Έχει μεταβολικό σύνδρομο, το οποίο στην αρχή της χρονιάς τον εξουθένωσε.
Παρά το Ραζνάτοβιτς, δεν θεωρώ ξεγραμμένο το Μπράϊαντ. Ο Σλούκας είναι για μένα πιο δύσκολη περίπτωση. Δεν ξέρω αν είναι καν θέμα χρημάτων και όχι ρόλου.
Η ομάδα θέλει ψηλό κανονικό, κάποιον με το στυλ του Μπατίστα, όπως ειπώθηκε (btw, μου αρέσει το στυλ του), αλλά όχι αυτόν. Σαν γεροντότερος, μου λείπει ο Τάκι, αλλά νομίζω ότι ένας καλός Τάκι λείπει από όλην την Ευρώπη.
Ο κρισπ τα είπε καλά. Τρεις από τους έξι δεν θα μείνουν, όπως φαίνεται και δικαίως. Τίμιοι, συμπαθείς, εξαιρετικοί χαρακτήρες, αλλά εδώ μιλάμε για πόλεμο, δεν παντρεύουμε τις αδελφές μας.
Τοξικέ εγώ ψήνομαι για 4αδα ψηλών Τάρλατσ, Βελπ, Φασούλα και Πρίντεζη
Όντως οι ψηλοί λείπουν από την Ευρώπη, γιατί όλοι παίζουν στο NBA .
Με το συγκεκριμένο μπάτζετ, θα πρέπει να αποδειχτούμε ικανοί στην εύρεση νέων άσημων ξένων . Δεν είναι υπεβολικά δύσκολο, αλλά μάλλον δεν το χουμε σαν ομάδα.
Αν το μπάτζετ είναι πχ, 12 μύρια και είσαι σε αυτό το επίπεδο, φρονώ ότι με μία αύξηση του 15%, ισχυροποιείς τη θέση σου. Δεν σου αγοράζει θέση στο F4, πόσω μάλλον κούπα, αλλά με αυτή την άυξηση μπορείς να καλύψεις τις αδυναμίες σου και με σωστή επιλογή και διαχείριση του υλικού να είσαι πιο ισχυρός.
Από την άλλη μεριά, δεν με ακούνε οι πρόεδροι…κάθε μέρα τους το λέω, αλλά τπτ αυτοί…
αν ειχαμε εναν γκαρντ σαν τον λο τον 3ο του λονδινου θα ειχαμε πολυ διαφορετικο παιχνιδι…αλλα τι να λεμε αυτη η ομαδα κερδισε μπαρτσα, τσσκα με 0 ξενους που μπορουν να κανουν τη διαφορα, ασυλληπτα πραματα (ακομα ειμαι περιεργος πως θα ημασταν με ντηλεηνυ, τεσπα). αν βρουν εναν αμερικανο στα γκαρντ που να σκοραρει (ε δεν ειναι και τοσο δυσκολο τι σκατα) θα ανεβει επιπεδο η ομαδα. αν μου βρειτε καθαρο 5αρι στην ευρωπη που να μπορει να κανει εστω και λιγο τη διαφορα και μπορει να χτυπησει ο ολυμπιακος, σας χαριζω χαριμπο.
[SPOILER]με αυτα και με αυτα θυμαμαι την υποσχεση που δωσαμε με ενα φιλο μου πως οταν βγαλουμε τα εκατομμυρια (που θα τα βγαλουμε) θα αγορασουμε το γυμναστικο λαρισας και θα κανουμε σκαουτιν ολο το χρονο το ncaa :p[/SPOILER]
Τεράστιοι όλοι τους, όταν βουρκώνουν οι ξένοι σου δείχνει πόσο καλό κλίμα υπάρχει. Και η αποτυχία ένα μάθημα είναι , σε βοηθάει να πας πολύ μπροστά αν τη διαχειριστείς σωστά …
βουρκωσε ο πετγουει, καταλαβε οτι δεν θα πηγαινε κιαμο μετα… :lol:
γραφουν οι τουρκοι οτι ο σλουκας υπεγραψε στη φενερ. και σε συνεντευξη των αγγελοπουλων οτι εγινε προταση κι οτι θελουν να μεινει. ελπιζω να μην κρατησει πολυ το σηριαλ ακομα αν και παραμονη των τελικων ειναι πολυ ομορφα οταν γινονται αυτα…
Αυτο παει να πει ομαδα-οικογενεια… Το κλιμα που υπαρχει στον μπασκετικο Ολυμπιακο ειναι κατι το σπανιο στις εποχες μας και το χαιρομαι με την καρδια μου.
Χθες στον τελικο του Κυπελλου στο πρωτο ημιχρονο η Ξανθη ηταν καλυτερη, αλλα ανεβηκαμε στο δευτερο, αποκτησαμε τον ελεγχο του αγωνα και δικαια νικησαμε. Η [B][SIZE=2]ΓΚΟΛΑΡΑ[/SIZE][/B] του Τσορι ηταν φυσικα ο,τι καλυτερο σε ολο τον τελικο, απο τα ωραιοτερα γκολ της χρονιας και απο τους λογους που σε κανουν να αγαπας το ποδοσφαιρο. Εξαιρετικος ο Τσορι για ακομα μια φορα, αδιαμφισβήτητα ο MVP του φετινου Ολυμπιακου. Βασικα ο μοναδικος ισως παικτης που ακομα και στις κακες περιοδους παλευε και τα εδινε ολα σε καθε ματς.
Νταμπλ λοιπον σε μια κακη ομως χρονια που η ομαδα δεν επαιξε καλη μπαλα παρα μονο σε μετρημενα ματς και με τις κινησεις της διοικησης να ξενερωνουν τον κοσμο, ευχομαι να παρουν παραδειγμα απο το μπασκετ και να βελτιωθει η κατασταση σε ολους τους τομεις.