…δεν έχεις άδικο, αλλά μάλλον θα φύγει ο Μανωλάς…σιγά μην χάσει τα λευτά ο χοντρούλης:):!:
δε ξερω τι μαλακιες ελεγε ο σπαθας αλλα το αιγαλεω ειχε να παρει σφυριγμα απο οταν ηταν β εθνικη το 2000.
Ο Ολυμπιακός πήρε τον Φέισα από την Παρτιζάν με 3 εκατομμύρια.
Η Μπενφίκα πήρε το Φέισα από τον Ολυμπιακό με 4,5 εκατομμύρια.
Ο Ολυμπιακός πήρε τον Σέποβιτς από την Παρτιζάν με 3,5 εκατομμύρια.
Η Μπενφίκα πήρε τον Σάμαρη από τον Ολυμπιακό με 11 εκατομμύρια.
Εγώ τους Φέισα+Σέποβιτς+Σάμαρη δε θα τους κοστολογούσα πάνω από 6 εκατομμύρια ?. Γενικώς, τα νούμερα που παίζουν σε αυτές τις 3 ομάδες δεν τα περίμενα.
…το εντυπωσιακό νούμερο είναι του Σάμαρη, και θέλω να τον δω να αποδεικνύει, ότι το αξίζει:):!:
Γνωστός στους μανατζαρεικους κύκλους λεει οτι ο Σαμαρης θα παίξει σε ομαδα ακόμα πιο καλη απο μπενφικα σε κανα δυαρι χρονια . Εγω του το εύχομαι να παει όσο ψηλότερα γίνεται .
Μα έντεκα μυρια γιουρος ; Άρε Βαγγέλη για υπουργός οικονομικών εισαι
Ειδικά αυτό είναι απο τα μεγαλύτερα ψέμματα που μας έχει πει ο Βαγγέλας.
Τα δώσαμε στην Παρτιζάν πέρσι και μας πείραζαν φέτος τα 8 που ζήταγαν οι Ολλανδοί για Φίνμπο, ή τα 5 που ζήταγαν οι Βέλγοι για Βόσεν κλπ.
…εννοείται ότι ο Σέποβιτς δεν πήγε ούτε 500.000 ευρώ:):!:
15 μυρια για τον Κωστακη στη Ρομα τελικα. αν οντως ισχυει ειναι καλη κινηση, θα μαθει καλυτερα τη θεση στην ιταλια και μετα αν αντεξει κι θελει ας ανεβει κι αλλο οπως ο παπασταθοπουλος.
ο χοντρος εχει κανει τη τυχη του σε ενα χρονο με 3 Ελληνες. μιλαμε για 40 εκατομυρια μεσα σε 8 μηνες.
…είναι η μεγάλη αντίθεση για την τύχη? απ’την μία των Μήτρογλου, Σάμαρη, Μανωλά, και από την άλλη Τάτου, Κολοβού, Αυλωνίτη, Παπάζογλου?..άραγε που θα κάτσει η μπίλια για Μπουχαλάκη, Καραμάνο και άλλους?..οι άλλοι νέοι Έλληνες, πιο απ’τα δυο παραδείγματα θα πάρουν για το αν θα έρθουν στον Ολυμπιακό…αυτό της Ευρωπαικής καθιέρωσης, ή το άλλο του δανεικού στον Πανιώνιο και τον Εργοτέλη?
:):!:
Ο Καλτσάς της Βέροιας είναι Παιχταρας . Αν παει να τον πάρει θα τον πουλήσει 30 εκ ευρω τον παιχταρα . Ο νταλας μιλάει !
Μάλιστα, πλέον το θέαμα που έχει να προσφέρει ο γαύρος του μαρινάκη είναι πόσα λεφτά θα πουληθούν οι παίκτες, όχι τι μπάλα θα παίξει η ομάδα. Ενδιαφέρουσα και ανανεωτική προσέγγιση για το άθλημα έχω να πω.
Πάλι καλά που τα γράφει κι ο Κρις και δεν χρειάζεται να γινόμαστε κακοί.
Και το χειρότερο είναι ότι από τον Ολυμπιακό η νοοτροπία αυτή επεκτείνεται και προς “τα κάτω”.
Μη γκρινιάζετε ρε, πάει για Ποντόλσκι με τα λεφτά που πήρε για Σάμαρη και θα πάρει για Μανωλά ο χοντρός…
Ο Πόλντο θα πάρει τον Πόντολ(σκι).
Λογικό το βρίσκω, ναι.
Όχι σοβαρά σε οπαδοσάιτ πέτυχα αναπαραγωγή μιας φήμης από Τουρκία μεριά ότι και καλά είμαστε εκ των διεκδικητών του Ποντόλσκι τώρα που φεύγει απ’ την Άρσεναλ. Και δεν καταλαβαίνω γιατί να πάει Γιουβέντους αντί να 'ρθει στο λιμάνι 
Τούρκοι και Ιταλοί ανέκαθεν έγραφαν τις μεγαλύτερες μπαρούφες. Όσο για τον Μανωλά, σίγουρα έχει βελτιωθεί ο άνθρωπος, αλλά απο το πρώτο ματς, εκείνο με τη Σάλκε στο Καραϊσκάκη μέχρι και σήμερα, ποδόσφαιρο αλάνας έπαιζε, αυτό είχε μάθει, αυτό μπορούσε. Γενικά επικίνδυνος για αμυντικός ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια. Στο καλό να πάει, του εύχομαι να γίνει ο νέος Νέστα. Απο εκεί και πέρα στα δικά μας, το κλασικό, παίρνουμε, δίνουμε? Ξεκινήσαμε με 3 παιχταράδες παγκοσμίου κλάσεως (εκλογές) και καταλήξαμε στον Μπενίτεζ. Αλλά κυρίως αυτό που πονάει είναι ο σχεδιασμός. Όπως πάντα θα ξεκινήσει η προετοιμασία με άλλους βασικούς και επειδή γουστάρουμε θα πουλήσουμε και 2-3 (άντε και 4) βασικούς τέλος Αυγούστου για να τρέχουμε σαν μουρλοί να βρούμε άλλους.
Κρίμα και για τον Μπεργκ, άντε σιδερένιος γιατί κάτι τέτοιοι κάνουν τον περίπατο ποιο δύσκολο. Άμα τους χάσουμε και αυτούς να το γυρίσουμε στο κρίκετ.
Εγώ αυτό σκέτο δεν το καταλαβαίνω. Καλά ρε Γιούβε, τι ζήλεψες? Την τακτική της Μίλαν?
…πάντως το γεγονός ότι απ’την μία μοσχοπουλάμε παίκτες, και από την άλλη δανείζουμε άλλους σε ομάδες της σούπερ - λιγκ, εγώ το εξετάζω μόνο σαν τρόπο προσέγκισης των Ελλήνων παικτών απ’την ομάδα…δηλαδή ο Σάμαρης προφανώς θεωρεί σωστή την επιλογή του νά’ρθει στον Ολυμπιακό, ενώ οι Τάτος - Κολοβός όχι:):!:
δε με νοιαζει τι θα γινει στα ματς με την μεγαλη πουτανα, αρκει να τα τελειωσουμε με 8 παικτες.
Έρχονται νέες εφτάρες(;). Όλοι στο τηγάνι να δούμε τα μεγαλύτερα καντάρια μπάλα που έχουν απομείνει στο σύγχρονο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Α, ρε Αντρίκο.
δευτερό-τρίτοι φέτος, εκτός αν μας κάτσει καλό πρόγραμμα…