Ολυμπιακός

Αυτόν τον Μποτία ρε παιδιά πραγματικά πως τον πήρατε? Άνευρος εντελώς, Άλμα ανύπαρκτο. Δεν ξέρει που πατάει. Παραπατάει. Σε κάθε γκολ που χω δει να τρώτε είναι μέσα. Απίστευτη περίπτωση

σοβαροι παιχτες και πλανο ειναι για αδερφες

Μόνο ο Σπανούλης έπαιξε χτες και λίγο ο Ντάνστον. Ελπίζω να ενισχυθούμε με κανάν παίκτη για το τοπ 16 και να μην περιμένουμε μόνο την επιστροφή Πρίντεζη,Λοτζέσκι.

Συμφωνουμε για αλλαγη των Πετγουει και Λαφαγετ?Ειδικα ο δευτερος ειναι τεραστια απογοητευση και εχω βαρεθει να τον βλεπω να παιρνει 8 τριποντα σε καθε ματς ολα εκτος λογικης και σιγουρα οχι ελευθερα.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πρέπει να έχουν αποφασίσει ποιο είναι το φετινό ταβάνι του Αγραβάνη , τι μπορεί να δώσει ακόμα ο Χάντερ, ποιος είναι ο ρόλος των Σλούκα-Μάντζαρη ,για ποιο λόγο πήρανε το Λαφαγέτ και πόσα λεφτά είναι διαθέσιμα για διορθωτικές κινήσεις.

Την δουλειά του Λαφαγέτ ,πίεση στην μπάλα, μπορεί να την κάνει και ο Κατσίβελης. Στην περιφέρεια πλέον μας λείπει πάρα πολύ το καλό τρίποντο και το drive. Δεν ξέρω πόσο θα μας καλύψουν η επιστροφή Λοτζέσκι και η βελτίωση του Ντάρντεν σε αυτά το κομμάτια.

Στους ψηλούς, μόνο οι Πρίντεζης και Ντάνστον αντέχουν σίγουρα στα δύσκολα. Ο πρώτος είναι ακόμα εκτός και δεν ξέρουμε πότε θα είναι έτοιμος και ο Ντάνστον ακόμα προσπαθεί να επανέλθει στα περσινά του επίπεδα.Ψιλοχάος.

Ας περιμένουμε κανά μήνα, να δούμε και τι θα γίνει με τον Πάο και βλέπουμε…

Αφού έπρεπε να κάνουμε μια ήττα για να μην έχουμε τα περσινα!!! :stuck_out_tongue:
Πετγουει είπαμε, για άμυνα καλός με προϋποθέσεις. Εγω θυμαμαι οτι οταν ειχαμε καλό Λο ακόμα κι οι μαλακιες του Σπανούλη δεν φαινόντουσαν. Μετα απο αυτον το χάος. Οκ ο Λαφαγιέτ σε σχεση με Κόλινς είναι πιο καλός, αλλά αυτό με τα τρίποντα είναι ενα θέμα.
Επίσης το μεγαλο μείον είναι το 3ο σέντερ, ο Καββαδας δεν…

Πετυχημένες αλλαγές ξένων έχουμε να κάνουμε από εποχές Ίβκοβιτς, από τότε δηλαδή που παίζαμε με Λούκας και Χάουαρντ .

…ναι αλλά αν πρέπε να γίνουν τότε πρέπει να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές…δεν μας παίρνει για άλλες λανθασμένες επιλογές:):!:

Μετα απο την τραγικη εμφανιση στην Μαδριτη, πολυ καλη εμφανιση σημερα με Κερκυρα, στα 2 ματς που εχουμε παιξει στις 15:00 φετος, σημερα και με Πανθρακικο και με πολλες αλλαγες στην 11αδα παιξαμε ωραια μπαλιτσα. Θετικη εμφανιση απο Μπενιτες, μακαρι να ειναι σε καλη κατασταση και να μην τρωμε αναγκαστικα στην μαπα τον φετινο Μητρογλου.

Φοβερά τελειώματα, στράηκερ-δολοφόνος :!:

Για να δούμε την Τετάρτη ποιός θα ξεκινήσει…
Έχω την εντύπωση πως όλο το πρόβλημα φέτος στα αποδυτήρια ξεκινάει από τον Μήτρογλου και τη νοοτροπία “Θα παίζω και ντεφορμέ και όπως γουστάρω”

…φαντάζομαι μούτρα ο Μήτρογλου αν δεν ξεκινήσει…και μετά αν μπει αλλαγή και πετάξει κανά μπαλάκι, φαντάζομαι τι πιστολίδια θα ρίξει:):!:

Πάντως λέτε μαλακίες όσοι κράζετε τον Μήτρογλου ότι και καλά δε δουλεύει στην προπόνηση και όλα τα σχετικά. Ορίστε, εδώ τον βλέπουμε να εξασκείται στη χαρακτηριστική του κίνηση η οποία απ’ την αρχή της σεζόν χαρίζει συγκινήσεις σε όλο το λαό του Ολυμπιακού.

Άσχετο:

[SPOILER]Θυμίζω οτι με τον Πανθρακικό ήταν στημένο.
Όπως και προχτές το Over του Βάζελου. Βούηξε ο τόπος[/SPOILER]

[SPOILER]Στο επόμενο ματς του Ραούλ Μπράβο με κάποιον από τους πρωτοπόρους, μέχρι κι εγώ μπορεί να παίξω over[/SPOILER]

Η καλύτερη άμυνα όλων των εποχών.

ρε άντε που ειρωνεύεσαι. τόσα κοψίματα εχει κάνει ο σαλπιγγιδης

…-5…να ανείξω το καλοριφέρ:?

:):!:

Μπαρτζώκα φύγε.

…ο Σούλης είναι διαθέσιμος:?: :slight_smile: :!: