Ολυμπιακός

Μας βγηκε η ψυχη στο 4ο δεκαλεπτο, δεν γινονται αυτα, απιστευτα πραγματα… Επιτελους ομως καταφεραμε και πηραμε το διπλο στο ΟΑΚΑ μετα απο 21 χρονια σε τελικους. Τεραστια νικη, παμε την Κυριακη για πρωταθλημα, πολυ δυσκολο να το χασουμε πλεον, αλλα με αυτα που βλεπω ικανους τους εχω. Κορυφαιος και ψυχαρα ο Πριντεζης, εκπληκτικος και ο Πετγουεϊ, ενω και ο Σπανουλης εκανε μαλλον το καλυτερο παιχνιδι του στο ΟΑΚΑ απο οταν ηρθε στον Ολυμπιακο. Εκανε λαθη, αλλα σκοραρε 14 ποντους, πετυχε κρισιμα καλαθια και ηταν καθοριστικος για την νικη.

Οσο για τις δηλωσεις Τρακη τι να πω? Απλα κλαιω… Μιλαει για την διαιτησια σε ενα ματς που η ομαδα του βαρεσε 22 βολες οι οποιες την κρατησαν στο ματς, σαν μηχανισμα υποστηριξης σε ετοιμοθανατο… Και εγινε και επιθεση στον Σχινα μετα το τελοςτου αγωνα. Ο,τι και να πεις τα λογια δεν μπορουν να εκφρασουν το επιπεδο γελοιοτητας…

Μην είστε τόσο άδικοι ρε. Ο Μπαρτζω με όλα τα στραβά του, απέναντι όντως σε μία ομάδα πολυ κακή, έκανε κάτι που δεν έχουν καταφέρει ρόστερ 6πλάσιου μπάτζετ και προπονητές φτασμένοι…

Και μπορεί οντως να είναι ο κύριος φταίχτης για τις ήττες φέτος (και πέρσι) στο ΟΑΚΑ, δεν μπορούμε ομως παρα να του αναγνωρίσουμε πως τα μελετάει τα παιχνίδια (εκ των υστέρων) και προσπαθεί να αλλάξει πράγματα. Π.χ. σταμάτησε τα ποσταρίσματα του Ματσιούλις βάζοντας πιο πολυ στο ματς τον Σιμονς με συγκεκριμένες οδηγίες στις παγίδες. Επίσης έδωσε σαφείς εντολές σήμερα να φυγει οταν ήταν δυνατό η πρώτη πάσα απο τα χερια του Σπανούλη, κατι που έφερε αρκετά καλά σουτ και κυκλοφορία. Στο ματς στο ΣΕΦ όπου έλειπε ο Γκιστ έπαιξε αποκλειστικά με Πρίντεζη κ.ο.κ. Θέλω να πω πως τα ψάχνει τα ματς.

Εγώ ασχετα από το τι θα γινει τελικα στους τελικούς τον πιστεύω πολυ και θέλω να μείνει. Ισως θα πρέπει να εχει καποια βοήθεια στις μεταγραφές που δείχνει πως δν το χει. Δεκτό αυτό =Ρ

ρε συ δεν λεω οτι ειναι κακος προπονητης, αλλα οχι αλλη αδικαιολογητη γκρινια καθε τρεις και λιγο. εχει καταντησει πιο γραφικος κι απο το μετσοβο.
εν τω μεταξυ αν του καθοταν του παναθηναικου στο τελος η φαση με διαμαντιδη λασμε και ισοφαριζε, παλι θα γκρινιαζε κτλ κτλ. τεσπα για εμενα επρεπε να ειχε παρει κανα ταιμ αουτ, να αλλαξει καμια επιθεση. και οχι να τους αφησει τους δικους μας χαλαρους να ριχνουν παλι τριποντα λες κ δεν τρεχει κατι αν χασουμε ολη τη διαφορα.

Σάμι για το χτεσινό ματς είσαι άδικος.

Ξεκινάει το 4ο δεκάλεπτο, χάνουμε 2 ελεύθερα τρίποντα, μετά μέσα σε 5-6 λεπτά έχουν γίνει 1-8 τα φάουλ (άρα δε μπορείς να παίξεις και την πιο δυνατή άμυνα) και όπως και να το κάνουμε, στο ΟΑΚΑ παίζεις και κάποτε ο Γιαννάκης (τον οποίο επίσης εκτιμώ, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα) ήταν στο +14 και έχασε τελικά με 9. Τότε βέβαια έγινε κανονική σφαγή για να έρθει το ματς στα ίσα, χτες ας πούμε ότι το καρπούζι είχε πολλά κουκούτσα και “τυχαία” πέσανε όλα από τη μία πλευρά. Δεν μιλάμε για εξώφθαλμα πράγματα πάντως.

Ίσα-ίσα, στο 4ο δεκάλεπτο εμένα μου φάνηκε ότι η ομάδα είχε ψυχραιμία και δεν την έπιασε θάλασσα παρότι το ματς στράβωνε συνεχώς. Και η επίθεση του Σπανούλη στο τέλος, ήταν ότι πιο σωστό έχει κάνει εναντίον του ΠΑΟ εδώ και 4 χρόνια.

Άσχετα με όλα τα παραπάνω, πρέπει να είναι κατανοητό ότι ακόμα ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και ότι αυτός ο τραγικός, ο ψόφιος, ο χωρίς προπονητή ΠΑΟ, είναι πάντα ο ΠΑΟ και το διπλό στο ΣΕΦ το έχει άνετα.

λοιπον δεν ειδα ολη την 4η περιοδο, αλλα τα τελευταια 3-4 λεπτα.
οταν βλεπω οτι η διαφορα εχει πεσει τους 8 και απλα συνεχιζουμε με μια αμηχανια στις επιθεσεις και η διαφορα να συνεχιζει να κατεβαινει, τοτε το πιο λογικο ειναι να παρεις ενα ταιμ αουτ να κοψεις και λιγο τον αερα των αλλων εστω.
αυτο δεν εγινε και η διαφορα πεφτει στους 2 κι απο λιγο να ειχαμε ισοφαριση. οκ αν ειχε γινει εγω δε νομιζω οτι θα νικουσαμ μετα. ηταν φανερο το αγχος απο ενα σημειο κ μετα πλην του σπανουλη που ηθελε ετσι κι αλλιως να παρει την επιθεση, κι ευτυχως την εκανε σωστα αυτη τη φορα, με ντραιβ δηλαδη αντι να ριξει κανα τριποντο απο τα 8 μετρα.
εκεινο το ματς του γιαννακη που λες δεν θελω να το θυμαμαι. 5 βηματα ειχε κανει ο αλλος κ δεν το εδιναν τι να λεμε τωρα.

Κι εγώ θεωρώ ότι δεν διαχειριστήκαμε άσχημα το 4ο δεκαλεπτο. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να τρέχουμε σαν τα κατσίκια δεν μπορούσαμε, έτσι κι αλλιώς, αφού άμυνα δεν μπορούσαμε να παίξουμε…λίγο η πίεση παραπάνω, λίγο το αρχέγονο κόμπλεξ…δεν θέλει και πάρα πολύ…αν και στο τέλος αποδόθηκε δικαιοσύνη…θα ήταν μπασκετικό κρίμα να κερδίσει αυτή η ομάδα αυτό το ματς και δεν το λέω με κανένα κόμπλεξ.
Και συμφωνω με κρισπ ότι μπορεί να κάνει το διπλό στο σεφ την Κυριακή. Όχι τόσο άνετα, όσο λέει, αλλά μπορεί…

2 ματσ δεν είδα, 2 ματς πήραμε. Συνεχίζουμε έτσι. Μεγάλη πίστη για διπλό του Τράκη στο ΣΕΦ. Νομίζω έτσι δεν έχουμε χάσει πρωτάθλημα από τον Πάο, οπότε να η μεγάλη ευκαιρία να ξεφτιλιστούμε :stuck_out_tongue:

ΠΟΣΟ ΘΕΟΣ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΠΟΣΟ…

Εννοειται οτι δεν ειμαστε ακομα πρωταθλητες, το ματς της Κυριακης ειναι πολυ επικινδυνο και οι παικτες μας θα πρεπει να παιξουν χωρις αγχος γιατι αλλιως το εχουμε δει το εργο…

…εύκολο ή δύσκολο τώρα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, και αν αυτό το διαχειριστεί σωστά , θα πάρει τον τίτλο…αν μου ανζωθούν, τον ήπιαμε:):!:

Καλημέρα.
Εγώ έχω άγχος για το σημερινό.

Υπομονή λιγες ώρες κ θα δουμε. Σίγουρα δε θα είναι ευκολο. Ο Παναθηναϊκός θα ερθει να τα παίξει όλα για όλα.

Το σημερινο ειναι πολυ δυσκολο,εγω φοβαμαι πιο πολυ το κομπλεξ της ομαδας και το πιθανο χειρουργειο παρα τον ΠΑΟ στην κατασταση που βρισκεται.Αν παιξουμε το μπασκετ μας θα το καθαρισουμε ευκολα.
Αν το παρουμε απο Δευτερα πλεον ειναι πιθανο να υπαρξουν αρκετες εξελιξεις,οχι μονο στους απεναντι αλλα και σε εμας.

Ε ναι, μην τα ξαναλεμε. Αλλαγές θα γίνουν σίγουρα.

Eννοω ακομα και απο παγκο μερια.Αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι θα ειναι οπωσδηποτε αποφαση των αδερφων.

…με πολύ λόου προφίλ μας έρχεται ο Π.Α.Ο. απόψε, και αυτό με φοβίζει περρισότερο:):!:

Ποσο χαλια ρε? Ημαρτον.

Το απόλυτο μηδέν στο πρώτο ημίχρονο. Δύσκολα γυρνάει αν συνεχίσουν έτσι. Ρεζίλι :stuck_out_tongue:

Μπαρτζω ετοιμάσου. Ουτε με το αμάξι βόλτα στον Πειραιά δεν θα έρχεσαι ,έτσι και χάσουμε σημερα .

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. 43 πόντους σε ημίχρονο ο φετινός ΠΑΟ. Πιο looser πεθαίνεις.

Ο Μπαρτζώκας φταίει μονο ;

Sent from my iPhone using Tapatalk