Διακρίνω μια αμυδρά, αδιόρατη, σχεδόν ανεπαίσθητη ειρωνεία ή είναι αποκύημα της φαντασίας μου;
Τώρα θα γίνουν όλες οι πρέπουτσες κινήσεις. Ξέρει ο Βαγγέλης. Το έγραψε και ο γαύρος. Και ο πρωταθλητής…
Διακρίνω μια αμυδρά, αδιόρατη, σχεδόν ανεπαίσθητη ειρωνεία ή είναι αποκύημα της φαντασίας μου;
Τώρα θα γίνουν όλες οι πρέπουτσες κινήσεις. Ξέρει ο Βαγγέλης. Το έγραψε και ο γαύρος. Και ο πρωταθλητής…
…άντε να το γράψει και ο Καζαμίας, και φύγαμε:D :!:
Ρε παιδια…ρε παιδια…
Τομπαιξατεκαλα αποψε…
Μπορει καποιος να μου εξηγησει το σκεπτικο του τριποντου στην τελευταια επιθεση? 5 φαουλ δεν ειχε η Λαμποραλ? Γιατι δεν πηγαν για διποντο? Σκατα εχουν στο κεφαλι?
ΓΙατί ο μόνος που μπορούσε να πάει για δίποντο ήταν ο Πρίντεζης με 0/4 βολές.
Μικρό το κακό, το μεγάλο ήταν η ήττα από Φενέρ. Τώρα έτσι κι αλλιώς πρέπει να κερδίσουμε στη Μόσχα για το πλεονέκτημα, ανεξάρτητα από το τι κάναμε χτες.
Για δεύτερο συνεχόμενο ματς (και γενικά φέτος) έχουμε τεράστιο θέμα με τα ριμπάουντ. Δε μπορεί τώρα 4 ψηλοί να μαζεύουν σύνολο 6 ριμπάουντ (λιγότερα από τα 7 του Πρίντεζη), είναι ανεπίτρεπτο.
…ανεξάρτητα με το χθεσινό, τα πράμματα είναι αρκετά δύσκολα…η ομάδα δείχνει να το παλεύει και να μπορεί να το κάνει…με τα ριμπάουντ όντως υπάρχει σοβαρό θέμα, και αν το λείσουμε θα πάμε στους τέσσερις:):!:
Σίγουρα σημαντικό ρόλο παίζει και η απουσία Πέτγουεη που λόγω άλματος βοηθάει πάντα στο ριμπάουντ. Όντως λίγη σημασία έχει το χθεσινό. Βέβαια θεωρητικά υπάρχει κίνδυνος να χαθεί και η 3η θέση, αν η Εφές κάνει 3 νίκες (η μία με εμάς, η τελευταία μέσα στη Φενέρ) και εμείς 3 ήττες (Εφές εντός και ΤΣΣΚΑ εκτός - καθόλου απίθανο, και Νίζνι εντός στο τέλος, οκ χλωμό).
Πιστεύω είναι σημαντικό το ματς με Εφές - για να ξανανέβει η ψυχολογία, να εξασφαλήσουμε τουλάχιστον την 3η θέση και να πάμε Μόσχα χωρίς πίεση και ό,τι βγει εκεί. Από την άλλη, η Εφές πλέον κινδυνεύει σοβαρά με αποκλεισμό, οπότε θα έρθει ταλιμπάν στο ματς. Ούτε ένας ματς ήρεμοι δεν μπορούμε να δούμε πια!!
Το ματς είχε σημασία χθες μόνο -αλλά σε σημαντικό βαθμό- για την ψυχολογία της ομάδας, κυρίως στο κατά πόσο μπορούν χωρίς το Σπανούλη. Εγώ μας σιχτιρίζω γιατί ήταν ένα ματς, παρόλα τα προβλήματά του, στα μέτρα μας και στα χέρια μας.
Η απώλεια του Μπρεντ είναι τεράστια στην άμυνα και φάνηκε και στα δύο ματς. Όχι μόνο στα ριμπάουντ, αλλά κυρίως γιατί, με τα απίστευτα στιβικά του προσόντα, μπορεί να παίξει λίμπερο στις περιστροφές όταν η μπάλα πάει ψηλά (κάτι που κάνει εξαιρετικά ο Μάντζαρης χαμηλά) και αυτή η γαμημένη έξτρα πάσα (που οι Τούρκοι έβγαζαν τόσο καλά στο Σεφ) θα δυσκόλευε σε μεγάλο βαθμό…
Έδιτ…κατά τ’άλλα, θα έχουμε όοοολοι άποψη για την ομάδα, αλλά την άλλη Πέμπτη στο Φάληρο, κάνα εξάρι χιλιάρικα δεν θα είναι…
…μπα πιστεύω θά’χει πολύ κόσμο:):!:
Ε, ειναι με Τουρκους, στανταρακι για θρυλο. :!:
…έχεις αγνη ψυχή εσύ…
Εγω φταιω δηλαδη;;;
για το στεφ πηγαινε, αλλα κι εσυ μεσα εισαι…
Συμφωνω οτι η ηττα απο την Φενερ μας πονεσε παραπανω γιατι κυνηγας πλεον διπλο στην Μοσχα, αλλα αν νικαγαμε την Λαμποραλ θα ηταν μια δυνατη ενεση ψυχολογιας. Πιστευω οτι το ματς χαθηκε στα ριμπαουντ και σε καποιες τρανταχτες λαθος επιλογες, οπως το τριποντο του Λαφαγιετ στην τελευταια επιθεση. Πρεπει να δουν αυτα τα λαθη και να δουλεψουν πανω σε αυτα, μην χασουμε την αυτοσυγκεντρωση και τα οσα εχτιζε η ομαδα ολη την σεζον σε 2 εβδομαδες.
…δεν έχει χάσει η ομάδα την μαχητικότητα της και αυτό είναι από τα καλύτερα νέα:):!:
Μια νίκη με 2 καλάθια διαφορά ρε αγορίνες … Και να χάσετε δεν πειράζει. Άντε να δούμε ποιοι θα παίξουν σήμερα
…θα βγει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του Σ.Ε.Φ…όποιος ξέρει καλαθόσφαιρα νά’ρθει στον αγωνιστικό χώρο…επίσης όποια γνωρίζει από ξεμάτιασμα:D :!:
Και μπράβο και εύγε και πάλι μπράβο και Ιωάννης Παπαπέτρου.
Το γύρισε ο Παπαπέτρου. Άντε να παίρνει τα πάνω του! [emoji3]
Στο διαολο κωλοπαιδα συγκινηθηκα βραδιατικα