Ολυμπιακός

Μη στεναχωριεσαι stef, θα διώξουν τον Μίτσελ τώρα κι ολοι θα πετάνε μετα…

…τέτοιοι είμαστε, θέλουμε τον Ζαχοβιτς να βρίζει, και τον Μπιγκόν να χαμογελάει και να σκύβει το κεφάλι#-o

:):!:

Ναι ο μιτσελ φταίει για τους άμπαλους . Ντουρμαζ λεει ! Ρε κατι απατεώνες !!!

Ας μου εξηγήσει κάποιος συνοπτικά, αν είναι εύκολο, γιατί ο Μίτσελ είναι προ εξόδου απ τον Ολυμπιακό…

Αν είναι λόγω του θέματος που προέκυψε με κάποιες “ντίβες” και αντί να τον υποστηρίξουν τον σουτάρουν, τότε δεν υπάρχει καμία ελπίδα και δύσκολα αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε με την ποδοσφαιρική ομάδα πια…
Ας είναι καλά το μπασκετάκι που έχει δώσει και χάρες

Απλό ρεμπελ.
Δεν βάζει τα παιχτακια του ραιολα . Σου λεει κάτσε κύριε Βαγγέλη μας , τόσα φράγκα έβγαλες απο δικούς μου παίχτες .
Δέχεται πίεση ο Βαγγέλης ( στην τσέπη )

Το καλοκαίρι που του φόρτωναν τα παιχτάκια του Ραϊόλα γιατί έβγαζε τον σκαζμούλη όμως;

Ας πρόσεχε :!:

…εντάξει, δεν είπε και το πριγκιπικό ‘‘είμαστε πλήρης’’
…μόνο για την περίπτωση του Αβραάμ του δίνω ευθύνες

Του Αβραάμ δεν δίνεις ευθύνη δηλαδή? :-k πιο πολύ έφταιγε αυτός.

Γιατί έφταιγε, επειδή έβλεπε ότι θα έτρωγε πάγκο για να παίζει η ισπανική καρμανιόλα που μας κουβάλησε ο Μίτσελ;

Το χειρότερο σε πιθανή απόλυση Μίτσελ, πέρα του ότι πρόκειται για μια γελοία απόφαση, είναι ότι θα τον κάνει ήρωα στους οπαδούς, ενώ ο ίδιος έχει τεράστια ευθύνη για το σκορποχώρι που εμφανίζεται στο γήπεδο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Το ποιούς παίχτες θα βάλει ο προπονητής είναι αυστηρά δική του υπόθεση και γι αυτές τις επιλογές μαζί με την αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας κρίνεται. Η σύγχηση στην ελληνική πραγματικότητα (και όχι μονο) είναι οτι οι προπονητές δεν έχουν τον πρωτο λογο για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις γιατί τρώνε πολλά στόματα απ αυτό το παζάρι…

Οπως και να χει είναι λάθος να αλλαξεις τέτοια περίοδο τεχνική ηγεσία. Αξίζει στην προσπάθεια του Μίτσελ να βγάλει τον Μάη και βλέπουμε μετά…

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εκβιαστικα δεν παιζει κανένας. Αν ξέρεις οτι δεν είσαι πρωτη επιλογή ειτε το βάζεις κάτω κ δουλεύεις είτε την κανεις. Συγνώμη κιόλας που ο ίδιος ο Αβραάμ είχε να παίξει μπαλα ποσο καιρό κ λόγω του τραυματισμού του. Ο Αβραάμ τα βροντηξε κι έφυγε. Αν έμενε απο επιλογή του μια χαρά θα επαιζε τώρα, γιατί καλα τα λες ο ισπανός είναι παλτό. Ας έμενε να εκθέσει τον προπονητή του. Την μαλακία του την κατάλαβε παντως, οτι γέφυρα έχει πεσει τόσο καιρό αυτός την ξεκίνησε.
Φυσικά κι έχει λογο στο σκορποχωρι ο Μίτσελ. Πιο πολύ η διοίκηση με τις επιλογές της. Αν είναι να ψωνιζεις μόνο για να ευχαριστεις μανατζερς η για να πουλας σε εξι μήνες ε τοτε δεν πειράζει, άδεια εξέδρα…

Όταν η ομάδα θα σηκώνει το Europa στον ουρανό του που-διάολο-γίνεται-φέτος-ο-τελικός όλοι θα κωλοτουμπιάζετε και θα αποθεώνετε Μίτσελ-Βαγγέλα για τον σχεδιασμό που έκαναν και την οξυδέρκεια που επέδειξαν δίχως να αποθαρρυνθούν από τις αναπόφευκτες, σ’ αυτό το επίπεδο, αναποδιές. Η μόνη μαλακία είναι ότι πρόλαβε η Ίντερ τον Ποντόλσκι ως το καλοκαίρι και δεν συμπληρώνεται το καρέ δίπλα σε Ροζίτσκι-Κάμπελ (παράρτημα και η Άρσεναλ :p) και Μπαλοτέλι που πιάνουν λιμάνι σύντομα.

…πάντως μέχρι στιγμής τον Μποτία part II, για κεντρικό αμυντικό δεν έχουν βρει#-o, και σύμφωνα με τον Μίτσελ, έπρεπε να τό’χαν κάνει μια εβδομάδα πριν

Ειχα ξεκινησει να διαβαζω μεχρι αυτο το σημειο και ψιλοψαρωσα να πω την αληθεια.

…ο Δώνης έφυγε απ’τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο…ωωωχχχ:-s

Δεν το πιστεύω, τον έδιωξε κι αυτόν τελικά :!:

Λες να γίνει καμια μαλακια ;
Κανει , νομίζω λάθος ο μαρινακης . Αλλα και στο φιναλε δε βαριέσαι , εμεις την ερυθρόλευκη θέλουμε και ας ειναι και ο κυρ Σάββας προπονητής .
Επιτέλους να γίνει λίγο χεβι μεταλ η κατάσταση στο θρύλο γιατι ήμασταν πολυ χαλαροί να πουμε !

Έλα ν’ αρχίσει η πρόβλεψη για αντικαταστάτη να βγάλουμε γούστα. :stuck_out_tongue: Εγώ θέλω Χουάντε Ράμος που ήταν και στη Ντνίπρο και θα μας δώσει πληροφορίες εκ των έσω και θα τους λιώσουμε. Αλλιώς Μίκαελ Λάουντρουπ που ήταν κι αυτός σούπερσταρ παίκτης και θα γράφουν οι εφημερίδες για το “αίμα της Γιουβε και της Μπάρτσα που τρέχει στις φλέβες του και δεν δέχεται βεντετισμούς από κανέναν παίκτη”. Και ο Λεμονής βέβαια δεν πιστεύω να χαλάσει κανέναν!

…έλα να αρχίσουν να βελάζουν τα πρόβατα…

Μόνο στο μπάσκετ έχουν άποψη κι επαναστατούν…ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ…

Για Τάκη ειμαι μεσα . Λες τίποτα για Ντούσκο να γουστάρουμε ;