Νταξ και λαφαγιετ και ντιλεινι δεν χωρανε διοτι ενας απο τους δυο θα αχρηστευτει στην πραξη. Και οι δυο θελουν χρονο μεσα για να αποδωσουν. Εκτος βεβαια αν μειωθει τοσο πολυ ο χρονος Σπανουλη
Οι Σπανούλης, Λαφαγέτ, Σλούκας θα είναι η βασική μας τριάδα στο 1-2. Μάντζαρης, Χριστοδούλου,Κατσίβελης θα συμπληρώνουν. Λογικά την πρόταση στο Ντιλέινι την κάνανε απλά για να πιέσουν τον Μάντζαρη.
θα γουσταρε κανενας αλλος να δει παπαπετρου 2αρι(νομιζω του ταιριαζει πιο πολυ σαν θεση και σωματοτυπος/ικανοτητες παρολο που τα βγαζει περα στο 3 πανεμορφα) και να παιρναμε ενα αλλο 3αρι να πλαισιωσει λοτζεσκι?
και γιατι να μη παει ο Λοτζεσκι στο 2 που ειναι και κοντυτερος και να παρουμε εναν να πλαισιωσει τον Παπαπετρου;
Αφήστε παιδιά, πάω εγώ στο “2” που είμαι και φτηνός και στο “3” βάζουμε τον Έλρικ.
ελρικ μονο τρομος κατω απ το καλαθι.
…κιεγώ πάω στο 4-5άρι, που έχω και εκτόπισμα:D…ειδοποιήστε τον Μπαρτζώκα…κλείσαμε το ρόστερ:p :!:
τελικα ο ντιλεινι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν
διετες συμβολαιο
Αυτό που είναι ανεξήγητο είναι ότι θα έδιναν δήθεν 1,5 εκ για δύο χρόνια στον Ντιλέινι, αλλά η αμέσως επόμενη επιλογή -κάποιος Κάρλον Μπράουν- δεν κοστίζει ούτε το 1/5.
Όπως πέρσι που ο Μπαρτζώκας για να δικαιολογήσει την επιλογή Κόλινς έλεγε “θέλαμε να αγοράσουμε είτε τον Νέλσον του Αστέρα είτε τον Κουκ της Λιέτουβος αλλά δεν τους πουλούσαν, οπότε καταλήξαμε στον τιτάνιο Μάρντι”.
αμα υπαρχει πλανο βρε παιδι μου…
Οκ το πιάσαμε το υπονοούμενο , οι Αγγελόπουλοι εχουν πάρει τις αποφάσεις τους (απλά δεν τις ανακοινώνουν σε εμάς) και προχωρούν με βάση αυτές. Σπανούλης, Πρίντεζης είναι για πώληση και αυτοί ; Τα 2 αυτά συμβόλαια είναι το μισό μας μπάτζετ …
Παντως για να ειμαστε δικαιοι, το οτι επαιξε γερα το ονομα του Ντιλεινι, δεν σημαινει οτι οντως δεν ενδιαφερθηκαν αρχικα. Μικρο κασε ειχε, θα του προσφεραν παραπανω σιγουρα, αλλα ενταξει βρεθηκαν οι Ρωσοι και του δωσαν μια καραβια χρηματα. Τι να κανανε οι αφοι. Μαλακες θα ηταν να πλειοδοτουσαν σε εναν υποσχομενο μεν Αμερικανο, που δεν εχει δοκιμαστει ομως καν σε υψηλο επιπεδο.
Θελω να πω, πως οι προπονητες και οι διοικησεις δεν υποσχονται τεραστια μπατζετ και ψαχνουν (και ρισκαρουν) για καλες περιπτωσεις με χαμηλο κασε. Το οτι ερχονται μετα οι ΡωσοΤουρκοι και τους μπουκωνουν στο χρημα ενω την ιδια στιγμη οι δημοσιογραφοι μας ενημερωνουν οτι ‘‘ο ταδε βρισκεται πολυ κοντα σε ΠΑΟ/ΟΣΦΠ’’ νομιζω οτι εκθετει λιγο αδικα τις διοικησεις στα δικα μας ματια.
Μα το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν ήρθε ο Ντιλέινι, σιγά την τεράστια απώλεια δηλαδή. Καλός παίκτης αλλά όχι και τοπ επίπεδο.
Το πρόβλημα είναι η παρακάτω (παράλογη) λογική:
- Γεια σας θα ήθελα μια Μερσεντές
- Α, κύριε, μας την πρόλαβε άλλος
- Α, οκ, θα ήθελα τότε μια ΒΜW
- Και τη BMW δυστυχώς την πρόλαβε άλλος
- Ναι ε; Καλά τότε δώσε μου ένα Fiat Punto
Ναι ισχυει οτι αυτο ισως ανεβαζει τις προσδοκιες, αλλα παιζει και να μη το κανουν για να πουλησουν ‘‘σανο’’ ξερω γω. Μπορει οντως απλα να ρωτανε (και καλα κανουν απο τη στιγμη που ενας παικτης βρισκεται στην αγορα) και αυτο να φουσκωνεται λιγακι προς τα εξω. Δεν το εχουμε δει και στη μπαλα που σκανε φαξ με το κιλο στις ομαδες αδιακριτως απο μανατζαραιους και γραφουν την επομενη οι φυλλαδες ‘‘βομβα με Ροναλντινιο’’; Καπου στη μεση πρεπει να βρισκεται η αληθεια. Το μονο σιγουρο ειναι πως πλεον τα 800αρια συμβολαια θα ειναι πολυτελεια, απο κει πρεπει να ξεκιναμε.
ΥΓ. Τωρα αν μας περνανε για τοσο ηλιθιους να μας ταζουν Α και να σου φερνουν Γ ενω ξερουν απο την αρχη πως μονο Γ μπορουν να φερουν, τοτε ειναι οντως αθλιοι επιχειρηματιες και τσαμπα ασχολουμαστε
Επ ωπ, ανανέωσε ο Γιώργαρος ο Πρίντεζης μέχρι το 2017.Επιτέλους κάτι ευχάριστο…
μεσα σε 5 λεπτα ανανεωσε…
…είναι ευχάριστο να μένει ο Ελληνικός κορμός, και παίκτες-ψυχάρες σαν τον Γιώργο:):!:
Καλοριζικος!
Δεν παίζει . Έβγαλε ανακοίνωση πριν λίγο η Μονακό για ανανέωση συμβολαίου . Μην τρελαθούμε κιόλας …