Ολυμπιακός

Καμια ιδαιτερη αλλαγη. Στις θυρες 1-9 μπαινεις απο το πλαϊ, μαλλον για να αποφευγεται το σκαρφαλωμα των πιτσιρικιων που εμπαιναν τσαμπα. Ο χλοοταπητας ηταν εξαιρετικος. Αυτα. Παντως το διχτυ ειναι υψιστη παπαρια…

Ο Τζολε προφανως και δεν μπορει να βγαλει τη χρονια αλλα με δεδομενο οτι θα παρουμε ετοιμο αριστερο χαφ (btw, χαλαει μαλλον του Νενε) ειναι ευλογια να εχει πισω του παικτη σαν τον Τζολε. Για μενα παντως η ενισχυση πρεπει πρωτα να γινει στην αμυνα…

Πάντως για να είμαι απολύτως ειλικρινής με αυτό που είδα χθες δε μας θεωρώ κθλ φαβορί για το πρωτάθλημα, δυστυχώς.

Επαναλαμβανω οτι ειναι λαθος να κρινουμε απο τα φιλικα. Περσι ριχναμε 5αρες δεξια κι αριστερα και τελικα καναμε τη χειροτερη χρονια ολης της δεακετιας…

Πέρυσι όμως είχες έναν Ριβάλντο που σου πήρε τα μισά παιχνίδια μόνος του. :wink:

Πιο πολύ ο φόβος μου έγκειται στο ότι η ομάδα μας είναι νέα και μέχρι να δέσουμε ίσως να έχουμε μείνει πίσω.

Φυσικά και δεν κρίνω από τα φιλικά απλά μια παρατήρηση-διαπίστωση έκανα.

Θα δείξει, είναι νωρίς ακόμα ούτως ή άλλως.

χθες δοκιμάσαμε την άμυνα μας παιδιά… Αν θέλαμε να δούμε πολλά γκολ, μπορούσαμε να βάλουμε τα περσινά βίντεο με την Μπλάκμπερν και την Βέρντερ που τους ρίχναμε 5άρες στα φιλικά και χαιρόμασταν. Αυτό που είδαμε χθες, δεν ήταν η ομάδα για αγώνα του πρωτραθλήματος, αλλά μία δοκιμή για δύσκολα ματς του Champions League. Δε θα δούμε πιστεύω, ποτέ τον Ολυμπιακό με 3 αμυντικά χαφ στην Ελλάδα. Βασικά, αμφιβάλλω αν θα τον δούμε πάνω από 10 φορές μέσα στην ίδια σεζόν με τους Νούνιεζ, Ιέρο και Πάτσα στην ίδια εντεκάδα (εκτός αν ο Πάτσα γυρίσει στην άμυνα και καθιερωθεί στη θέση του Σέζαρ, δηλαδή απίθανο).

Δεν είμαι της άποψης ότι θέλουμε ακόμα 157 μεταγραφές. Φέτος κάναμε μία καλή αρχή και διώξαμε τους περισσότερους επαγγελματίες παγκίτες που είχαμε. Ότι άλλο παίκτη φέρνουμε από εδώ και περά θα είναι σα να χρίζουμε και κάποιον από το ρόστερ ως παγκίτη.

Τέρμα: Μπούτινα. Πολύ καλός και αν συμβεί (χτύπα ξύλο) τίποτα με τον Νικοπολίδη θα τον αντικαταστήσει δίχως να χολοσκάμε. Τον Σηφάκη θα τον έχουμε από φέτος ή από του χρόνου? Ας απαντήσει όποιος ξέρει στα σίγουρα πλιζ…

Άμυνα: Ζεβλάκωφ δεξί μπακ θα τον βλέπουμε σπάνια, τον κόβω τρίτη επιλογή και Πάντο 17η. Ο Μπράβο είναι βαρύ σκαρύ και για αυτό έχανε στο ένας εναντίον ενός. Σιγά σιγά θα φτιάξει η εκρηκτικότητα του. Άντζας πολύ καλός, Σέζαρ όπως πάντα. Λες και έχει άχυρα στο κεφάλι. Κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι όταν του φωνάζουν πάσα, εννοούν να φτάσει η μπάλα σε συμπαίκτη του και όχι απλά να φύγει από τα πόδια του. Τα περισσότερα κενά, όπως την κόβω την άμυνα μας, ήταν εξαιτίας των 2 μπακ και όχι εξαιτίας του διδύμου Άντζας-Σέζαρ (εξαιρείται το γκολ). Με το καιρό θα βρουν πιστεύω τα πατήματα τους.
Αν έρθει ξένο στόπερ, θα παίξει έστω σε κανά κύπελο ο Παπαδόπουλος? Αυτό πάει απορία προς όλους τους γαύρους της Sportday που έλεγαν το καλοκαίρι ότι θα είναι έγκλημα αν δε δοθούν ευκαιρίες στο μικρό και τώρα λένε ότι θα είναι έγκλημα αν δε πάρουμε άλλο στόπερ. Άποψη μου ότι για να πάρει φέτος ευκαιρία θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά ακόμα…

Κέντρο: Επιθετικά, μόνο αν η μπάλα έφτανε στον Τζόλε ή στο Λεντέσμα κάναμε τίποτα. Νομίζω ότι ήταν αναμενόμενο με την τετράδα που κατεβάσαμε. Αμυντικά, ο Στολτίδης πάντα τέτοια εποχή είναι βαρύς και έτσι αφήναμε χώρους. Τοροσίδης ή φορμαρισμένος Ιέρο, όταν θα πλαισιώνουν το Λεντέσμα θα βγάζουν το λάδι στους αντιπάλους. Όπως μας είδα, τα αμυντικά μας χαφ, προσπαθούσαν (ανεπιτυχώς ακόμα) να στείλουν τις αντίπαλες επιθέσεις στα άκρα για να αναλάβουν τα μπακ την εκεί δουλειά. Αν όντως έτσι στήνεται η αμυντική μας φιλοσοφία, το στόπερ που βγαίνει πρώτο δε μας είναι αναγκαίο. Γενικά, όπως μας κόβω η εντολή είναι το στόπερ που βγαίνει πρώτο να είναι το… αμυντικό χαφ. Τόσα και τόσα δοκιμάσαμε στο Champions League… Ας το δούμε και αυτό! :stuck_out_tongue:

Επίθεση: Λίγα πράγματα. Ο Νούνιεζ είναι καλός, αλλά φαίνεται ότι είναι για αναπληρωματικός του Καστίγιο. Κωσταντίνου, τον λατρεύω ως εργαλείο στο γήπεδο και δε μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Ακόμα είναι βαρύς, αλλά και πάλι μονομαχία δεν έχασε. Μεγάλο κεφάλαιο για το φετινό Ολυμπιακό ο Κύπριος.

Πολύ καλή ομάδα ο Πανιώνιος και σχεδόν ίδια με πέρσι. Μη ξεχνάμε ότι τερμάτισε μέσα στην 5αδα του Πρωταθλήματος πέρσι. Μπράβο σε όποιον έκλεισε το φιλικό. Κενά φάνηκαν πολλά και καλό είναι που τα είδαμε. Τα κενά δε διορθώνονται με μεταγραφές, αλλά με προπόνηση. Όποιος λέει το αντίθετο είναι λαϊκιστής και απλά θέλει να πουλήσει η εφημερίδα του. Με έναν αντικαταστάτη του Καστίγιο και ένα χαφ που σκοράρει (αριστερό ή δεκάρι) έχουμε κλείσει επιθετικά για το θέμα Ελλάδα. Μετά, αν έχουν μείνει λεφτά, ας αγοραστεί και ένα στόπερ γιατί αν διώξουμε το Λεμονή, ο επόμενος θα κλαίγεται ότι δεν έχει ένα μαντουμαναδόρο…

Ειλικρινά, φέτος δε με νοιάζει αν δε πάρουμε το πρωτάθλημα. Τόσα πήραμε και πρέπει να πάρει και κανένας άλλος. Ας χτίσουμε όμως έστω φέτος την ομάδα που θα σαρώνει την επόμενη δεκαετία και που θα γιγαντώσει τον Ολυμπιακό και στην Ευρώπη…

Έχοντας παρακολουθήσει τον ¶ντζα από κοντά τα τελευταία δυόμισι χρόνια μπορώ να σε επιβεβαιώσω για το ακριβώς αντίθετο. Για`μενα είναι καλύτερος του Σέζαρ.

Συμφωνω σχεδον σε ολα με Καρβου εκτος απο 2 πραγματα:

1. Ο Παπαδοπουλος ειναι 15 χρονων. Αντε σε κανα κυπελλο η σε κανα ματς που κερδιζουμε με 4-5 γκολ να μπει. Αρκει προς το παρον να προπονειται με την πρωτη ομαδα, του δινει αρκετες εμπειριες. Γιατι αν μπει σε καποιο ματς και κανει πχ. ενα σοβαρο λαθος και φαμε γκολ, θα του ριξει πολυ την ψυχολογια. Και η ψυχολογια ειναι το Α και το Ω για τον σεντερ μπακ. Αυτος που θα ηθελα να δω να παιρνει χρονο συμμετοχης ειναι ο Ματσουκας που ειναι φορ και να χασει και 2-3 γκολ δεν τρεχει και τιποτα…

2. Ο Νουνιες ειναι μεγαλη μεταγραφη. Πιστευω οτι θα αφησει εποχη…

O Παπαδοπουλος δν μπορει να παιξει φετος πουθενα.

Ο Νουνιεζ ειναι πολυ καλη μεταγραφη αλλα οχι και να αφησει εποχη.

Μπορει να μην ειμαι πολυ αντικειμενικος γιατι μου θυμιζει Ζιοβανι (στο ελαφρως πιο γρηγορο)…

αν παίζει ο Παπαδόπουλος και στο πρωτάθλημα, ειλικρινά δε θα με πειράξει καθόλου. Έτσι κι αλλιώς ο Σέζαρ στην Ελλάδα σε κάθε ματς κάνει 2-4 γκέλες (ανάλογα με τη δυσκολία του αγώνα). Δε θα με πειράξει αν αυτά τα λάθη τα κάνει ο Παπαδόπουλος λόγω απειρίας. Αλλά ακόμα αφήνει πολύ εύκολα τη θέση του και πρέπει να μαζέψει εμπειρίες μέσα από τις προπονήσεις (δεν είναι λίγο να μαρκάρεις τη μία τον Κωσταντίνου και την άλλη τον Κοβάσεβιτς… έστω και σε προπόνηση).

Ξέροντας όμως τον Ολυμπιακό και επειδή θυμάμαι και την προηγούμενη θητεία του Λεμονή που είχε ανεβάσει από τις ακαδημίες 6 μικρούς και κανένας δεν έπαιξε ούτε στο κύπελο, δεν είμαι τόσο αισιόδοξος ότι θα τον δούμε πολλές φορές. Αν τύχει καμιά γελοία κλήρωση, ίσως τότε να παίξει. Υπάρχει λόγος πιατεύω που οι μόνοι μικροί που έβγαλε ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια είναι ο Ελευθερόπουλος και ο Καστίγιο, ενώ ο ΠΑΟ έχει βγάλει τόσους και τόσους. Και δεν είναι άσχετο με το ότι εμείς έχουμε τόσα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, ενώ ο ΠΑΟ μόνο ένα. Εύχομαι να βγω ψεύτης και να βρει χρόνο συμμετοχής και ο Ματσούκας και ο Μήτρογλου (ο 5ος επιθετικός μας όταν αποκτηθεί και ο αντί-Καστίγιο) και ο Παπαδόπουλος (όταν δε θα έχουμε αμυντικό, το 90% των γαύρων, όταν θα σκέφτεται την 11άδα που θα κατέβαζε, μέχρι και το Ζεβλάκωφ, πριν το Παπαδόπουλο…).

Στον Ολυμπιακό είχαμε συνήθως 2 ειδών επιθετικούς.
α) επιθετικούς με εμπειρία (δηλαδή γέροι) και τόσο μεγάλη κλάση (δηλαδή για να ήρθαν στον Ολυμπιακό, ακόμα πιο γέροι) που δε χρειαζόταν προπονητής για να σκοράρουν ενάντια στο χαμηλό επίπεδο του ελλ. πρωταθλήματος
β) επιθετικούς με καλά στοιχεία που χρειαζόταν να δουλευτεί η ομάδα καταλλήλως από τον προπονητή ώστε να εκμεταλλευτεί η ομάδα τα πλεονεκτήματα τους και έχουμε αυτό που λέμε “καλοκουρδισμένη ομάδα”…

Ο Νούνιεζ νιώθω ότι ανήκει στο β και υπενθυμίζω ότι προπονητής είναι ο Λεμονής, που στα 2,5 χρόνια του στην ομάδα, παρά τα τόσα σεντερ φορ που πέρασαν από τα χέρια του, πάντα ο Αλεξανδρής με το Ζιοβάνι ήταν το επιθετικό δίδυμο.

Προσωπικά, και εμένα μου αρέσει ο Νούνιεζ και πιστεύω ότι αν μας βγει ο παίκτης θα πουληθεί και για καλά λεφτά σύντομα. Αλλά το ότι ήδη ψάχνουν αντιΚαστίγιο δείχνει ότι ούτε ο Ίβιτς που τον έφερε δε τον υπολογίζει για βασικό φέτος…

ΥΓ. Εννοείται ότι οτιδήποτε γράφω αυτή τη στιγμή είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν είμαι ο Αλέφαντος για να ξέρω ποια μεταγραφή θα μας βγει και ποια όχι…

ΥΓ2. Πάλι πολλούς παίκτες δεν έχουμε μαζέψει στο ρόστερ ή είναι η ιδέα μου?

ΥΓ3. Ο Σηφάκης θα έρθει σε εμάς από φέτος ή από του χρόνου?

λοιπον απο ολα αυτα που διαβασα στο thread για τον χθεσινο αγωνα συμφωνω σε ενα πραγμα που ειπε και ο karvou δλδ οτι και να μην παρει ο γαυρος πρωταθλημα δεν εγινε και τιποτα εξαλλου τοσα εχουμε παρει , αυτο που περιμενω φετος απο τον ολυμπιακο ειναι να δω επιτελους να παιζουν σωστο και καλοδομιμενο ποδοσφαιρο , εχω σκυλοβαρεθει να βλεπω τοσα χρονια μπαλα . οποιος φιλος ή ακομα και οπαδος του γαυρου πιστευω οτι αυτο θα ηθελε και οχι ενα ακομα πρωταθλημα . ο ledesma απ οτι ειδα ειναι πολυ καλος πασερ και βλεπει χωρο αλλα μαρκαρει κι ολας . πιστευω οτι θα κανει καριερα .
Σεζαρ :καλα ρε γαμωτο αυτος ο ανθρωπος δεν μπορει να σκεφτεται τι πασα κανει ?? και μετα να την κανει . ελεος ποια δεν τη παλευει το παιδι πουθενα.:stuck_out_tongue:

Νομιζω παντως οτι τον αδικουμε τον Σεζαρ. Εκανε οντως κακο παιχνιδι αλλα ηταν απλα ενα φιλικο και δευτερον πηρε την κεφαλια στη φαση της ισοφαρισης. Η ισοπεδωτικη λογικη δεν ειναι καλη…

1. εισαι στη χωρα που ολα ισοπεδωνονται (στο σεζαρ θα κολλησουμε:p )

2. ο σεζαρ αδικει μονος του τον εαυτο του με την προχθεσινη του εμφανιση (αν και φιλικο )

το θεμα παντως δεν ειναι μονο να γκρινιαζουμε συνεχως αλλα να δουμε και ποδοσφαιρο κατα τη γνωμη μου μηπως και παει αυτο το αθλημα μπροστα μετα απο πολλα χρονια .

ΥΓ : ΘΡΥΛΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!:offtopic:

Καλημέρα,
επειδή έτυχε να εξυπηρετήσω τον φίλτατο Σέζαρ το μεσημέρι της ημέρας του φιλικού, να σας πω το εξής:
Το παληκάρι ΔΕΝ κάνει για ποδοσφαιριστής! Αν τον κέρναγα κανα δυο μπύρες θα μού’λεγε κι άλλα για τα γούστα του. Κάθε φορά που η κουβέντα αναφερόταν σε γυναίκες έπιανε τα καλαμπαλίκια του! Την προηγούμενη φορά που είχε έρθει, είχε μαζί του μια τελειωμένη ελληνίδα την οποία πρέπει να την είχε “ικανοποιήσει” στο έπακρο! Το παληκάρι έχει έρθει να κάνει τη ντόλτσε βίτα του! Πιστεύω πως ανήκει στην ίδια κατηγορία απατεώνων ποδοσφαιριστών (?) όπως και ο αγαπητός Φλάβιο του “αιώνιου” που δεν άφηνε μπαρ για μπαρ κ οφείλει την “ένδοξη” καριέρα του στον πολύ μάγκα μανατζερ που έχει! Μπορεί να έχουν κ τον ίδιο!

Για τον πιτσιρικά εσένα μπορεί να μην σε πειράξει, για σκέψου όμως στο πρώτο λάθος του πως θα αντιδράσουν οι σκληροπυρηνικοί “φίλαθλοι” που πάνε γήπεδο όχι για να δουν μπάλα, αλλά για να ξεδώσουν και τι επίπτωση θα έχει αυτό στην ψυχολογία του παίκτη.

Για Σηφάκη, απότι διαβάζω θα τον έχετε από φέτος. Γιαμενα είναι υπερεκτημημένος. Γενικά πιστεύω πως δεν είστε καλυμένοι στη θέση του τερματοφύλακα, γιατί θεωρώ πως ο Νικοπολίδης ΄πλέον έχει φάει τα ψωμιά του και δεν το λέω λόγω ηλικίας, αλλά λόγω εμφανίσεων, τον Μπούτινα, που τον είχα δεί σε ένα ματς με την εθνική Κροατίας καθώς και στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, δεν μου φάνηκε και πολύ σόι, αλλά δεν θα εκφέρω γνώμη γιατί από δύο αγώνες δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα, ενώ ο Σηφάκης έχει κάποια προσόντα αλλά δεν είναι σε καμμία περίπτωση έτοιμος και θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσει τα στανταρ ενός καλού ευρωπαίου κιπερ.

Κανενα σχεδιο αναπτυξης στο παιχνιδι του Ολυμπιακου. Απο δω κι απο κει η μπαλα, γιομες κλπ μεχρι να βρεθει καποιος στην περιοχη.
Ο Νουνιες θα ειναι βασικοτατος φετος και πρωτος σκορερ του Ολυμπιακου απο τους ηδη υπαρχοντες. Ο Μπραβο ανεβαινει ενω ο Λεντεσμα ειναι πολυ αργος και ειναι κριμα αυτο γιατι ξερει πολυ μπαλα, παρα πολυ μπαλα. Πολυ καλος σημεραο Ζεφλακοφ.
Τζορτζεβιτς-Πατσατσογλου ασχολιαστοι. Ανυπαρκτοι επιθετικα, δεν μπορουν να κανουν τιποτα για να προωθησουν το παιχνιδι της ομαδας.

Μεγαλη μπαλα σημερα ο ολυμπιακος…

πραγματι…

Πολυ καλος ο Λεντεσμα και ο Νουνιεζ σημερα.Κατι ελεγε και ο Μπραβο με τον Αντζα.

Οι αλλοι σκατα.

Αντε ρε παλιοβαζελακι δες την ομαδα σου. (πλακα κανω μην κραξης (πολυ:p ):stuck_out_tongue: )

εν μερη και ο ζεβλακοφ εβγαλε μια - δυο καλες σεντρες και ο τζολε παλεψε . οι αλλοι ΣΚΑΤΑ απλα[-X