Ολυμπιακός

συμφωνω απολυτως και στο τελευταιο προσθετω ακομα την αναγκη για ενα τριτο σεντερ να βοηθαει τους αλλους δυο. αυτος ο καββαδας ουτε για να να μπει 10 λεπτα να ριξει μερικες ψιλες δεν κανει μεχρι στιγμης.

Eγω βλεπω με το τελος του πρωτου γυρου του τοπ 16 ανακοινωση παικτη που παιζει στο 4/5.
Κατα τα αλλα εγω ειμαι πιο αισιοδοξος σε σχεση με περσι,η ομαδα εχει ξαναβρει το dna της που βασιζεται κυριως στη σκληραδα στην αμυνα και αν μεινουμε προσηλωμενοι σε αυτην την τακτικη,αλλα εχουμε και ενα plan b αντιμετωπισης στην περιπτωση που δε δουλεψει με καποια ομαδα,μπορουμε να χτυπησουμε το πλεονεκτημα εδρας.Ολα τα λεφτα ειναι τα δυο ματς με την Εφες για εμενα.

Αυτο ακριβως, η ομαδα εχει ξανα αυτο που την οδηγησε σε 2 συνεχομενους τιτλους Ευρωλιγκας και το οποιο μας ελειπε περυσι. Σκληραδα, δυναμη και σοβαροτητα στην αμυνα.

ΜΟΝΟ ΚΑΒΛΕΣ :!:

Πάλι μελιτζανί ο Ομπράντοβιτς. Γκαντεμιά με Λαφαγέτ,αναμενόμενο με Πετ.Μπράβο τους :smiley:

H μεγαλυτερη και πιο αρχιδατη νικη μας τα δυο τελευταια χρονια!

Νταξ όχι και διετία… https://www.youtube.com/watch?v=FV3ppvSF1t0

Μπήκαμε χαζά στο 1ο δεκάλεπτο( και στο 3ο κάπως) αλλά ευτυχώς τους πατήσαμε στο δεύτερο.Μπλοκάραμε πολύ άσχημα στο τέλος, αλλά ο Σπανούλης τους έκλεισε το σπίτι και η Φενέρ έκανε μερικά παιδικά λάθη.

…τέτοιες νίκες μας κάνουν υπερήφανους:):!:

Πουλο στον γκαστονε . Βρομιάρηδες Τούρκοι , κλαρίνο παλι

…μην προκαλείς θερμό επισόδειο:D :slight_smile: :!:

Στο 4 να δω τι θα κάνουμε με Πρίντεζη να θέλει ακόμα αρκετό χρόνο(φάνηκε ξεκάθαρα ανέτοιμος σήμερα) ,με ντεμί Πετγουει και με Αγραβάνη εκτός.

Σε λίγες μέρες θα πάρουμε παίχτη στο 4-5 . Σίγουρο αυτο . Επική νίκη του θρύλου . Και να χάναμε θα το παίρναμε στα χάρτια . :wink: φιλάκια

…εεε ας πάρουμε πρώτα:):!:

@zouglau
Τις τελευταιες δυο σεζον για να το θεσω πιο σωστα.Προφανως και μιλαω για την εποχη μετα-Λονδινου.

…:lol:…δεν του κάθεται κανείς παίκτης του χοντρού…το κόβω σε λίγο καιρό να διαβάζουμε…’‘μένουμε με αυτούς που έχουμε’’…’‘δεν χρειαζόμαστε μεταγραφή για να κερδίσουμε Νίκη και Ο.Φ.Η.’’:lol: :slight_smile: :!:

…πάντως, για να πάμε στα σοβαρά, πιο πολλοί πρέπει να είναι στο φυσιοθεραπευτήριο αυτόν τον καιρό, παρά στο παρκέ… Λαφαγέτ, Ιωάννης, Αγραβάνης, Πετγουέϊ…μια χαρά είμαστε…

…τι να κάνεις έτσι πάει όλη η χρονιά…αν παίξουμε όλοι για μια φορά φέτος θά’ναι ζήτημα8O

:):!:

Κάτι ακούστηκε για καιμακογλου, αλλά το πήραν πίσω.

…κάθε τρεις και λίγο, θέμα με τον Καιμακόγλου…θα γίνει και δεν θα το πιστεύουμε:):!:

Ευτυχώς δεν υπάρχουν οδοντογλυφίδες στο σπίτι, αλλιώς θα τρυπούσα τα μάτια μου για να μη βλέπω αυτό το πράμα.

Έδιτ:

Βρε Καρύδα αγόρι μου τι προσπαθείς να βγάλεις άκρη με το κάθε νεόκοπο βλαμμένο που του 'χουν κάνει πλύση εγκεφάλου με την άμυνα και την αλλαγή ρυθμού!