαδούς το πρώτο μέλημα είναι να ξαναφτιαχτεί μια ομάδα που θα εμπνέει και θα συναρπάζει και τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Στο γήπεδο τις προάλλες πήγαν κατά κύριο λόγο οι ακόλουθοι του Τράκη κι αυτοί που έτσι κι αλλιώς, ό,τι και να γίνει, θα είναι εκεί.

Και οι ολυμπιακοί δεν πήγαν γήπεδο γιατί εδώ που τα λέμε ποτέ δεν πήγαιναν και πολύ :!:
Θέλω άλλωστε να πιστεύω ότι κι εκεί η πλειοψηφία είναι μη λοβοτομημένοι και δεν τους λέει και πολλά όλη αυτή η ιστορία.

Ουκιτς χωρίς πόδια, ραιτ χωρίς σουτ, μπράμος και κάρυ ντεφορμέ όσο δεν πάει, γκιστ τραυματίας, λάσμε χειρότερος από πέρσι, διαμαντίδης στα 34, παππάς και γιάνκοβιτς σχεδόν εκτός ομάδας και “προπονητής” ο μαχητής της γλυφάδας… Κοινώς [B]ο χειρότερος Πάο της 20ετίας[/B] τους κάνει γιογιορίνο στο ΟΑΚΑ . Τι να κάτσεις να δεις ; Τον Σπανούλη να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και τους υπόλοιπους να χέζονται πάνω τους ;

Γράκχε δε μας ξέγελάς, ξέρουμε ότι τα λες αυτά για γούρι :!:

Σοβαρά τώρα, αν (λέμε ΑΝ) κάτσει και πάρουμε το πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας εννοείται θα το χαρούμε, ακόμα κι αν παίζουμε με ένα κακέκτυπο του ΠΑΟ (η Νίκη Μπάκουλη ίσως διαφωνεί με αυτό βέβαια, καλύτερο ρόστερ στην Ευρώπη κτλ). Να ξέρουμε και ποιοι είμαστε έτσι, δεν το παίζουμε αφ’ υψηλού και “ελα μωρε ποιο πρωταθληματάκι, τώρα” λες και το χουμε κλειδωμένο κάθε δυο χρόνια μίνιμουμ.

Αλλά ναι, θέλω να πιστεύω ότι στις κερκίδες του ΣΕΦ έχει μορφοποιηθεί μια ομάδα φιλάθλων (αμφιβάλλω αν μιλάμε για πλειοψηφία, αλλά σίγουρα είναι αρκετά μεγάλη) που χαίρονται πολύ περισσότερο τα ευρωπαϊκά ματς.

Εδώ και 2 χρόνια κακοποιούμε το άθλημα στα μεταξύ μας ματς (σε Ελλάδα τουλάχιστον). Τα παιδικά μας τμήματα να έπαιζαν, περισσότερο θέαμα θα βλέπαμε. Ποιος μπασκετόφιλος θα δώσει λεφτά (πέρα από αυτούς των διαρκείας) για να πάει να δει ένα ματς που προβλέπεται να είναι [B]άσχημο[/B]; Εγώ τουλάχιστον (που έτσι κι αλλιώς δε μπορώ να πάω) δεν έχω διάθεση ούτε σε free streaming να τα δω αυτά τα ματς. Extended highlights κάποια στιγμή την επόμενη μέρα και μου είναι αρκετό. Αν έχουμε 2-3 σερί ματς που συνδυάζουν πάθος με θέαμα και αγωνία, τότε νομίζω πως και το ΣΕΦ αλλά και το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτα.

Στα αμφίρροπα ματς στην Ευρώπη ζητάς από την ομάδα σου μια καλή άμυνα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Στα αμφίρροπα ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ εδώ και 2 χρόνια, ζητάς μια καλή επίθεση στα τελευταία 2 λεπτά από την ομάδα σου.

Για το ΣΕΦ ισως ο κοσμος να φοβαται κι’ολας γιατι τοσα χρονια εχουμε τους γνωστους 100 που στα παιχνιδια με τον ποα τα κανουν μπαχαλο. Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν παει ο κοσμος του Ολυμπιακου επειδη δεν ειναι Ευρωπη. Θελουμε το πρωταθλημα και γηπεδο πρεπει να ειναι γεματο, δεν υπαρχει δικαιολογια.
Οσον αφορα τα καπνογονα και ολα αυτα που αναψαν χθες…φταινε οι προεδροι που τοσα χρονια δεν εχουν βαλει μυαλο. Οσο φωναζαν απο τα μεγαφωνα μην αναβετε τιποτα θα τιμωρηθουμε, τοσο και πιο πολλα αναβαν. Ε ρε πουστη, τους βλεπεις, ξερεις ποιοι ειναι,μαγκωσε τους να τελειωνουμε και απαγορευσε τους την εισοδο σε ολα τα γηπεδα,να σου πω εγω μετα. Τοσα χρονια αυτη η ομαδα τιμωρειται για 50-100 ζωα,ελεος πια.