σαβιολα στην ελας βερονα. φημες λενε οτι ετοιμαζει βαλιτσες και ο κυρ σαββας

Έχει ενώσει τους οπαδούς όλων των ομάδων ο Βαγγέλας! :lol:
Άρα ισχύει κανονικά ε?
κλαμα με τις απαντησεις κατω απο τα αρθρα του redplanet
γυρναω σημερα στο σπιτι και τι να δω? με πουλησε στη Ρομα ο Μαρινακης!
Με τόσους αντί που έχει βρει ο Μαρινάκης φέτος δεν θα με εξέπλητε να έβρισκε και τον αντίχριστο
“Παρκάρω με αλαρμ έξω από το λιμάνι του Πειραιά να πάρω τσιγάρα από το περίπτερο και μέχρι να μου δώσει ο περιπτεράς τα ρέστα, είχαν πουλήσει το αμαξι μου στη Ρομα.”
[SPOILER]
[/SPOILER]
Τα ίντερνετς έχουν πάρει φωτιά

Eσεις ειστε που τοσα χρονια κραζετε οτι οι προπονητες αποτελουν την ευκολη λυση ως αποδιοπομπαιοι τραγοι κι οτι οι παιχτες ειναι παντα στο απυροβλητο. [-X
Οι κινήσεις του χοντρού μου δίνουν την εντύπωση ότι ετοιμάζεται να την κάνει. Θα τσεπώσει και τα φετινά λεφτά του τσου-λου πρώτα. Μπορεί να πέφτω έξω βέβαια, θα δείξει.
Το κακό είναι ότι είχε μια ομάδα στρωμένη που με λίγη τύχη θα μπορούσε να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη αλλά τώρα με τόσες αλλαγές άντε να βρει χημεία. Προβλέπω με την Ατλετικο να κλαίμε.
Παρόλα αυτά από την στιγμή που Σαβιόλα και Αβρααμ δεν υπολογίζονταν από τον Μιτσελ, δεν βρίσκω τον λόγο για την γκρίνια. Οι ίδιοι τόσο καιρό γκρινιάζουμε γι αυτούς τους παίκτες ότι δεν κάνουν κτλ. Ο Χολέμπας ήθελε να φύγει από περσι δεν γίνεται να τον κρατήσεις με το ζόρι και Μανωλάς, Σάμαρης τους δίνεις με κλειστά μάτια με τόσα λεφτά.
Σε γενικές γραμμές έχω εμπιστοσύνη στον κοουτς οπότε θα κάνω υπομονή.
παιδες σας χαιρετω, απο αυριο θα γραφω στο rocking.it στο thread της roma. με πουλησε ο μαρινακης κι εμενα…
ciao…
Μα περκέ;;;
Μη φύγκεις, ε…
τουλαχιστον γεμισες τα ταμεια της ομαδας ή σε εδωσε τσαμπα?? 
Έτσι όπως πάει ο πρόεδρας θα πουλήσει και τον Πρίντεζη
Kαι είπεν Αυτώ ο Αβραάμ:
-Ει τουλάχιστον αγαπάς με, άφες μοι νυν, ου δυναμαι παραμένειν, ο ων γαρ εκπαιδευτής εστί διακείμενος εχθρικά προς εμέ…
Και συγκινηθείς τα μάλα (ο χοντρός) απεκρίθη τω Αβραάμ:
-Ύπαγε τέκνον μου. Η εμή σκέψις έσεται μετά σου. Φευ! οι κάλλιστοι αποχωρούσι. (και φράγκο δε θα βγάλω)
Ησπάσθησαν αλλήλοις. Δάκρυ εν εκύλησε επί των οφθαλμών αυτών, Αβραάμ τε έκλεισεν την θύραν και απεχώρησεν.
Ο έτερος δε, απέμεινε μόνος. Τεθλιμμένος. Αριθμούσε τα δάκτυλά εαυτού, εξέλιπαν έτι χρήματα, ω παίκται Πειραιώται. Έκραξεν δε τω γραμματεί αυτού…
-Νεξτ πλιζ…γουΐ νιντ κας…
[I]Προς Ηλιθίους, εξηκοστής μεταγραφής, Κήτους, το ανάγνωσμα[/I]
κλαίω.
[B]Μέσω Ολυμπιακού στην Έβερτον ο Ενέν
Η Έβερτον ανακοίνωσε τον δανεισμό του 18χρονου βέλγου επιθετικού, Ενέν από τον Ολυμπιακό για την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.[/B]
Απέκτησε τον Νταβίντ Ενέν, από την Άντερλεχτ τον οποίο όμως τον έδωσε δανεικό [B]αμέσως [/B]στην Έβερτον.
θα πρεπει να φτιαξω πολλες επιστολες φαίνεται…
Το ρόστερ του Ολυμπιακού για την σεζόν 2014-15:
Κασάμι, Μποτία, Αφελάι, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Μήτρογλου, Μιλιβόγεβιτς, Γιαννούλης, Φορτούνης, Μαζουακού, Γκαζαριάν, Αυλωνίτης, Αμπιντάλ, Ελαμπντελαουί, Ντοσεβί, Μπουχαλάκης, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Μανιάτης, Εντινγκά, Ντομίνγκες, Μέγκιερι, Φουστέρ, Ολαϊτάν, Διαμαντάκος, Χουτεσιώτης.
…έλα να ποντάρουμε στις τιμές που θα πουληθούν:D
…Τοξικε κλαίω και σφαδάζω:lol3: …φτιάξε και άλλες επιστολές
[B]THE FEAST OF THE BEAST[/B]
:):!:
πρεπει να με εχει ακουσει ολη η πολυκατοικιααα…:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3: