Ολυμπιακός

Τσαιρέλης λοιπόν. Ρίσκο μεγάλο μου φαίνεται η κίνηση. Στα μεγάλα παιχνίδια ή που θα ξεβρακωθούμε εντελώς ή που θα βγούμε έξω και θα τρέχουμε γυμνοί με πανό για Μπαρτζώκα

…καλά για να βοηθήσει μερικά λεπτά ήρθε το παιδί…δεν αναμένω και τίποτα και το τρομερό:):!:

“Είδαμε για δεύτερη φορά μετά το παιχνίδι στο Μάλμε μια σφαγιαστική διαιτησία για τον Ολυμπιακό. [B]Τα βρωμόνερα που κάποιοι χύνουν στην Ελλάδα φαίνεται πως έχουν φτάσει και στην Ευρώπη και πρέπει να δούμε σοβαρά τι θα κάνουμε γι? αυτό[/B].”

:lol2:

Μας πολεμάνε γιατί είμαστε selling club :stuck_out_tongue:

…τον πολεμούν τον Βαγγέλα γιατί είναι παιδί δύο σε ένα:lol: :slight_smile: :!:

…αύριο ο Περέιρα θέλει να δει άντρες…για δες:ok: :slight_smile: :!:

…και τώρα χωρίς νά’χουμε κάνει μια σοβαρή επίθεση, πως νατρέπουμε την κατάσταση:?:

:):!:

Ποσό πάτο, προς το παρών, θα πιάσουμε τούτη τη βδομάδα …

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ελα ρε μαλακες, τι δευτερο γκολ πανω που μπηκε ο ΧΑΡΑ και ειχαν κλασει πανω τους :frowning:

Όταν χάνεις εύκολα και καθαρά από τον χειρότερο ΠΑΟ όλων των εποχών, μάλλον είσαι ο χειρότερος Ολυμπιακός όλων των εποχών. Μια ευγενική προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ευχαριστούμε πρόεδρε. Πρώτη φορά τέτοια αδιαφορία από όσους γαύρους ξέρω για ντέρμπυ με τον ΠΑΟ.

Μακάρι να το πάρει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα (βασικά μακάρι να το έπαιρνε ο ΠΑΟΚ, αλλά είναι κι αυτοί από άλλο ανέκδοτο), τουλάχιστον είχε ένα σταθερό και πιο σοβαρό πλάνο τα τελευταία χρόνια.

ai se tu pego και 8 λεπτά σερί στημένα άμα λάχει να μη φύγει η αειπάρθενος χωρίς να γελάσει το χειλάκι της

Δεν πειράζει παιδιά, το ματς άλλωστε ήταν άνευ σημασίας και μπροστά μας υπάρχει η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ με τη Ντνιέπρ.

Για αυτο ο Μαρινάκης έχει χάσει όλα τα ντέρμπι τα τελευταία χρόνια. δίνει βάρος στην ευρώπη

χαίρομαι γιατί υπάρχει μια, έστω και μικρή, συμπαντική δικαιοσύνη και ο ποδοσφαιρικός γαύρος παίρνει αυτό που του αξίζει.

ιν άδερ νιουζ:

“Κατά την άφιξη της αποστολής οι οπαδοί έκαναν σαφή στους παίκτες την απογοήτευσή τους από το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα και απαίτησαν νίκη-πρόκριση την Πέμπτη επί της Ντνίπρο για το Europa League.”

μετά το μπάσκετ με το βάζελο είχαν σβερκώσει σλούκα, μάντζαρη και λοιπούς, εδώ τους έκαναν σαφή την απογοήτευση :’)

έχει φτιάξει γαμώ τους υπαλλήλους ο χοντρός πάντως, well done.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΧΑΣΑΤΕ Ε

…αν έριχνε το δικό του βάρος στην Ευρώπη, θά’χαμε πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ…και αν έβαζα κιεγώ και το δικό μου θά’χα’με πάρει Διηπειρωτικό:lol: :slight_smile: :!:

O χειρότερος Ολυμπιακός όλων των εποχών με τον Μαριδάκη, που κατά τ’ άλλα είναι στην υψηλότερη θέση όλων των εποχών στη βαθμολογία της Ueffa, για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό…

Πες τα άνθρωπέ μου, ΨΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ στην ΟΥΕΦΑ έβερ λέμε, στα παπάρια μας οι απανωτές πούτσες του '15! :yahoo:

Συνέχισε το ποίημα σου , αλλά έχεις φτάσει στη 1000η σελίδα … Δεν καταλαβαίνω ποια απανωτή πούτσα έφαγες , αφού έχεις πει ότι δε σε εκφράζει ο Ολυμπιακός του Μαριδάκη , αλλά ο Αστέρας Εξαρχείων (που δίδασκε το αθλητικό πνεύμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού btw με τον Ηρακλή Περ. ) … Κατά τ’ αλλά ναι , δεν είναι κριτήριο η βαθμολογια 5ετιας της Ueffa , για το αν μια ομάδα είναι η χειρότερη όλων των εποχών , είναι το κλάμα του ChrisP στο rocking.gr για την χαμένη του αθωότητα.

Κάνεις Τάκη και Άκη υπερήφανους, μας συγκινείς όλους :!: